Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Ο υπουργός, οι διαρροές απορρήτων εκθέσεων, τα ΜΜΕ, η ΕΥΠ και το θέατρο του παραλόγου.:Οσο πιο πολύ βρίζει Υπουργός το κράτος τόσο καλύτερα!

Αν υπάρχουν προβλήματα στην ΕΥΠ, οι πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες να τα λύσουν και να πάψουν να διαρρέουν απόρρητες εκθέσεις (παράνομη ενέργεια), για να ελαφρύνουν τη θέση τους.
Είπαμε, ένα λάθος δεν διορθώνεται με ένα άλλο λάθος.
Ο κ. Χρυσοχόΐδης είναι λαλίστατος και παρατηρούμε ότι έχει πολλούς υποστηρικτές από συγκεκριμένα ΜΜΕ.

Όλα απολύτως κατανοητά.
Δεν μας λέει όμως ο κ. Χρυσοχοΐδης ποιους εθνικούς στόχους εξυπηρετούσε η ενημέρωση επί τέτοιων θεμάτων του πρέσβη των ΗΠΑ;
Και αν όσα είπε ήταν γνωστά από δημόσιες δηλώσεις, όπως προσπαθεί εναγωνίως να δικαιολογηθεί, γιατί τα επανέλαβε ενώπιον ομάδος διπλωματών και γιατί αυτά τα γνωστά και δημοσίως δηλωθέντα τα συμπεριέλαβε σε απόρρητη έκθεσή του ο κύριος πρέσβης;
Και για να μην τρελαθούμε ΕΝΤΕΛΩΣ, τι μας λέει η Κυβέρνηση; Ότι αυτά δεν τα είπε ΜΟΝΟ στον κύριο τάδε, αλλά τα έχει πει άπειρες φορές και σε άλλους!
ΑΥΤΟ το επιχείρημα εξιλέωσης της υπουργικής βλακείας (;) χρησιμοποιούν σωρηδόν οι άτυποι κυβερνητικοί εκπρόσωποι των ΜΜΕ.
Επειδή δλδ ο κάθε υπουργός ΚΑΡΦΩΝΕΙ και ΒΡΙΖΕΙ τις ΚΡΑΤΙΚΕΣ υπηρεσίες ΠΑΝΤΟΥ και ΣΥΝΕΧΕΙΑ, είναι.. αθώος!
Εμείς ΞΑΝΑρωτάμε. ΑΘΩΟΣ,ΒΛΑΞ ή ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ;
Υπάρχει απάντηση;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive