Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΛΗΣΑΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ.Οι πολιτικοί «Πετάνε το μπαλάκι στη δικαιοσύνη». Το νόμο περί ευθύνης Υπουργών ΠΟΙΟΙ τον έφτιαξαν; οι Δικαστικοί;ΒΙΝΤΕΟ

Αιχμές του Προέδρου της Ενωσης Δικαστών & Εισαγγελέων κ. Αθανασίου για τον τρόπο λειτουργίας των Εξεταστικών

«Πετάνε το μπαλάκι στη δικαιοσύνη» υποστήριξε

ΑΡΑ, Είναι ΨΕΥΤΗΣ ο Βουλευτής και μέλος της Εξεταστικής που είπε αυτά;
Για δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

«Ό,τι παρήγγειλε η βουλή έγινε. Και όποια στοιχεία συνέλεγαν οι ανακριτές τα έστελνε στη βουλή» είπε ο κ. Αθανασίου και άφησε αιχμές περί πολιτικής σκοπιμότητας πίσω από τις τελευταίες επιθέσεις στους δικαστικούς λειτουργούς.

Μιλώντας στον realfm 97.8 διέψευσε κατηγορηματικά ότι η Βουλή ζήτησε εγγράφως ή προφορικώς το άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών από πολιτικά πρόσωπα στο πλαίσιο της ανάκρισης για τη Siemens.

«Πώς γίνεται παραμονή της έκδοσης πορίσματος να δέχεται επίθεση η δικαιοσύνη; Μεταθέτουν τις ευθύνες τους στη δικαιοσύνη. Κάτι δεν πάει καλά» είπε ο κ. Αθανασίου αφήνοντας αιχμές για το θέμα του Βατοπεδίου. «Πετάνε το μπαλάκι στη δικαιοσύνη. Για να πουν μετά "ορίστε εμείς το ερευνήσαμε και η δικαιοσύνη είπε ότι η υπόθεση είναι παραγεγραμμένη". Ντροπή να ακούγονται μονόπλευρα επιχειρήματα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

Ο κ. Αθανασίου υποστήριξε ότι εδώ και δυο χρόνια οι δικαστές ζητούν να αλλάζει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών.

«Ρωτώ; Εμείς φτιάξαμε αυτόν τον νόμο; Έλεος δηλαδή. Στην υπόθεση του Βατοπεδίου γιατί η βουλή δεν απήγγειλε την παραγραφή; Είναι βέβαιο ότι αυτό θα κάνει το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο» κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive