Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ και ΤΟΥΜΠΑΛΙΝ!

Αποφάσισε πριν από το Δικαστικό Συμβούλιο ο Πρόεδρος της ΕΔΕ
dikaiosiniΛαύρος κατά του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Παντελή Οικονόμου, που επέρριψε ευθύνες στη Δικαιοσύνη για το χειρισμό του σκανδάλου Siemens, http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/01/mazi-ta.html βγήκε σήμερα στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Real FM, ο πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, Χαράλαμπος Αθανασίου.
Ζήτησε μάλιστα από το Νίκο Χατζηνικολάου, να τον βγάλει σήμερα το βράδυ στο Κεντρικό Δελτίο, να κατατροπώσει όσους «παρασύρουν τον κόσμο σε μια απαξίωση της δικαιοσύνης», την υπεράσπιση της οποίας έχει αναλάβει εργολαβικά ο πρόεδρος της ΕΔΕ.
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής Παντελής Οικονόμου, δεν είπε τίποτα περισσότερο, από αυτό που γνωρίζουν οι πάντες, ότι η Δικαιοσύνη με την παρελκυστική και κατευθυνόμενη τακτική της, ευθύνεται που δεν προχώρησε η πλήρης αποκάλυψη του σκανδάλου (Ζαγοριανός, Σανιδάς και…).
Η δικαιοσύνη δεν είναι μονοπρόσωπη και εύλογα διερωτάται κανείς από πού ο κ. Αθανασίου αντλεί το δικαίωμα να μιλάει εξ ονόματός της, να λαμβάνει γνώση της ανακριτικής πορείας του σκανδάλου Siemens να προαναγγέλλει την απόφαση του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου για το Βατοπέδι.
Η ανακριτική διαδικασία είναι μυστική και απόρρητη. Ο ίδιος λέει χαρακτηριστικά: «Από τις επαφές που είχα με τους ανακριτές…». Ομολογεί δηλαδή ότι ενημερωνόταν για την πορεία τις ανάκρισης, πράγμα ανεπίτρεπτο.
Για το σκάνδαλο Βατοπεδίου δηλώνει ότι η υπόθεση έχει παραγραφεί προκαταλαμβάνοντας μάλιστα το Δικαστικό Συμβούλιο.
«Έστειλαν μια υπόθεση παραγεγραμμένη. Γιατί δεν απήγγειλε την παραγραφή η Βουλή; Αφού είναι παραγεγραμμένη και είναι βέβαιο ότι αυτό θα πει και το συμβούλιο το δικαστικό το οποίο απαρτίζεται από ανώτατους δικαστές, αρεοπαγίτες και συμβούλους της Επικρατείας», τονίζει με απόλυτη βεβαιότητα.
http://www.kentri.gr/index.php?option=com_content&view

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive