Ακολουθεί το άρθρο του και στη συνέχεια η απάντηση μου:

«ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΕΕΙΝΟΥ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΥ Λαος,ΟΙ “ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ” ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΑΝΕΚΔΟΤΟ:

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ.

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

18/01/2011

Με απόφαση του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ.

Καρατζαφέρη, ο κ. Τούτουζας Νικόλαος απεμακρύνθη από το Κόμμα μετά τη συμμετοχή του σε ακραίες αντιδημοκρατικές εκδηλώσεις.

Ο ΛΑ.Ο.Σ. ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΓΚΑΛΟΥ

Από το Γραφείο Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ. εκδόθηκε η ακόλουθη

ανακοίνωση:

Χαιρόμαστε που ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κ.

Πάγκαλος συμφωνεί με την άποψή μας, ότι η επιμήκυνση

αποπληρωμής του χρέους δεν πρέπει να αφορά μόνο στα

110 δισ. της Τρόικας, αλλά το συνολικό χρέος.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟΜΟΥΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ,Ο ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟΥ,ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ-ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ-ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΤΗΣ!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΤΟΝ ΠΟΥΝ ΟΙ ΜΠΟΜΠΟΛΕΣ-ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ-ΦΑΣΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ!!!

ΕΤΣΙ,ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΤΟΝ κ.ΤΟΥΤΟΥΖΑ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΕΙΝΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ…ΑΚΡΑΙΕΣ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ,ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΛΕΕΙ!

ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ Κ(Α)ΛΟΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ,ΤΑ ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΙΝΤΙΜΙΝΤΙΑ ΤΟΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΑΝ ΚΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ,Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΠΕΥΔΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ!

ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ!

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ,ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΦΕΝΟΣ ΓΕΛΙΟ ΚΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΘΥΜΟ Η ΕΚΘΕΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΕΕΙΝΟΥ ΓΟΥΡΟΥΝΟ-ΠΑΓΚΑΛΟΥ,ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ ΠΟΥ ΣΚΥΛΟΒΡΙΖΕΙ ΔΙΚΑΙΩΣ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ!

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΟΥ;ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ,Ο ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ,ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ,ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΝΤ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΧΡΟΝΙΑ!

Ο,ΤΙ ΠΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ…ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ,ΕΤΣΙ “ΜΕΓΑΛΕ” ΠΡΟΕΔΡΕ;;;

ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΟΛΥ…ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ:ΜΠΟΡΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΣ-ΕΝΩ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΑΝΑΓΓΕΙΛΕΙ ΠΟΜΠΩΔΩΣ-ΑΛΛΑ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΟΥ ΑΓΓΕΛΟ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ!ΕΠΟΜΕΝΩΣ,ΠΑΛΙ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΛΑΙΚΙΣΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕΣ!».

Πρώτον, είναι απολύτως ψευδές το γραφόμενο ότι δεν έχουν υποβληθεί ερωτήσεις και διαμαρτυρίες (και από τον κύριο Γεωργιάδη και από τον κύριο Πλεύρη) σχετικά με την πράξη των ΜΑΤ να πετάξουν δακρυγόνα μέσα στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα. Μία από αυτές τις ερωτήσεις του κυρίου Πλεύρη την έχω αναρτήσει και εγώ:

Επίκαιρη του Θάνου Πλεύρη για τα απαράδεκτα γεγονότα του περασμένου Σαββάτου στον Άγιο Παντελεήμονα

Αλλού λοιπόν η λασπολογία «κύριε» Δημητράκη. Βρωμιάρης είσαι και φαίνεσαι. Είσαι ένας αισχρός και αλητήριος συκοφάντης, στις υπηρεσίες της Νέας Δημοκρατίας. Αυτό είσαι και τίποτα άλλο.

Αποκαλείς τα ασπόνδυλα της Αριστεράς «καλοπαίδια» εννοώντας προφανώς κωλόπαιδα. Μα και εσύ στην κατηγορία των κωλόπαιδων ανήκεις. Η διαμαρτυρία των κατοίκων είναι θεμιτή και καθόλου αντιδημοκρατική. Μα και σε αυτό το θέμα έχουμε υποβάλλει ερώτηση. Ποιός έδωσε την άδεια στο κόμμα ΑΝΤΑΡΣΥΑ να διοργανώσει συναυλία στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, τη στιγμή που οι κάτοικοι δεν το ήθελαν; Αντιδημοκρατικά ήταν τα επεισόδια με τους λοστούς και τα στυλιάρια που προκάλεσαν οι Χρυσαυγίτες. Γι’ αυτό διεγράφη ο κύριος Τούτουζας ο οποίος είχε τη λεβεντιά και την ευθυξία να ζητήσει ο ίδιος τη διαγραφή του.

Όσο για τα περί Πάγκαλου, είναι γνωστές οι απόψεις του τις οποίες ως κόμμα συχενόμαστε. Απλώς συμφώνησε ο Πάγκαλος στην άποψη μας περί επιμήκυνσης όλου του χρέους (θα είναι μια σημαντική ανάσα για όλους μας το να μας δωθεί περισσότερος χρόνος αποπληρωμής του δανείου έτσι ώστε να δημιουργήσουμε περισσότερη ανάπτυξη στην πατρίδα μας). Δεν υπάρχει καμμία υποστήριξη όσον αφορά τις θέσεις και τις απόψεις του κυρίου Πάγκαλου. Νομίζω η ανακοίνωση του ΛΑ.Ο.Σ είναι ξεκάθαρη.

Αντίθετα “κύριε” Δημητράκη, να σε ρωτήσω εγώ κάτι για το κόμμα σου; Γιατί ο Σαμαράς κρατάει ακόμα στη Ν.Δ. τον Προκόπη Παυλόπουλο ο οποίος καλοσόριζε στην πατρίδα μας τους λαθρομετανάστες; Γιατί δεν τον έχει αποπέμψει; Γιατί δε συντάχτηκε μααζί μας στον αγώνα του ΛΑ.Ο.Σ εναντίον της λαθρομετανάστευσης; Γιατί δε ζήτησε μαζί μας τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος σχετικά με το αν θέλουμε οι λαθρομετανάστες να παραμείνουν ή όχι στην πατρίδα μας; Γιατί δεν ψήφισε υπέρ της αντισυνταγματικότητας του λαθρονομοσχεδίου που προτείναμε και το οποίο λαθρονομοσχέδιο έδινε ευκολότερα ιθαγένεια στους λαθρομετανάστες; Η δικαιολογία ότι το σύνταγμα μας δεν το προβλέπει είναι γελοία. Όσο μεγαλύτερη πίεση υπήρχε, τόσο περισσότερο θα άλλαζε ο νόμος αυτός υπέρ εθνικών θέσεων. Γιατί ο κύριος Σαμαράς έκανε γαργάρα το θέμα του ονόματος για το οποίο (υποτίθεται) ότι είχε ρίξει την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας παλαιότερα (δίνοντας την εξουσία στο ΠΑΣΟΚ μη ξεχνάμε); Γιατί ο κύριος Σαμαράς τάχτηκε υπέρ της κόκκινης γραμμής στο θέμα του ονόματος; Ως γνωστόν κόκκινη γραμμή για τα κόμματα (πλην του ΛΑ.Ο.Σ) της πατρίδας μας στο θέμα του ονόματος των Σκοπίων είναι η σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό (δηλαδή «Άνω». «Βόρεια» ή «Νέα» Μακεδονία). ΟΕΟ;

Πού είσαι Δημητράκη; Όσο για το θέμα του ανδριάντα του Καραμανλή, η ανακοίνω τύπου του ΛΑ.Ο.Σ είναι αφοπλιστική. Η παρουσία όμως ενός βουλευτή μας είναι απλά εθιμοτυπική. Που είσαι Δημητράκη;

http://melostisneos.wordpress.com/2011/01/20/