Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Αστέριος Ροντούλης στη Βουλή: «Σωτηρία η ανάπτυξη Κτηνοτροφικών Πάρκων»

«Η πεμπτουσία του εγχειρήματος ανασυγκρότησης του αγροτικού τομέα της χώρας, πρέπει να είναι η ανάπτυξη επιχειρηματικού πνεύματος, στους ανθρώπους της υπαίθρου, στον Έλληνα γεωργό και στον Έλληνα κτηνοτρόφο», τόνισε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ. και βουλευτής Λάρισας Αστέριος Ροντούλης, εισηγούμενος προς την Κυβέρνηση τη δημιουργία ενός νέου, ευέλικτου, αντιγραφειοκρατικού και καινοτόμου θεσμικού πλαισίου που θα στοχεύει στην προώθηση της δημιουργίας κτηνοτροφικών πάρκων, αλλά και τη θέσπιση ισχυρών κινήτρων για την εγκατάσταση των κτηνοτροφικών επιχειρήσεων σε τέτοιου είδους υποδομές.

Αναπτύσσοντας την πρότασή του, ο Λαρισαίος βουλευτής, μεταξύ άλλων είπε και τα εξής:

«Το κτηνοτροφικό πάρκο είναι μία κοινόχρηστη περιοχή σε μια κτηνοτροφική ζώνη για την οργάνωση της οποίας έχει προηγηθεί μία χωροταξική μελέτη, προκειμένου να υπάρξουν οι κατάλληλες υποδομές, δρόμοι, εγκαταστάσεις, δίκτυα ηλεκτρισμού, δίκτυα ύδρευσης, δίκτυα διαχείρισης των απορριμμάτων και των αποβλήτων, με σκοπό οι κτηνοτρόφοι οικειοθελώς και αυτοβούλως να εγκατασταθούν σ’ αυτό το πάρκο ώστε να επιτευχθεί το τελικό ζητούμενο που είναι βεβαίως οι οικονομίες κλίμακας.

Τα οφέλη από τη δημιουργία τέτοιων υποδομών είναι πολλά. Η ενίσχυση του κτηνοτροφικού εισοδήματος, η συγκράτηση του κτηνοτροφικού πληθυσμού στις ορεινές και ημιορεινές ζώνες της χώρας, η αισθητική βελτίωση του αγροτικού τοπίου, η ενίσχυση της απόδοσης των βοσκοτόπων μας, το καλύτερο ποιοτικό αποτέλεσμα του τελικώς παραγόμενου προϊόντος, και κυρίως η βελτίωση των συνθηκών εργασίας των Ελλήνων κτηνοτρόφων, είναι μερικά μόνο από τα οφέλη αυτά.

Οι επιχειρηματικές συνέργειες (clusters) που μπορούν να σχηματιστούν ανάμεσα στον φορέα διαχείρισης ενός τέτοιου κτηνοτροφικού πάρκου, με τους φορείς διαχείρισης επιχειρηματικών πάρκων, με τοπικά ερευνητικά κέντρα, με πανεπιστήμια, με συνεταιρισμούς, με επιχειρήσεις του πρωτογενούς τομέα της ελληνικής οικονομίας, δίνουν ένα τεράστιο επιχειρηματικό βάθος και μπορούν να λειτουργήσουν ως αντίδοτο στο μαρασμό της ελληνικής επαρχίας, δίνοντας μία νέα αναπτυξιακή εκκίνηση στα χωριά της ελληνικής υπαίθρου.

Βεβαίως, το λυπηρό είναι ότι ενώ η Θεσσαλία θα μπορούσε να αποτελέσει «πιλότο» μιας τέτοιας προσπάθειας στησίματος κτηνοτροφικών πάρκων, γιατί έχει τη φυτική εκείνη παραγωγή που χρησιμοποιείται ως ζωοτροφή, δεν υπάρχει καμία τέτοια κίνηση από την πλευρά της Πολιτείας. Με άλλα λόγια, δεν επαρκεί το υπάρχον υποτυπώδες θεσμικό πλαίσιο και οι αξιέπαινες πρωτοβουλίες φωτεινών πνευμάτων και παραγόντων που υπάρχουν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση της χώρας, αλλά ήλθε η ώρα να υπάρξει και κρατική παρέμβαση. Θέλουμε την παρέμβαση του κράτους, της ελληνικής πολιτείας, της οποιασδήποτε ελληνικής κυβέρνησης», τόνισε κλείνοντας ο κ. Ροντούλης.

32 σχόλια:

  1. αργυρη, τι εγινε σημερα στον αγ.παντελεημονα; "τα ακουσαν" αγριως απο τους κατοικους οι βολευτες σας. μα γιατι αραγε; αφου..υπεραμυνονται των δικαιωματων τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eξυπνάδες, Ο Κώστας απ τη Χ.Α. κάτι είπε. Αυτό ήταν όλο. Ρε, Κώστα, εσύ είσαι ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ασε ρε σιδερη..ποιος κωστας και ποια αγλαϊα μας λες..μολις δεις τα ζορια γραφεις μια καρατζαφεριστικη αποπροσανατολιστικη μακακια και..καθαριζεις(ετσι νομιζεις). πιο πολυ εκτιθεσαι ομως! συγχαρητηρια που επιβεβαιωσες το γεγονος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λέω ότι ξέρω, όχι παραμύθια και φαντασιώσεις όπως εσυ. Σε λίγο θα βάλω και το βιντεάκι να δούν όλοι τι καραγκιοζάκος είσαι ο.κ.;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καραγκιοζακος εισαι και φαινεσαι που για ενα ξεροκομματο καθεσαι και υπερασπιζεσαι τα ανδρεικελα των νταβατζηδων που υβριζουν τον απλο λαο(π.χ. αδωνις ο παγκαλος του λάος). ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κράτα τη ντροπή σου. Σε αφορά. Και μην συνδέεις ανόμοια ονόματα. Ακου Πάγκαλος ο Άδωνις;
    Έκλεψε τίποτε; Άσκησε εξουσία; Μήπως φταίει για το χρέος; Για τους λαθρομετανάστες, Για την Ανεργία; Για το ξεπούλημα της χώρας; Μήπως δεν αγωνίζετε για την Πατρίδα; Πρόδοσε ποτέ τίποτα; Δεν συμφωνείς μαζί του γιατί δεν φτάνεις στο νυχάκι του, όχι να τον λές και Παγκαλο όμως.
    Αντε, πετάμε για παρόλα και πάρτα όλα;
    Αυτά είναι τα καραγκιοζιλίκια.
    Καταβαλαβαινόμαστε ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ελα ρε; ο αδωνις τα κανει ολα αυτα; τς τς τς, κοιτα να δεις κ τον ειχαμε παρεξηγησει(!!!!!)..μπα σε καλο σου,καιρο ειχα να γελασω τοσο!!!τοτε γιατι υπερασπιζεται με ολες τις φωνητικες του χορδες το δντ τοσο λυσσαλεα ΥΒΙΖΟΝΤΑΣ σκαιοτατα απλους πολιτες που του καταλογιζουν ενδοτισμο; γιατι καταδικαζει τους απλους πολιτες που περνουν τα διοδια διχως να πληρωνουν χαρακτηριζοντας τους ως κομμουνιστες; που ειναι ο κοινοβουλευτικος ελεγχος του προς την κυβερνηση για την επισκεψη παπανδρεου στο ερζερουμ; μηπως οι βολευτες σας αφησαν τεχνηεντως "χωρο" στο κκε να ασκησει πατριωτικη αντιπολιτευση αντ'αυτων;μηπως η οποια κοντρα εχουν αναπτυξει οι δικοι σας εντος κοινοβουλιου με το κκε ειναι εικονικη; για να δω τα επιχειρηματα σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν μπορώ να αρθρώσω λέξη με έστειλες αδιάβαστο. ΜΠΡΑΒΟ φίλε μου. Μόνος σου τα σκέφτηκες όλα; Α, πα, πα. Σαϊνι είσαι, μόνο που δεν ξέρεις ΤΙ λές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ουτε και εγω αργυρη.με..αποστομωσες.ψαχνανε καιρο φαινεται εκει στο λάος για να βρουν αξιο εκπροσωπο σαν εσενα..

    υ.γ.1: δεν ειναι μηπως αυτη η πραγματικοτητα των οσων αναφερω;για δες το πιο ψυχραιμα και θα καταλαβεις(ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι τα γνωριζεις)
    υ.γ.2: λες: "προδωσε τιποτα ο αδωνις"; και σου απαντω: και βεβαια!!! ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ. πως; μα ψηφιζοντας υπερ του μνημονιου και της υποδουλωσης του ελληνικου λαου σε ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. εσυ δεν εισαι που ΣΚΙΖΕΣΑΙ ολημερις να γραφεις εναντια σε αυτα;και οχι μονο αυτο αλλα ΥΒΡΙΖΕΙ και οποιον απλο πολιτη τολμησει να του διαμαρτυρηθει!!!!! ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ!!!!Ο λαϊφστυλιστας βολευτης αδωνις...... ειναι ηθος δηλ. αυτο που εχει θελεις να μας πεις; εσυ επικροτεις αυτη του τη συμπεριφορα; αν ναι,απλως επιβεβαιωνεις ολα οσα σου εγραψα.αντε βρε, περαστικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Επιτέλους βάζεις κι ενα σοβαρό θέμα πολιτικής κουβέντας. "Ο λαϊφστυλιστας βολευτης αδωνις" λές, μα καλά ΕΣΥ τι ζόρι τραβάς; θα τον ψήφιζες αν είχε άλλο... στύλ και στο φιλάνε είναι γούστο του καθενός το προσωπικό του στυλ. Ούτε ντιντι ντάγκας είναι, ούτε πόρνος ούτε άθεος και αυτοί οι 30.000 που τον ψήφισαν στη Β`Αθήνας για κουτούς ή τυφλούς τους έχεις; ΜΟΝΟ ΕΣΥ είσαι το Σαϊνι; Σαφώς και είμαι και ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ κατά του ΔΝΤ εγώ κυρίως για ΕΝΑ και μοναδικό λόγο, γιατί δώσαμε επιχείρημα σε κακοπροαίρετους σαν και σένα που δεν θα είχατε ΤΙΠΟΤΑ να λέτε σήμερα, ή όχι; Γιατί ψήφισε το άρθρο 1 (ΜΟΝΟ) το ΛΑ.Ο.Σ (που και μην το ψήφιζε ΠΑΛΙ θα πέρναγε)μα, γιατί τα κόμματα που ΨΗΦΙΖΑΜΕ (κατά 85%) κατακρεούργησαν τη χώρα και την φόρτωσαν με 300.000.000.000 χρέη, ΑΝ δεν παίρναμε το κωλοδάνειο ΤΙ θα γινόταν; Ξέρεις ΤΙ θα πεί ΠΤΩΧΕΥΣΗ ; Τα ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΤΕΛΟΣ! Πρέπει να γίνει ΑΥΤΟ για να πειστείς; Και είναι ΕΘΝΙΚΗ θέση αυτή; Ολεθρος στη χώρα για πειστείς ΕΣΥ; Άστο καλύτερα, μείνε άπιστος με ζωντανή τη χώρα. Και να κλείσω με αυτό, το μνημόνιο φταίει για τα χρέη μας ή του ΚΟΥΦΙΟ κεφάλι μας που 35 χρόνια ψηφίζαμε ΚΛΕΦΤΕΣ, ΛΗΣΤΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ή μήπως ΚΑΙ σ`αυτό φταίει ο Άδωνις, η Ευγενία (ΠΩΣ σου γλύτωσε αυτή;) και όλοι όσοι ΔΕΝ συμφωνούν με ότι λές;
    Κάνε την αυτοκριτική σου και εδω είμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. προσπερνω το κομματικο σου παραλληρημα διοτι δεν εχει νοημα να δωσω συνεχεια. εξαλλου βρισκεσαι σε αυτη τη θεση με οικονομικο αντιτιμο.τι αλλο θα μπορουσε να πει ενας υπαλληλος; αυτο το επιβεβαιωνεις και με το να μη μου απαντησεις στην προσωπικη ερωτηση που σου εθεσα. θα σταθω ομως σε αυτο που λετε περι της "μοναδικης λυσης του δντ". ΑΡΑ εμμεσως πλην σαφως το επικροτεις το δντ αργυρη. και ολα οσα καθημερινα μας γραφεις εναντιον του ειναι παπατζηλικια προκειμενου να εχετε οσο το δυνατο λιγοτερη διαρροη ψηφων.αυτο μας ειπες μολις τωρα: ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΝΤ με μια κουφια και στειρα επικαλυψη λαϊκιστικης ρητορικης(τα εμαθες καλα τα κολπα μεσα στο πασοκ τοσα χρονια).λυσεις βεβαιως και υπηρχαν αλλα δεν θελετε και δεν μπορειτε να τις παραδεχτειτε επειδη εισαστε σιδηροδεσμιοι των νταβατζηδων. αλλωστε με πατρωνα τον μητσοτακη τι να περιμενε κανεις απο εσας; το γεγονος και μονο οτι δεν πληρωθηκε ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ για μισθους-συνταξεις απο το δντ τα λεει ολα. αυτο καταγγελεται απο αρκετους πια και επισημως αργυρη και μεχρι τωρα δεν εχετε καταφερει να πεισετε περι του αντιθετου. ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΟΣ πια ο ρολος σας. κουφια ρητορικη,λαϊφστυλιστικες εμφανισεις σε τατιανες, λαμπιριδες και ριαλιτι(δηλ. αμερικανιες),αλητικες επιθεσεις σε πολιτες,αυτοαναιρειστε ποικιλοτροπως, και αυτο υστερα μας λετε οτι ειναι..πολιτικη.μπραβο αργυρη. ΑΞΙΟΣ και σενα ο μισθος σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σου απάντησα πολιτισμένα και συνεχίζεις με κουταμάρες και άρες μάρες κουκουνάρες. Σοβαρέψου και τα ξαναλέμε. ΕΧΕΙΣ πρόβλημα, δεν το καταλαβαίνεις; Πάρε κάτι χριστιανέ μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ναι και βεβαια εχω προβλημα. σε αυτο εχεις απολυτο δικιο. εχω προβλημα με τους απατεωνες πολιτικους και με τις γλυωδεις πρακτικες που ακολουθουν.

    υ.γ.: καλο το "ντου" που εφαγαν οι δικοι σου σημερα στον αγ.παντελεημονα παντως...ειναι που "μεριμνουν για τον φτωχο τον λαουτζικο"!!!!χαχαχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Mια χαρά τα πας, όπως το ΚΚΕ, φρου φρου κι αρώματα, εμπλοκή στους κοινωνικούς αγώνες και ξεπούλημα.
    Αφού σου άρεσε ότι εγινε στην πλατεία σήμερα, πάω πάσο.
    Υποπτος ρόλος, φιλαράκο. με την λογική της διαίρεσης δεν ενώνονται οι πατριωτικές δυνάμεις, αλλά διαλύονται και ξέρεις ποιοί χαίρονται ε; αναρχοσυριζαίοι κ.λ.π.
    Γι αυτό σου λέω: ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. .και δε μας λες πληρωμενε αρχιπροβοκατορα σιδερη,ο αδωνις θα τα βαλει τωρα και με τους παοκτσηδες που δεν πληρωναν σημερα διοδια καθως ταξιδευαν για βολο; μηπως πισω και απο αυτη την κινηση ηταν το κκε;

    υ.γ.: οσον αφορα τον σημερινο διωγμο των δυο βολευτων σας απο τον αγ.παντελεημονα,για αυτον ευθυνονται οι κατοικοι και οχι το κκε αργυρη.ετσι αρμοζει στους προδοτες.κανενα θεμα διαιρεσης του λαου.για αντιπροσωπους του λαου μιλαμε.μπερδεψες παλι τη βουρτσα με την #ουτσα οπως εσκεμμενα κανεις συνηθως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αν κάτι τέτοιοι είναι στον πατριωτικό -καθώς λες- χώρο, υπάρχει ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Μάλλον πρός ΚουκουλοΦΛΩΡΙΚΕΣ απόψεις κλείνεις και δεν είναι δυνατόν να συναντηθούν οι απόψεις μας. Αυτό που έγινε σήμερα στον Αγ. Παντελεήμονα δεν προωθεί απολύτως ΤΙΠΟΤΑ. Όταν λές "κάτοικοι" εννοείς τα παιδιά της Χ/Α έτσι; και για τα διόδια δεν γουστάρω το καπελλωμα ο.κ.; κακό κι αυτό; διάβασε σχετ. αναρτήσεις και ξεστοκάρισε το μυαλό σου. Αντε μπράβο
    Υ.Γ. Αυτό το "αρχιπροβοκατορα σιδερη" ΠΟΥ κολλάει, στο ότι χαλάω ώρα για να μιλάω σε ανεπίδεκτο μαθήσεως; Αν ήξερες τι Δημοκρατία και δεν θάλεγες βλακείες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ουτε εγω γουσταρω το καπελωμα.αυτο ειναι χαρακτηριστικο γνωρισμα του κομματος που "χαλας ωρα" για να εκπροσωπεις.ξερετε παρα πολυ καλα απο καπελωματα ολοι οσοι δουλευετε για το τηλεκομμα των νταβατζηδων του συστηματος αλλωστε..οσο για την αποψη σου για το που κλεινω,απλα πιστοποιησες το "αρχιπροβοκατορα σιδερη" που σου εγραψα πιο πανω. αυτο ειναι μερος της "δουλειας" σου δεν σε κατηγορω. πρεπει να γεμισεις και 'συ την κοιλιτσα, τι να κανεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Βρε κόλλημα με το ΛΑ.Ο.Σ ΤΟΣΟ πολύ πονάει κάποιους; Είναι τουλάχιστον ηλίθιο όταν δεν ξέρεις κάποιον (και ΔΕΝ με ξέρεις) τα κολλάς ταμπέλες.
    Ξεκόλλα λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Απάντηση στα κολόπαιδα της Χρυσής Αυγής:
    http://melostisneos.wordpress.com/2011/01/15/%ce%b1%cf%80%ce%ac%ce%bd%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%b1-%ce%ba%ce%bf%ce%bb%cf%8c%cf%80%ce%b1%ce%b9%ce%b4%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%87%cf%81%cf%85%cf%83%ce%ae%cf%82-%ce%b1%cf%85%ce%b3/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. γιατι ομως δεν πηγαινετε να τους το πειτε στα ισια εσεις οι νεοσιτες; στα πληκτρολογια του πισι μονο; εμπρος, ιδου η ροδος ιδου κ το πηδημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. αυτες ολες οι διενεξεις θα πρεπει καποτε να λαβουν ενα τελος. κυριο μελημα των ελληνων πατριωτων θα πρεπει να ειναι η κυριαρχια του πνευματος ομοψυχιας. ακομματιστα πανω απο ολα. κατω απο μια κ μοναδικη σημαια: την ελληνικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δεν ξέρω τι να πω !! Όταν ο πατριωτικός χώρος μετέρχεται τακτικές ψευτοαναρχικών, τότε ΚΑΤΙ δεν πάει καλά. ΑΛΛΟ ΑΝΑΡΧΙΑ άλλο ΠΑΤΡΙΔΑ και ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. παντως το λάος,αργυρη, ΔΕΝ θεωρειται πια "πατριωτικος χωρος"..δεν μπορει ενα μνημονιακο κομμα να θεωρειται οτι ανηκει πια σε αυτον.αυτο να το ξεκαθαρισουμε, ετσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΣΑΦΩΣ ! Καμμία σχέση με τους ΚΑΠΗΛΟΥΣ του Πατριωτικού χώρου. Βλέπεις το ΛΑ.Ο.Σ έφερε το ΔΝΤ, το μνημόνιο, τα χρέη, την Εθνική ψευτίλα, για ΟΛΑ τα κακά του τόπου το ΛΑ.Ο.Σ φταίει. Αν δεν υπήρχε το μνημόνιο, ΟΛΑ θάταν ρόδινα και κολυμπούσαμε στα πλούτη. Αυτό το άθλιο ΛΑ.Ο.Σ φταίει που δεν άφησε τη χώρα να πάει στο διάολο. Έτσι είναι, τα κόμματα που ψηφίζαμε 36 χρόνια σε ΤΙΠΟΤΑ δεν φταίνε τα κακόμοιρα, ούτε κλέψανε, ούτε ρημάξανε, ούτε λεηλατήσανε, ούτε μας φόρτωσαν 300.000.000.000 χρέη. Το ΔΝΤ, το μνημόνιο και φυσικά το ΛΑ.Ο,Σ φταίνε για ΟΛΑ.
    Πάρ τα χάπια σου βρε φίλε, βγάλ τη τσίπλα απ το μάτι και επιτέλους ΞΥΠΝΑ γαμώτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. μα βρε αργυρη το κομμα στο οποιο βρισκεσαι, σε αυτο το πολιτικο συστημα κανει πλατες.σε αυτους που κατεκλεψαν,που ρημαξανε την παιδεια,την υγεια,την εθνικη ασφαλεια.και αυτο εσεις το αποκαλειτε ως "πατριωτικο παρεμβατισμο".υπαρχουν αραγε μεγαλυτεροι πολιτικοι παπατζηδες απο εσας τους λαοτζηδες;πες μου ποιες ειναι οι ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ του κομματος σας(εκτος απο καποια λογυδρια κ επερωτησουλες για τα ματια στη βουλη).για κινησεις μιλαμε,οχι για πυροτεχνηματα εντυπωσιασμου.αναμενω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Δεν θα μπω στη διαδικασία της λεπτομερούς απαρίθμησης που καταδεικνύουν την πατριωτική προσφορά του ΛΑ.Ο.Σ στην Ελλάδα, γιατί θα χρειαζόνταν μέρες αυτή δουλειά. Αναφέρω ΜΟΝΟ ΕΝΑ και πρόσφατο που ΣΙΓΟΥΡΑ θα αλλάξει την πορεία της χώρας και του λαού μας.
    Θέμα: ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ!
    Αρκεί το γεγονός ότι ΠΟΤΕ Έλληνας Πρωθυπουργός ΔΕΝ παραδέχθηκε ότι υπάρχουν στην Ελλάδα.
    ΜΟΝΟ ο Καρατζαφέρης ΑΝΑΓΚΑΣΕ τον Jeffry να το παραδεχθεί στη Βουλή και βρισκόμαστε τώρα σε ΝΕΑ ελπιδοφόρα πορεία. ΑΝ δεν υπηρχε ΛΑ.Ο.Σ , Καρατζαφέρης και Χαρδαβέλας θα κοιμόμαστε ΑΚΟΜΗ.
    Φυσικά θα μου πεις, να,λογύδρια, έτσι, εντυπωσιασμοί, λαοτζήδικα, αλλά, παπατζήδικα, όμως κ.λ.π.
    ΕΚΕΙ διαφωνούμε.
    Στην ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ των πάντων.
    Τώρα αν αρχίσω να μιλάω για Ρεπούση, Δραγώνα, Αλ Σάλεχ κ.λ.π. που ΜΟΝΟ πάλεψε το Λ.Α.Ο.Σ, άστα να πάνε.
    Κατάλαβες τι θα πεί "πατριωτικός παρεμβατισμός" και ποιά η διαφορά απο τις άναρχες κραυγές και τους ψευτοτσαμπουκάδες πεζοδρομιακού στύλ;
    Αυτά ΔΙΑΛΥΟΥΝ και ΔΕΝ ΕΝΩΝΟΥΝ όσους πιστεύουν στην Πατρίδα μας.
    ΠΟΣΟ απλά είναι.
    Απορώ ΓΙΑΤΙ δεν τα καταλαβαίνεις γαμώτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. γραφεις:ρεπουση,δραγωνα,αλ σαλεχ που μονο το λάος παλεψε με αυτες.τι ακριβως κανατε δηλ. με αυτες εκτος απο καποιες λαϊκιστικες κορωνες που πεταξαν οι βουλευτες σας στη βουλη για ψηφοθηρικους σκοπους;απλα επιβεβαιωνεις οτι σου εγραψα πιο πανω.αυτο καθαυτο το πολιτικο συστημα δεν το στηριζετε αργυρη; αυτους ολους τους ψευτες,κλεφτες,δολοπλοκους,μασωνους,ανθελληνες μπιλντερμπεργκερς του pasok και της νουδου δεν τους καλυπτετε; κανατε ποτε στη βουλη ΜΙΑ σοβαρη αποκαλυψη με ΣΤΟΙΧΕΙΑ εναντιον του πολιτικου συστηματος; προσεξε: οχι επισημανση μια καταστασεως, αλλα ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ.σιγουρα γνωριζει παρα πολλα ο αρχηγος σας. αλλα δεν ομιλει και ουτε προκειται. δεν ψηφισατε μαζι με το pasok το ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ μνημονιο το οποιο ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕ την πατριδα μας στους εβραιοτοκογλυφους; και αφησε κατα μερους την καραμελα της ψηφισης του αρθρου 1 "να παρουμε τα λεφτα" διοτι δεν στεκει. οταν παω εγω σε καποια τραπεζα να παρω ενα δανειο ειναι δυνατον να μου δωσει αυτη τα λεφτα διχως να αποδεχθω πρωτιστως τους ορους αυτου; επομενως ΑΚΥΡΟΣ ολοκληρος ο επικοινωνιακος σας μηχανισμος, για αυτο και αρχισε ο αρχηγος σας τις γνωστες του κωλοτουμπες για μια ακομη φορα μιλωντας για "πληροφοριες μυστικων υπηρεσιων" περι μη ψηφισης του μνημονιου απο 12 βουλευτες του pasok και τα τοιαυτα..αυτη του η τοποθετηση φανερωσε καταρχας την πολιτικη του γυμνια αλλα και τον καιροσκοπισμο του.αυτο δεν λεγεται πατριωτικος παρεμβατισμος αργυρη. αυτο λεγεται ΚΑΠΕΛΩΜΑ του πατριωτικου παρεμβατισμου για ιδιοτελεις λογους που οι παντες μπορουν να αντιληφθουν.


    υ.γ.: οσο για τον ελληνικο ορυκτο πλουτο, σιγουρα δεν ειναι καθολου τυχαιο το γεγονος οτι ενω μεχρι πρωτινος δεν επιτρεποταν σε κανεναν πολιτικο να ασχολειται με το θεμα, ξαφνου τωρα οι παντες αρχισαν να ασχολουνται και μαλιστα με ιδιαιτερο ζηλο..μηπως συμβαινει αυτο λογω αδυναμιας αποπληρωμης του δημοσιου χρεους μας;μηπως θελουν να επωφεληθουν τα διεθνη αρπακτικα κ γι'αυτο βαλαν να κελαηδουν τα αηδονια δεξια κ αριστερα;λεω,μηπως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Δλδ κατα τη γνώμη σου θάπρεπε θα αρπάξουν ματσούκια οι βουλευτές του ΛΑΟΣ και βαράνε τους κλεφτες στη Βουλή ε; Εγω συμφωνώ, αλλά η Δημοκρατία απαιτεί άλλους τρόπους επίλυσης διαφωνιών ή καταγγελιών. Η Αναφορά μου στίς "κυρίες" που λές, έγκειται στο γεγονός ότι ήταν ουσιαστική η παρέμβαση του ΛΑΟΣ στην απομάκρυσή τους. Ορθά λες για το άρθρο 1 και τα παρεπόμενά του .Όντως απο πίσω υπήρχαν κια άρθρα αρθρα ΥΠΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ , όλοι όταν κάνουμε συμφωνίες με τράπεζες για δάνεια, συζητάμε τους ΟΡΟΥΣ. ΑΥΤΟ δεν έκανε το ΠΑΣΟΚ, όπως θάκανε ο τελευταίος δανειολήπτης. Δεν ήταν δυνατόν να ήξερε το ΛΑΟΣ πόσο ΚΟΠΑΝΟΙ ή ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ήταν οι ΠΑΣΟΚοι.
    Ξέρουμε ΟΛΟΙ ΠΟΙΟΙ έκλεψαν έτσι;
    Ξέρουμε και το άρθρο 86 του Συν/τος
    Μόνο αν ΟΛΟΙ μαζί παλέψουμε στην αναθεώρηση και το αλλάξουμε θα δούμε,,,, αλλαγή.
    Ολα τ`άλλα είναι για νάχουμε να λέμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Α, ξέχασα.
    Νάσαι σίγουρος ότι αν δεν υπήρχε ΛΑΟΣ, ΟΥΔΕΠΟΤΕ θάκουγες για πετρέλαια κ.λ.π. όπως γινόταν τόσα χρόνια.
    Τουλάχιστον αυτό παραδέξου το αλλιώς είσαι αμετανόητα κακοπροαίρετος και ότι να λέμε είναι πρός απόρριψη και οχι για συζήτηση σοβαρή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. """" Δεν ήταν δυνατόν να ήξερε το ΛΑΟΣ πόσο ΚΟΠΑΝΟΙ ή ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ήταν οι ΠΑΣΟΚοι."""""

    εδω ΟΝΤΩΣ γελανε ΑΣΥΣΤΟΛΩΣ!!!!!!!!!!!!!!! ασε βρε σιδερη τον προλογο που ταχα δεν ξερατε.δουλευετε τον κοσμακη ψιλο γαζι για να εξυπηρετησετε τα αφεντικα σας.αυτο το cd τo εχω ακουσει πολλες φορες απο τα στελεχη σας. τιποτα καινουργιο δεν εχεις να ακουσουμε κανενα νεο σουξε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. """"Νάσαι σίγουρος ότι αν δεν υπήρχε ΛΑΟΣ, ΟΥΔΕΠΟΤΕ θάκουγες για πετρέλαια κ.λ.π. όπως γινόταν τόσα χρόνια.""""

    σωστο ειναι αυτο. εαν δεν υπηρχε το λάος ποιος αραγε θα αναλαμβανε να παιξει αυτον τον ρολο για χαρη των εβραιοτοκογλυφων; ποιος αλλος θα μπορουσε να παιξει καλυτερα αυτο το παιχνιδι απο ενα "πατριωτικο" κομμα; ποιος αλλος θα μπορουσε να μπασει καλυτερα τους ισραηλινους στο κολπο; ποιος αργυρη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. """"Δλδ κατα τη γνώμη σου θάπρεπε θα αρπάξουν ματσούκια οι βουλευτές του ΛΑΟΣ και βαράνε τους κλεφτες στη Βουλή ε;""""


    Δλδ κατα τη γνωμη μου καταλαβαινεις τι θελω να πω αλλα το παιζεις τρελιτσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive