Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

Μαζί τα φάγαμε ??? Η χρησιμότητα της αθλιότητας του κ. Πάγκαλου.


Πρόσφατη απόδειξη η χυδαιότατη αποστροφή του κ. Πάγκαλου, αντιπροέδρου της κυβέρνησης, ο οποίος μας εξήγησε ότι "σας διορίζαμε για χρόνια, τα φάγαμε μαζί, ακολουθώντας μια πρακτική αθλιότητας, εξαγοράς και διασπάθισης δημοσίου χρήματος”.
Σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα η δήλωση θα είχε οδηγήσει σε παραίτηση και δημόσιο εξοστρακισμό, αλλά οι κκ. Πάγκαλοι αποτελούν έμβλημα της διανοητικής και ψυχολογικής αθλιότητας μέρους του πολιτικού προσωπικού των κομμάτων εξουσίας, που ακόμα και την ύστατη στιγμή δίνουν, χωρίς ίσως να το αντιλαμβάνονται (;), το μέτρο της αλαζονείας, του νεποτισμού και της θεσμοθετημένης διαφθοράς μέσα στην οποία πορεύονται.

Είναι ακόμα πιο λυπηρό ότι ο πρωθυπουργός της χώρας ο οποίος δεν μπορεί να εκφωνήσει ένα οποιοδήποτε λόγο χωρίς να χρησιμοποιήσει τον όρο “ανομία” δέκα φορές, αποδέχεται τον ευτελισμό της την πολιτικής ζωής διατηρώντας, διατηρώντας έναν αντιπρόεδρο που η δήλωση του αποτελεί κυνική επιβράβευση της ανομίας που μαστίζει τον τόπο με αποκλειστική και όχι μοιρασμένη ευθύνη των κομμάτων εξουσίας.

Είναι από μόνο του εκπληκτικό ότι ούτε τα πολιτικά κόμματα, ούτε τα ΜΜΕ ζήτησαν την παραίτηση του αθλίου κ. Πάγκαλου και μάλιστα ορισμένα εκθείασαν την “ειλικρίνεια” της δήλωσης.

Να ασχοληθούμε εμεις αν η κόρη του κ. Πάγκαλου με το πτυχίο της λυρικής αποφάσισε να «μαγέψει» τα πλήθη από τη δημοτική μπάντα του δήμου. Να πιστέψουμε ότι πήρε τη θέση αυτή χωρίς να χρησιμοποιήσει το όνομα του μπαμπά της.
Η Χριστίνα Πάγκαλου-Χριστοφάκη, μάζι με ένα συρφετό αυτόκλητων οικονομισάριων είχανε στήσει τραπέζι γιά το μεγάλο φαγοπότι , στο ομορφότερο κομμάτι της παραλιακής Αττικής που λέγεται διευρύμενος Δήμος Σαρωνικού ….

Ευτυχώς όμως αυτό το κατά συρροή Πάγκαλο-τραπέζωμα ,οι δημότες με τον ψήφο τους το απαγορεύσανε...
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive