Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.Μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών κατασχέθηκε από το τμήμα ασφαλείας Αιγίου.



Άντρες του τμήματος ασφαλείας Αιγίου εισχώρησαν σε εγκληματική οργάνωση Αλβανών που μετέφεραν και πουλούσαν ναρκωτικές ουσίες.

Μετά απο παρακολούθηση αρκετών ημερών κλείστηκε ραντεβού για αγορά μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών (ινδική κάνναβη) με υποτιθέμενο αγοραστή αστυνομικό του ΑΤ Αιγίου, ο οποίος αφού προκατέλαβε το ποσό των 20.000€ σε προσημειωμένα χρήματα αγόρασε την ποσότητα των 15 κιλών χασίς.

Άμεσα αστυνομικοί που επιτηρούσαν διακριτικά τον χόρο επενέβησαν και συνέλαβαν τους δύο Αλβανούς δράστες οι οποίοι οδηγήθηκαν στον ανακριτή.
Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και των υπόλοιπων μελών της συμμορίας.
http://totefteri.blogspot.com/2011/01/blog-post_3529.html#ixzz1BDM7UnM0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive