Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

ΠΡΟΤΑΣΗ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥ


Εχθές στο 11ο Συνέδριο του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας, η αντιπροσωπία της ΝΕ.Ο.Σ. κατέθεσε πρόταση ψηφίσματος, η οποία θα συζητηθεί στο έκτακτο συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί τους επόμενους μήνες, για να καθορίσει τις θέσεις και τις δράσεις του ΕΣΥΝ για την επόμενη διετία. Το κείμενο της πρότασης ψηφίσματος έχει ως εξής:

Το Ε.Σ.Υ.Ν. θεωρώντας πως ο εθνικός μας πλούτος δεν αποτελεί περιουσία κανενός , αλλά είναι δανεισμένος από την δική μας και τις επόμενες γενιές ,στις πολιτικές ηγεσίες του σήμερα , θέλει να διατρανώσει την απόφαση της ελληνικής νεολαίας να υπερασπιστεί την εθνική μας κυριαρχία , χαιρετίζοντας τις επίσημες  διαβεβαιώσεις ,πως δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα , τα σενάρια συνεκμετάλλευσης του εθνικού μας πλούτου με αλλά κυρίαρχα κράτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive