Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μ.ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ: "ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ κ.ΡΑΪΚΟΥ, ΜΟΥ ΤΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΤΟΙΜΑ Ο κ.ΦΡΑΓΚΟΣ"

ΑΥΤΑ !! Είπε σήμερα το απόγευμα στον φίλο Ι.Δ. ο κ. Μανώλης Σφακιανάκης.
Απ την αρχή της εμφάνισης του θέματος στα ΜΜΕ εκφράσαμε την άποψη ότι "κάτι μυρίζει" στην ιστορία, συνεχίζουμε να έχουμε ανοιχτή μύτη, αυτιά και μάτια και μεταφέρουμε τον πιο κάτω ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ διάλογο μεταξύ του Δ/ντή της Δ/σης Ηλεκτρονικού εγκλήματος κ.Σφακιανάκη και του πολίτη - πολιτευτή κ.Ι.Δ.
Σε ερώτηση του Ι.Δ. τι συμβαίνει με το θέμα δίωξης bloggel με την βαρειά κατηγορία της εκβίασης και την ΑΡΣΗ του απορρήτου του ιστολογίου και την εν συνεχεία εισαγγελική παραγγελία που οδήγησε στην γνωστή σύλληψη του διαχειριστή, ο κ. Σφακιανάκης του είπε ότι τα στοιχεία του τα έστειλε ΕΤΟΙΜΑ ο Αρχηγός Στρατού κ. Φράγκος, τα οποία είχε συλλέξει προφανώς μέσω των μυστικών υπηρεσιών. Αυτά τα στοιχεία τα διαβίβασε στην Εισαγγελία και στην συνέχεια διετάχθη η σύλληψη του διαχειριστή.
Εμείς τώρα -ως κακοπροαίρετοι- έχουμε κάποιες ... απορίες.
Απ ότι ξέρουμε η υπόθεση αφορά την αναφορά σε πολλά ιστολόγια της πρόσληψης στην ΕΡΤ, της κόρης του κ.Αρχηγού Στρατού, ενα απο αυτά είναι και του συλληφθέντος τ. στρατιωτικού.
ΕΔΩ αρχίζει ο θέμα.
Ο Αρχηγός λέει ότι εκβιάσθηκε απο τον συλληφθέντα, όμως ακούμε ότι βασίζεται σε ΑΝΩΝΥΜΟ τηλεφώνημα που έλαβε και το χρεώνει στον συλληφθέντα.
Η συνέχεια γνωστή. Έβαλε τις ΜΥΣΤΙΚΕΣ υπηρεσίες -ΠΩΣ ΑΡΑΓΕ;- έψαξαν, βρήκαν την ταυτότητα του ιστολογίου και παρέδωσε το.... πακέτο στον κ. Σφακιανάκη ο οποίος με τη σειρά του ενήργησε τα .. δέοντα.
Απορούμε λοιπόν:
Α) Το θέμα αφορά ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ, ΙΔΙΩΤΙΚΗ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ υπόθεση του Στρατηγού για το εάν ΗΘΙΚΩΣ και ΝΟΜΙΜΩΣ η κόρη του μπήκε στην ΕΡΤ. Όπως δημοσιευσε το "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ" (ΕΔΩ: http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/09/300000.html) Νομίζουμε ότι με μια επιστολή του στα ΜΜΕ λυνόταν το θέμα.
Β) ΠΩΣ είναι δυνατόν οι ΚΡΑΤΙΚΕΣ - ΜΥΣΤΙΚΕΣ υπηρεσίες να κινητοποιούνται -ΑΝ- για θέματα ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ φύσεως;.
Το αν ο ενδιαφερόμενος είναι στρατηγός ή εργάτης δήμου, σκασίλα μας, εμείς ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ στην ΙΣΟΤΗΤΑ του Ελληνικού Συντάγματος.
Γ) Αληθεύει ότι η κατηγορία περί εκβιασμού προκύπτει απο ενα ΑΝΩΝΥΜΟ τηλεφώνημα;
Δ) Αληθεύει ότι τα στοιχεία παρεδόθησαν απο τον Αρχηγό ΓΕΣ στον κ. Σφακιανάκη και αυτός με στη σειρά του τα έστειλε στην Εισαγγελία κ.λ.π.;
Ε) Πόσες καταγγελίες ΠΟΛΙΤΩΝ , ΕΠΩΝΥΜΕΣ υπάρχουν στα συρτάρια της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος και ... αραχνιάζουν για ΧΡΟΝΙΑ επειδή οι καταγγελλόμενοι είναι ιδιοκτήτες ιστοτόπων ΚΑΙ είναι ΕΠΩΝΥΜΟΙ δημοσιογράφοι, εκδότες κ.λ.π.;
ΣΤ) Αν στη θέση του Στρατηγού υπήρχε ΑΠΛΟΣ πολίτης, θα ήταν ΙΔΙΑ η μεταχείρηση και η κινητοποίηση ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ του Κράτους;
Είναι κάμποσα τα ερωτήματα και ελπίζουμε ... κάποτε να λάβουμε απαντήσεις.
Πληροφορήθηκα όχι σήμερα στις 10 το βράδυ στο "KONTRA CHANNEL" http://www.live24.gr/webtv/kontrachannel/ υπάρχει πρός συζήτηση αυτό το θέμα. Ας το δούμε, ας κρίνουμε τα στοιχεία και τα ξαναλέμε.
Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

3 σχόλια:

  1. ευγε ΣΙΔΕΡΗ
    ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ,Ο ΦΡΑΓΓΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΗΡΕ ΤΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ.....
    ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ
    Ο ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΔΙΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΡΙΖΕΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αλλο ενα φιασκο του κρατους
    μπραβο σφακιανακη.....το ινδυμιντια σε γραφει και εσυ κυνηγας ελληνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΣΑ ΗΓΕΣΙΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΠ ! ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive