Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Δίνεις λίγη εξουσία σε έναν υπάλληλο και το πρώτο πράγμα που κοιτάζει να κάνει είναι τον συνάνθρωπο του να υποφέρει


Ακριβώς όπως στους   «Άθλιους» του Βίκτωρος Ουγκώ όπου για ένα καρβέλι ψωμί πήγαινες φυλακή έτσι και στην σύγχρονη Ελλάδα για ένα εισιτήριο μπορεί να βρεθείς μπλεγμένος και ξευτιλισμένος .
Ένα κράτος όπου κάτι λαμόγια σαν τον Πάγκαλο και τον Τσοχατζόπουλο που κατακλέψανε το δημόσιο και βρεθήκανε με 50 σπίτια ο καθένας τους αφήνει ατιμώρητους , ενώ άμα δεν χτυπήσεις εισιτήριο σου ζητάνε το 60πλάσιο της αξίας του και εάν δεν έχεις μέσα σε 20 μέρες να τα δώσεις γίνεται το 600πλάσιο .
Ένας μισθός για
ένα εισιτήριο ! 
Αυτοί είμαστε κράτος Νταβατζήδων και καραγκιόζηδων . Κράτος που εκδικείται  τον πολίτη . Ντροπή μας .
Παρεπειπτόντως την ώρα που με γράψαμε εμένα πιασαν και μια κοπελίτσα και την ξευτιλίσαμε επειδή δεν είχε μαζί της ταυτότητα και θελαν να καλέσουν την αστυνομία .. Τόσο καραγκιόζηδες είμαστε . Δίνεις λίγη εξουσία σε έναν υπάλληλο και το πρώτο πράγμα που κοιτάζει να κάνει είναι τον συνάνθρωπο του να υποφέρει
Ντροπή σε όλους του ελεγκτές που δημιουργούν αυτή τη κατάσταση 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive