Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Οι πολυπολιτιστικές ευχές της Διαμαντοπούλου και του Μιχαλολιάκου!

Στο blog του Μιχαλολιάκου με όνομα "Χρυσή Αυγή" διαβάζουμε εδώ να γράφει :

Ευχές για τα Χριστούγεννα απέστειλε η υπουργός παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου χρησιμοποιώντας μια πολλή όμορφη κάρτα… βγαλμένη από τα πρότυπα της λέσχης Bilderberg… Κάποιος υποψιασμένος εύκολα παρατηρεί πως σε αυτήν την ευχετήρια κάρτα δεν υπάρχει κανένα χριστιανικό σύμβολο που να θυμίζει την γιορτή των Χριστουγέννων.

Ούτε σταυρός, ούτε φάτνη, ούτε μάγοι ή κάτι άλλο που να παραπέμπει στις γιορτές, παρά πινακίδες κυκλοφορίας, χιονονιφάδες και πολύχρωμες μπάλες ενώ ακόμα και από τις ευχές απουσιάζει η λέξη Χριστούγεννα παντελώς, μόνο ευτυχισμένο το 2011 μας εύχεται η υπουργός λες και γιορτάζουμε δε γιορτάζουμε τη γέννηση του Χριστού. Κατά τα άλλα θέλουν να μας πείσουν πως η Ρεπούση και η Δραγώνα μετέφεραν απλώς δικιές τους απόψεις. Αχ βρε Ελλάδα πως σε καταντήσανε έτσι ….”

Και από κάτω η κάρτα της Διαμαντοπούλου


Όπως παρατηρεί κανείς στην κάρτα της Διαμαντοπούλου, όλα αυτά που γράφει το κείμενο της Χρυσής Αυγής, φυσικά είναι αλήθεια.

Αν όμως κοιταξει κανείς πάνω δεξιά και στο blog του Μιχαλολιάκου με όνομα "Χρυσή Αυγή"
θα δει και την αντίστοιχη κάρτα του Μιχαλολιάκου, είναι αυτή εδώ:
Για την οποία ισχύουν τα ίδια! Θα χρησιμοποιήσουμε το ίδιο το κείμενο που έβαλε στην σελίδα του ο Μιχαλολιάκος, γα τον σχολιασμό και της δικής του κάρτας!

Κάποιος υποψιασμένος εύκολα παρατηρεί πως σε αυτήν την ευχετήρια κάρτα δεν υπάρχει κανένα χριστιανικό σύμβολο που να θυμίζει την γιορτή των Χριστουγέννων.
Ούτε σταυρός, ούτε φάτνη, ούτε μάγοι ή κάτι άλλο που να παραπέμπει στις γιορτές, παρά γκι, ένα κερί και ένας Μαίανδρος, ενώ ακόμα και από τις ευχές απουσιάζει η λέξη Χριστούγεννα παντελώς, μόνο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ μας εύχεται ο Μιχαλολιάκος λες και γιορτάζουμε δε γιορτάζουμε τη γέννηση του Χριστού. Κατά τα άλλα θέλουν να μας πείσουν πως η Ρεπούση και η Δραγώνα μετέφεραν απλώς δικιές τους απόψεις. Αχ βρε Ελλάδα πως σε καταντήσανε έτσι ….” Αναρτήθηκε από XA Watch

1 σχόλιο:

  1. .Αλλάζουμε παιδεία,για να μην υπάρχει Ελλάδα!!!
    ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝΙΣΕΣ ΑΥΤΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive