Η ζωή και η πορεία του Μέγα Αλέξανδρου είναι η οδός που πρέπει να βαδίσει το Έθνος μας εκ νέου και θεμελιωδώς. Σε μόνιμη και διαρκή βάση. Η Ελλάς του μεγάλου Στρατηλάτη Μας είναι η πηγή του πνευματικού φωτός και η φυσική Άρχουσα Τάξη των ελεύθερων λαών. Η αποστολή του Ελληνισμού παραμένει ο εκπολιτισμός της ανθρωπότητας και η πολιτική διοίκηση αυτής μέσα σε πνεύμα δικαιοσύνης από μια φυσική αριστοκρατία. Ο κόσμος στηρίχτηκε πάντα σε δυναμικές εξελίξεις που δημιούργησαν τα δυνατά και σπουδαία έθνη τόσο με την ηθική και τη γνώση όσο και με τη θέληση για διάκριση και την πολεμική αρετή. Γιατί πραγματικά θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία. Αυτή ακριβώς είναι η άποψη που διαμόρφωσε και στήριξε για τον ίδιο και τον Ελληνισμό του ο Μέγας Αλέξανδρος. Διότι ο Μέγας Αλέξανδρος πίστευε πως ο πραγματικά ελεύθερος είναι ο δυνατός στα γράμματα και τα όπλα. Κι αυτός ο δυνατός δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι φυσικά ο σιωνισμός αλλά ο Αλεξανδρινός Ελληνισμός.
Ο Μέγας Αλέξανδρος με τον τρόπο που επικράτησε και ένωσε τον ελληνικό κόσμο και με τη στρατηγική που ακολούθησε στην εκπολιτιστική εκστρατεία του έδειξε τον τρόπο της διάλυσης των σημερινών σκοταδιών. Σε ό,τι αφορά το εσωτερικό μέτωπο, τα ελαττώματα της ανθρώπινης φύσης και της πολιτειακής συγκρότησης ήταν τα πρώτα που αντιμετώπισε ο Αλέξανδρος στο δρόμο για τη στερέωση της κυριαρχίας του και της Φυλής μας. Η φιλαρχία, η διχόνοια, η εξίσωση της ελευθερίας με την αναρχία, το στενό κρατικό στερεότυπο σε επίπεδο στείρου τοπικισμού της πόλης – κράτους, η περιθωριοποίηση των Αρίστων του Ελληνικού Έθνους χάριν τάχα της λαϊκής πλειοψηφίας αλλά υπέρ των αναξίων και προσκυνημένων. Ο Αλέξανδρος αντιμετώπισε όλα αυτά με την επιβολή της ενότητας των Ελλήνων και τη διαμόρφωση μιας Εθνικής Κοινότητος με γνώμονα την εθνική και φυλετική καταγωγή μέσα από τη συγκρότηση της πρώτης ενωμένης Ελληνικής Αυτοκρατορίας ακόμη και με το ατσάλι. Κατήργησε ουσιαστικά την στενή αντίληψη του τότε ελληνικού κράτους περνώντας στη διάσταση του Έθνους, επαναπροσδιορίζοντας τον σκοπό του Ελληνισμού στο μεγάλωμα της εθνικής κυριαρχίας και την εξυπηρέτηση των γεωπολιτικών αναγκών. Και στο επίπεδο του πολίτη επέβαλε το πρότυπο του Ηρωικού Έλληνα που μάχεται με αρετή, ήθος και αγωνιστικό πνεύμα για το συλλογικό καλό, υπερβαίνοντας το στενό ατομικό συμφέρον.
Ο Αλέξανδρος συνδύασε επιτυχώς την δύναμη του ελληνικού λόγου και την δύναμη του ελληνικού ξίφους με την ίδια επιδεξιότητα και στις εκστρατείες του. Κατάφερε έτσι να φέρει τον ελληνικό πολιτισμό σε ολόκληρο τον τότε γνωστό κόσμο, φτάνοντας από τη Μακεδονία έως το Παμίρ. Κατόρθωσε δε να σαγηνεύσει τους κατακτηθέντες λαούς με το παράδειγμα του επιβλητικού και δίκαιου ηγέτη σε βαθμό τέτοιο ώστε να θεωρείται από αυτούς προτέρημα η διάβαση του Αλέξανδρου από τα εδάφη τους και έναυσμα ανάπτυξης των λαών αυτών. Όλοι αυτοί οι λαοί εξακολουθούν να συνδυάζουν το όνομα του Αλέξανδρου με την απόλυτη έννοια του Ελληνισμού και του αισθήματος αγάπης κόντρα στο απόλυτο μίσος που έχει συσσωρεύσει με την άκριτη βία ο Διεθνιστικός Νεοταξισμός. Ο Αλέξανδρος ξεπέρασε τα όρια του μύθου, ενσάρκωσε δια πυρός και σιδήρου το πανελλήνιο όραμα μιας Ελληνικής Τάξεως Πραγμάτων, συνδύασε το όνομά του με μια Θεία προέλευση μυστηριακή, λειτούργησε ως προμηθέας μιας άυλης φλόγας που διέλυσε τα σκοτάδια της βαρβαρικής αμάθειας και τυραννίας, διέδωσε τις ελληνικές αξίες και τη γλώσσα μας. Αποτέλεσε μάλιστα με την ευγένεια της ψυχής και τον ιδεαλισμό του ενάντια στον άγονο υλισμό τον προάγγελο της ελεύσεως του Χριστού που επιχειρούν σήμερα οι νεοταξίτες βέβηλα να αντικαταστήσουν με την επιβολή του αντίχριστου.
Αυτός είναι ο οδικός χάρτης του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού. Μια Μεγάλη Ελλάδα με κοινωνική δικαιοσύνη και έναν σύγχρονο ελληνικό πολιτισμό δίχως ανάξιους, προδότες και ανθέλληνες βάρβαρους. Και ας ακούσουμε τούτο το τραγούδι του Αρτέμη από τους TXC και του Σταμάτη Σπανουδάκη προς Τιμή του Μέγα Αλέξανδρου http://www.youtube.com/watch?v=BGSo_XrmPNU&feature=player_embedded
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.