Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Πρωτοφανές !!! Κάνουν και οι βουλευτές πορεία ... (Διαμαρτυρία για να μην τους Δέρνουν...)


ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 18/12/2010 ΚΑΙ ΩΡΑ 12:00 π.μ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ

2 σχόλια:

  1. ευχομαι να τους επιτεθουν τα ΜΑΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το προσωπικό κράξιμο, τα κλούβια αυγά, οι σάπιες ντομάτες , τα νερωμένα γιαούρτια, θα πρέπει να εκτοξεύονται καταπάνω τους σωρηδόν ,σε κάθε δημοσιά παρουσία των αχρείων .

    Ήδη ορισμένα κραγμένα αρχιλαμογια της πολίτικης άρχισαν να κρύβονται και να φοβούνται τους σίγουρους προπηλακισμούς και το δημόσιο ξεβράκωνα !!!.

    Φοβούνται πλέον οι άπληστοι να βγαίνουν από το σπίτι τους, φοβούνται να πάνε στη Βουλή, φοβούνται να πάνε σε καφετέρια η ταβέρνα , μήπως και καρπαζωθούν η λοιδορηθούν.

    Από την άλλη μεριά, υπάρχει ο κίνδυνος να εκτραχυνθεί περισσότερο η κατάσταση και οι αγανακτισμένοι πολίτες να χειροδικήσουν (λιντσάρουν ) τα υπόλογα αρπαχτικά και να πάνε άδικα κατηγορούμενοι σε μια εθελοτυφλούσα διαβρωμένη δικαιοσύνη των εγκάθετων …

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive