Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

ΠΡΙΝ Απο εσας για ΕΣΑΣ! Μεγάλος νικητής του Master Chef o Άκης Πετρετζίκης


Ο Άκης Πετρετζίκης πέρνει τα 50.000 χρηματικό έπαθλο. Πως έγιναν έτσι τα έπαθλα ρε παιδιά εν καιρώ κρίσης? Παλιά θυμόμαστε 100.000 και 200.000 χιλιάρικα ήταν! Η είδηση διέρρευσε μέσω της "Πρωινή Μελέτη" από άγνωστη πηγή και ενώ η εταιρία παραγωγής ήθελε να το κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό μέχρι την επόμενη Τρίτη 28 Δεκεμβρίου οπότε και θα γίνει η προβολή του τελικού...τελικά όμως όπως φαίνεται κάποιος δεν έκανε καλά τη δουλειά του!

Στον τελικό που έγινε την Δευτέρα με ένα μόνο βαθμό νίκησε ο Ακης Πετρετζίκης τον Μιχάλη Καλαβρυνό. Ο Ακης ήταν ο πιό δημοφιλής παίκτης για το κοινο από την αρχή του παιχνιδιού με πολύ μεγάλη διαφορά (48%). Τρίτος βγηκε ο Γιαννης Αποστολάκης. Τρείς ήταν οι δοκιμασίες του τελικού. Μια σούπα από όσπρια την οποία δοκίμασαν οι παίκτες προσπαθώντας να διακρίνουν και να μαντέψουν τα υλικά τα οποία περιείχε (δοκιμασία στην οποία νίκησε ο Ακης), ένα κυρίως πιάτο με μοσχάρι (δοκιμασία στην οποία νίκησε ο Μιχάλης) και στο τέλος μια μους σοκολάτα με γλάσο, φύλλα χρυσού σε τριμμένη κρέπα και παγωτό βανίλιας, την οποία νικησε ο Ακης με ένα μόλις βαθμό διαφορά. Η παρασκευή της τελευταίας συνταγής διήρκησε 3 ώρες και ήταν 4 ολόκληρες σελίδες με λεπτομερείς οδηγίες. post from: http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2010/12/master-chef-o.html#ixzz19KPhOEMT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive