Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

ΨΗΛΑ τη σημαία παιδιά.Βραβεύονται οι νικητές της Σιγκαπούρης.Για τις επιτυχίες τους 1ους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων


Τους αθλητές μας που κατέκτησαν πέντε συνολικά μετάλλια στους 1ους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων που διεξήχθησαν τον περασμένο Αύγουστο στη Σιγκαπούρη, θα βραβεύσει την Τρίτη (11/1) η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Στην ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιεί στην έδρα της ΕΟΕ, τα δύο πληρώματα της κωπηλασίας, Μιχάλης Ναστόπουλος-Απόστολος Λαμπρίδης και Λυδία Νταλαμάνγκα-Ελένη Διαμαντή, η αθλήτρια της τοξοβολίας Ζωή Παρασκευοπούλου, ο πρωταθλητής του άλματος επί κοντώ Θοδωρής Χρυσανθόπουλος και τα μέλη της ομάδας μπάσκετ Λάμπρος Βλάχος, Σπύρος Παναγιωταράς, Θοδωρής Τσιλούλης και Μανώλης Τσελεντάκης θα λάβουν τιμητικές διακρίσεις για τη μεγάλη επιτυχία τους τον περασμένο Αύγουστο στο κορυφαίο αυτό ραντεβού των Νέων.

Η ανακοίνωση της ΕΟΕ: «H Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή θα βραβεύσει την ερχόμενη Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011, στις 19:00 στην έδρα της Δ. Βικέλα 52, Χαλάνδρι, σε ειδική τελετή, τους αθλητές και τις αθλήτριες που κατέκτησαν μετάλλια στους πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων της Σιγκαπούρης καθώς και τους χορηγούς, που στηρίζουν το έργο της.

Πρόκειται για τη νέα γενιά του ελληνικού αθλητισμού που με δύο ασημένια και τρία χάλκινα μετάλλια, έκανε υπερήφανη όλη την Ελλάδα και συγκεκριμένα, τους κωπηλάτες Μιχάλη Ναστόπουλo–Απόστολο Λαμπρίδη (2η θέση), την αθλήτρια της τοξοβολίας Ζωή Παρασκευοπούλου (2η θέση), τις αθλήτριες της κωπηλασίας Ελένη Διαμαντή και Λυδία Νταλαμάγκα (3η θέση), τον αθλητή του άλματος επί κοντώ Θοδωρή Χρυσανθόπουλο (3η θέση) και τα μέλη της Εθνικής ομάδας μπάσκετ Λάμπρο Βλάχο, Σπύρο Παναγιωταρά, Θοδωρή Τσιλούλη και Μανώλη Τσελεντάκη (3η θέση).

Στην εκδήλωση επίσης θα βραβευθούν οι χορηγοί – υποστηρικτές της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, οι εταιρείες Olympic Air, Volkswagen, Adidas, Coca Cola, το Ίδρυμα Παύλου και Αλεξάνδρας Κανελλοπούλου και η ΕΡΤ που είναι ο χορηγός επικοινωνίας, οι οποίοι σε δύσκολους καιρούς ενισχύουν το έργο της ΕΟΕ για την προάσπιση των Ολυμπιακών ιδεωδών και την διάδοση του Ολυμπιακού και αθλητικού πνεύματος. Αμέσως μετά, θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πίτας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής για το Νέο Έτος».

πηγή: gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive