Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΟΡΟΪΔΑ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΠΙΑΣΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ. Υπάρχει ΚΑΠΟΙΟΣ να απαντήσει; Ή απαντάνε ΜΟΝΟ με μηνύσεις, φήμες, συλλήψεις κ.λ.π.;


Βολεμένοι όλοι στην αγκαλιά της μαμάς ΕΡΤ ροκανίζουν τα ευρωχίλιαρα για μια εκπομπούλα της πλάκας. Στις 14 Δεκεμβρίου η εκπομπάρα της ΕΡΤ "Εικόνα σου είμαι" έσπασε τα μηχανάκια της AGB.Εκανε 0.5%!!! Ο πρώην υπάλληλος της ΕΡΤ και γκουρού της ελληνικής τηλεόρασης Γιάννης Δεσινιώτης άνοιγε σαμπάνιες στα γραφεία της Art Factory. Ολοι ήταν εκεί.Η οικογένεια Παπαθεοδώρου (ο Κώστας ο Γιώργος και η γυναίκα του Κώστα το Σοφάκι), η κόρη του στρατηγού η Ευτυχία και η Βαγγελίτσα η Τσιλίκουνα από την ΕΡΤ.
Η οικογένεια Φράγκου σε χαρούμενες στιγμές...

Είναι γλυκιά η επιτυχία. 20 χιλιάδες ευρώ για μια εκπομπή βασισμένη σε συνεντευξούλες και ονάκια που κανένα ιδιωτικό κανάλι δεν θα έδινε για εξωτερική παραγωγή περισσότερα από 4 χιλιάρικα. Η παρουσιάστρια της εκπομπής Ευτυχία Φράγκου κόρη του αρχηγού ΓΕΣ είχε δεχτεί επιθέσεις από τον τύπο και τα blog για το υπερβολικό κόστος της εκπομπής. Ομως το πρόσωπο κλειδί στην εκπομπή-σκάνδαλο είναι ο δημοσιογράφος της ΕΡΑ και γνωστός πασόκος Κώστας Παπαθεοδώρου.

Αυτός χωρίς να αναφέρεται στους τίτλους ανέλαβε την εκπομπή με τη βοήθεια του μέλους του ΔΣ της ΕΡΤ Γεωργανδρέα Ζάννου. Εβαλε σκηνοθέτη τον αδελφό του Γιώργο(ο σκηνοθέτης της ταινίας Εικόνα σου είμαι) αρχισυντάκτρια τη γυναίκα του Σοφία Αναγνωστάκη(πρώην ανταποκρίτρια του MEGA στα Γιάννενα) και παρουσιάστρια την κόρη του αρχηγού ΓΕΣ. Και κανένας από την ΕΡΤ δεν έβαλε βέτο για το υπέρογκο κοστολόγιο.

Ποιος να βάλει η Τσιλίκουνα (Διευθύντρια Προγράμματος) ή η Χοϊδά(Γενική Διευθύντρια Τηλεόρασης)? Δικά τους είναι τα λεφτά που τα σκορπάνε σε πανάθλιες παραγωγές? Αλήθεια κύριε Ταγματάρχη πότε θα ανεβάσετε στο διαδίκτυο τα αναλυτικά κοστολόγια των εκπομπών? Θα σας πάρουν με τις πέτρες!!! Υ.Γ με πόσα φράγκα κύριε Λάμπη προσέλαβες την ανηψιά σου και τον Γιωργάκη? Ποια μαιμουδοεταιρία θα αναλάβει τα εξωτερικά γυρίσματα?
http://anergoidimosiografoi.blogspot.com/2010/12/blog-post_4201.html

1 σχόλιο:

  1. ΝΤΡΟΠΗ
    ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ
    ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΝ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΩΝ ΠΕΡΑΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive