Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

"ΔΙΑΣΗΜΑ ΜΟΝΤΕΛΑ"



Η trendy εμφάνιση των Παπανδρέου- Ερντογάν από τον απόηχο του Erzurum δινει ιδέες....!!

2 σχόλια:

  1. Σιδερη θα πας αυριο στον Αγιο Παντελεημων που θα κανουν επιθεση οι αναρχοκομουνιστες με τους ξενους εναντιον των Ελληνων, η μονο λογια και πατριωτισμους απο το ιντερνετ?????
    Εχετε κοσμο, νεολαια εσεις οι σφαλιαροφαγοι χριστιανοδεξιουληδες να κατεβασετε, η χεζεστε πανω σας μολις δειτε αναρχομπολσεβικο??????
    Με δισεκατομυρια επερωτησουλες στη βουλη δεν κανετε απολυτως τιποτα...
    Χιλιαδες πατριωτικα μπλογκ, οι μισοι να κατεβαιναν στο δρομο σε εθνικες συγκεντρωσεις, θα ειχαμε φτιαξει εθνικο κινημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλαράκο μαθήματα πατριωτισμού αλλού.Όταν δίναμε εξετάσεις εμείς , εσυ είσουνα στα,,,,,,, του μπαμπά σου. Το θέμα δεν είναι οι μπουνιές, οι ζημιές και οι τσαμπουκάδες γηπέδου, τα κινήματα δεν γίνονται με σπασίματα κεφαλιών αλλά να βάλεις μυαλό στα κεφάλια, αμα είναι χυμένα στο δρόμο, τι κίνημα θα κάνεις.
    Δεν είναι δυνατόν να είμαστε όλοι κάπου, ο αγώνας δίνεται με χίλιους δυο τρόπους και ιντερετικά βεβαίως, γενικά απο όπου μπορεί ο καθένας που πιστεύει στην ιδέα που λέγεται ΠΑΤΡΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive