Είναι φανερό στα μάτια (και τ'αυτιά) πολλών και θα γίνει ακόμα πιο ξεκάθαρο για περισσότερους το γεγονός ότι πλησιάζει η ώρα του ...καρπαζοεισπράκτορα!


ΤΑ …. ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ !

Α. Ο ξεφτιλισμένος συφερτός των δημοσιογράφων έχει αρχίσει να τηρεί μια στάση που χαρακτηρίζεται από «προβληματισμό» για το μέλλον της ανάπτυξης και για την τύχη (και κυρίως τη συμπεριφορά) των ορδών των εκατομμυρίων ανέργων μέσα στο 2011 και 2012.

Β. Το Πα.Σο.Κ ετοιμάζει τείχος «Άμυνας» στο τρίγωνο του Κάραγατς , για να ανακόψει τις στρατιές των λαθρομεταναστών και «λαθρομεταναστών» ….
Εδώ κάνουμε μια παρένθεση-εξήγηση για όσους δεν ξέρουν την περιοχή ( Ο Παπανδρέου ο Γ , ξέρει αφού εκεί «υπηρέτησε» ως στρατιώτης Τεθωρακισμένων. Δεν ξέρω αν πάτησε ποτέ στην 11η ΕΜΑ …… πάντως εκεί «υπηρέτησε».
Στο σημείο όπου προγραμματίζεται το «τείχος» , υπάρχει ήδη μια «αντιαρματική τάφρος μήκος 13 χλμ στο μέγεθος του Κηφισού σε διαστάσεις πλάτους και βάθους.
13 διαβάσεις , μία ανα χιλιόμετρο διευκολύνουν τους αγρότες να κινούνται στα κτήματά τους.
Γιατί ακυρώθηκαν τα ναρκοπέδια μονομερώς;
Γιατί «καλικρατοποιήθηκαν»οι φρουρές του στρατού στα φυλάκια της περιοχής;
Γιατί «καλικρατοποιήθηκαν» οι μισές και παραπάνω αστυνομικές δυνάμεις της περιοχής , αλλά και όλου σχεδόν του νομού Έβρου;
Μα φυσικά γιατί το τείχος του Μπόμπολα με την τεχνολογική ανωτερότητα των συστημάτωνSIEMENS ….. θα εξασφαλίσει τα «σύνορα της Ευρώπης».
Και όλος ο «προοδευτικός» κόσμος βλέπει ….επιτέλους την συνεισφορά της ΕΕ στη φύλαξη των ….συνόρων της.

Γ. Ο ξεφτιλισμένος δημοσιο-καφρικός κόσμος με «ηγέτη» την κρατική τηλεόραση και πιο διακριτικούς κολαούζους τους γνωστούς STARS των ιδιωτικών καναλιών , μιλά με γλώσσα αιχμηρή για το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης.
Ακόμα και ο Π.Τσίμας σε πρόσφατη εκπομπή-λιβάνισμα για τον Καμίνη , περιηγήθηκε στο κέντρο της Αθήνας , σε πλ.Κουμουνδούρου , πλ.Βάθης κλπ και με τη βοήθεια «απλών» «προοδευτικών» «ενεργών» πολιτών που είναι και «μονιμοι» κάτοικοι , με φόντο το χώρο ενός Πακιστανικού κουρείου - στηλίτευσε την εγκληματικότητα και την δύσκολη ζωή για τους πολίτες – όχι για τους Έλληνες- της περιοχής
Αυτοί που με κάθε άνεση βάφτιζαν ΦΑΣΙΣΤΑ όποιον μιλούσε για τα αυτονόητα , τώρα με κάθε άνεση υιοθετούν …..τις «ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ» μεθόδους ! Αφού τα λέει η γλώσσα «προοδευτικών.

Δ. Το σύνολο των ξετσίπωτων & ξεπουλημένων συνδικαλιστικών σωματείων (ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ – ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΕΣ –ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ-ΑΝΑΡΧΟΑΥΤΟΝΟΜΕΣ ΧΑΒΡΕΣ) ......

που μισθοδοτούνται και ελέγχονται πλήρως από το Πα.Σο.Κ αρχίζουν να «βλέπουν» πως θίγεται το επίπεδο και η «αξιοπρέπεια» του κόσμου της εργασίας και διατυπώνουν τις «προειδοποιήσεις» τους για έντονη αντίδραση των εργαζομένων και για το «αίμα» που θα χυθεί……. Όχι τώρα ……. Αργότερα θα γίνει το ξέσπασμα. Δεν δαγκώνουμε το χέρι που μας ταϊζει……. Για αυτές τις δουλειές υπάρχει ο Καρπαζοεισπράκτορας.
Τώρα δημιουργούν τα «θεμέλια» της «λαϊκής αντίδρασης» όσο πιο διακριτικά γίνεται για να μη φανεί το πόσο ξεφτιλισμένοι και ξεπουλημένοι είναι!

ΟΙ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ «ΑΡΧΕΙΝ»

Ο ... άρχων !

Οι οβιδιακές μεταμορφώσεις του Πα.Σο.Κ. ( σχηματισμού για κάποιους , κινήματος σύμφωνα με άλλους ) έλαβαν χώρα μέσα σε μια περίοδο 30 ετών. Είναι δύσκολο για το μέσο άνθρωπο να παρακολουθεί μέσα από την βάναυση καθημερινότητά του την πορεία μιας φατρίας-κάστας πολιτικάντηδων και ντεσπεράντος του αντιπροσωπευτικού πολιτικού βίου.
Μια πορεία ΠΑΝΤΑ σε βάρος της παραγωγικής βάσης της οικονομίας με άλλοθι τον "κοσμάκη" , τον "διωγμένο" από την κακιά δεξιά , τον εργατουπάλληλο και εσχάτως (από το 1996 και μετά) δίπλα στον νέο «επιστήμονα» στον "τεχνοκράτη" στον "επιχειρηματία" …και γενικά ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ στις «ευρύτερες υγιείς παραγωγικές δυνάμεις».
Αυτό είναι το νόημα για όποιον θέλει να καταλάβει..
Από τις ευρύτερες δημοκρατικές δυνάμεις στις «ευρύτερες υγιείς παραγωγικές δυνάμεις»!
Το Πα.Σο.Κ δημιούργησε και κατέχει ΑΠΟΛΥΤΑ την τέχνη του:
να
διαλύεις τις δομές ενός κράτους ,
να τρως ασύστολα τον ΑΜΠΑΓΚΟ ,
να εξαφανίζεις τρία (3) πακέτα Ντελόρ και δύο (2)πακέτα Κτηματολογίου , άπειρα πακέτα εξοπλισμών ,
να είσαι χωμένος παντού και πάντα…
και ενώ σε παίρνουν χαμπάρι ,
λίαν συντόμως επιστρέφεις ανανεωμένος , αναβαπτισμένος , με πείρα με νέες ιδέες με «νέα» πρόσωπα που έχουν όραμα και θέληση να προσφέρουν ........ πάντα με τη συνδρομή το «κυρίαρχου» λαού !
Είναι ένα χάρισμα που μόνο το Πα.Σο.Κ. έχει κι αυτό το κάνει ΜΟΝΑΔΙΚΗ επιλογή κάθε «νταβατζή» και κάθε προστάτη.
Όσο κι αν υβρίζονται διαχρονικά οι Παπανδρέου , η αλήθεια είναι ότι ξέρουν πώς να «στήσουν» ένα "σωστό" μαγαζί στο απέραντο παζάρι της «Αντιπροσωπευτικής Δημοκρατίας» !
Το παίρνουν ημιυπόγειο και το κάνουν γωνιαίο!



ΟΙ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ….. «ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙΝ» … ΦΑΠΕΣ!

Επειδή όμως και το γαϊδούρι ( ο "κυρίαρχος λαός" , που λέγαμε) σκάει κάποτε και αρχίζει να κλωτσά ……. είναι αναγκαία η ύπαρξη του ……. σάκου ή του καρπαζοεισπράκτορα ! Ο ρόλος είναι σημαντικός και κομβικός στη λειτουργία του αντιπροσωπευτικού συστήματος ενός προτεκτοράτου (από γεννέσεως)
Εδώ αρχίζει ο σημαντικότατος ρόλος που σύντομα - όπως φαίνεται - θα κληθεί να παίξει η Νέα Δημοκρατία , η κατέχουσα την μόνιμη και οργανική θέση του ......... καρπαζοεισπράκτορα !
Έτσι λειτούργησε και προσφάτως κυρίως από το Δεκέμβρη του 2008 και μετά…
Το ωραίο είναι ότι η «παράταξη» έχει αποδεχτεί το ρόλο αυτό κι έχει προσαρμόσει τη συμπεριφορά , την κοντόφθαλμη πολιτική της και την ελαστικότητα θέσεων και φρασεολογίας στα πλαίσια των σύντομων διαλειμμάτων από την εξουσία (και τη μάσα) του Πα.Σο.Κ.

Όταν ο Παπανδρέου ο Γ’ αποσυρθεί στα νέα Υψηλά του Καθήκοντα ,
Όταν το Πα.Σο.Κ. θα χρειαστεί το χρόνο του να βρει διάδοχο ,
Όταν οι μανδαρίνοι του θα χρειαστούν το χρόνο τους για να τακτοποιήσουν «εκκρεμότητες» παραγραφές κλπ…..

…. Τότε η κουρελιασμένη πολιτική έκφραση της «συντηρητικής» παράταξης σε συνεργασία με αποκόμματα της και τα νέα γιαλαντζί πρόσωπα , τύπου Πυργιώτη και Βούλτεψη, θα αναλάβει τα σοβαρά καθήκοντα που τις έχουν προγραμματίσει:

  • · Να ρίξει το ξύλο της αρκούδας ,το οποίο θα καλυφθεί πλήρως από τα ΜΜΕ στα συνδικάτα τα οποία –ξαφνικά-θα διαπιστώσουν τις αδικίες του μνημονίου και θα τρέχουν μπροστά ,τάχα μπροστάρηδες,από τις ορδές εξαθλιωμένων Ελλήνων που θα διαδηλώνουν.
  • · Να διαχειριστεί –με αποτυχία φυσικά-τις –ακόμα κι ένοπλες- « εξεγέρσεις» των Ταλιμπάν
  • · Να πουλήσει φούμαρα περί Εθνικών Δικαίων (τα οποία αγνοεί ή δεν πιστεύει)και να χαρακτηριστούν οι ψηφοφόροι και όσοι συμφωνήσουν με αυτονόητα πράγματα «Φασίστες» κι επικίνδυνοι για τα συμφέροντα της Πατρίδας…..
  • · Να χρεωθεί τη νέα υποδούλωση στην οποία θα κατρακυλήσει ό,τι θα έχει απομείνει από τη χώρα
  • · Να φτάσει σε έσχατο σημείο διάλυσης και….
  • · Να παραδώσει πολιτισμένα και σε ευρωπαϊκό κλίμα την εξουσία στο Πα.Σο.Κ το οποίο θα έχει επιστρέψει ανανεωμένο , ενωμένο-δυνατό , με γνώση των «λαθών» του , έχοντας κάνει..σκληρή αυτοκριτική , με Όραμα και γενικά με όλη τη γνωστή φρασεολογία του …. η οποία όμως ξεχωρίζει τον επαγγελματία παίκτη από τα τσικό!
ΚΑΙ ......


Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ .........

Ανάρτηση Από ΑΝΤΙ-"Αντιπροσώπευση"