Ο Σεραφείμ δήλωσε "Όργανο του Σιωνισμού και ο Χίτλερ"

Ευθεία αντιπαράθεση μεταξύ Εκκλησίας – πολιτείας, προκάλεσαν οι δηλώσεις του μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ σε εκπομπή του Mega, την Τετάρτη (22/12), ότι…
“Εσείς αρνείστε πως υπάρχει μια παγκόσμια προοπτική για την καταστροφήτης οικογένειας που είναι το πρωταρχικό κύτταρο της κοινωνίας, με τιςμονογονικές οικογένειες, με τα ομόφυλα ζευγάρια δηλαδή μια προσπάθειακαταστροφής των εθνικών κρατών…”ος. Εβραίοικινούν τα νήματα στην Ελλάδα. . ΄ Ήδη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανελόγο για προσβολή, ενώ Εβραικές οργανώσεις μέσω εκπροσώπων τους ζητούν την απομάκρυνσή του από την Ορθόδοξη Εκκλησία.

Οι επίμαχες δηλώσεις του κ. Σεραφείμ έχουν ως εξής: η συνέχεια εδω Στην ερώτηση “Ποιος την ενορχηστρώνει ποιος τη χαράζει τη πολιτική αυτή;”, ο κ. Σεραφείμ απάντησε :
” Ποιος διεθνιστικός παράγων; Ο διεθνής Σιωνισμός είναι πίσω από όλη αυτή την ιστορία. Δεν το γνωρίζεται αυτό; Δεν ενθυμίστε την περίπτωσηόταν επισκέφθηκε το Εβραϊκό λόμπι τον τότε πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη με ένα και μοναδικό αίτημα να διαγραφεί το θρήσκευμα από τις ταυτότητες μετην αιτιολογία ότι οι ομόπιστοί τους εν Ελλάδι υφίστανται διακρίσεις;Μην ξεχνάμε λοιπόν τα αυτονόητα. Υπάρχει μια παγκόσμια προσπάθεια απομειώσεως της θρησκευτικής ιδιοπροσωπείας των Χριστιανών”.
Σε άλλη ερώτηση πρόσθεσε:
“Εμείς δεν είμαστε εναντίον των ανθρώπων, είμαστε εναντίον των συστημάτων. Σεβόμαστε κάθε άνθρωπο ο οποίος μας μισεί και μας υβρίζει.Γιατί αυτή είναι η εντολή του Χριστού μας, αλλά εν προκειμένω θα σας πω κάτι που θα σας φανεί εξωφρενικό, αλλά ο Αδόλφος Χίτλερ όργανο του παγκοσμίου Σιωνισμού ήταν και χρηματοδοτήθηκε από την περίφημη οικογένεια Rothschild με μοναδικό σκοπό να πείσει τους Εβραίους να φύγουν από την Ευρώπη και να κατεβούν στο Ισραήλ για να συστήσουν τη νέα αυτοκρατορία. Το παγκόσμιο σύστημα όπως ξέρετε στηρίζεται επάνω στοτραπεζικό σύστημα το οποίο έχει αλωθεί από το διεθνή Σιωνισμό.Rockefeller, Rothschild, Soros και άλλοι πολλοί. Είναι γνωστά αυτά.

*Οι διεθνείς αντιδράσεις στις παραπάνω δηλώσεις του Μητροπολίτη Πειραιώς ήταν έντονες. Σύμφωνα με το πρακτορείο JTA. ο πρόεδρος της εβραϊκήςκοινότητας Αθηνών Μπέντζαμιν Albala δήλωσε:
“Βλέποντας και ακούγοντας το πρόγραμμα, ένιωσα αηδία ακούγοντας τον Μητροπολίτη Πειραιά εκφράζοντας τον εαυτό του, με αυτό τον τρόπο εναντίου του διεθνούς Σιωνισμού, και ξεδιάντροπα λέγοντας ότι ο Χίτλερ με τη βοήθεια των εβραϊκών τραπεζιτών έκανε ό, τι έκανε”.
Η Αμερικανική Εβραϊκή Επιτροπή την Τετάρτη (22/12), ζήτησε από τους επικεφαλής της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας να καταδικάσουν τιςδηλώσεις του Μητροπολίτη αυτής.
“Τα τρομακτικά ψέματα του Σεραφείμ στην ελληνική τηλεόραση αποδεικνύουνότι ο αντισημιτισμός είναι ζωντανός και θάλλει στην Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία”, δήλωσε ο Ραβίνος David Rosen, διευθυντής διεθνών AJC τωνδιαθρησκευτικών υποθέσεων, σε επιστολή του προς τον επικεφαλής τηςΕλληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Ελλάδα, Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο ,καθώς και τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.
“Είναι ευθύνη της ηγεσίας της εκκλησίας να καταδικάσουν και να ξεριζώσουν τον αντισημιτισμό”, προσθέτει.
Το European Jewish Congress ζήτησε την απομάκρυνση του μητροπολίτη.
“Είναι εντελώς απαράδεκτο το γεγονός ότι κάποιος ανώτερος στηνευρωπαϊκή θρησκευτική κοινότητα μπορεί να κάνει τέτοιους αποκρουστικούςκαι γεμάτους μίσους ισχυρισμούς”, δήλωσε στο EJC ο Πρόεδρος Δρ MosheKantor .
“Αυτό που ειπώθηκε τόσο ανοιχτά στην εθνική τηλεόραση διακηρρύσει ότιυπάρχουν εκείνοι που δεν αισθάνονται ντροπή να εκφράζουν αυτές τιςαπόψεις μπροστά σε ένα ευρύ κοινό.”
“Καλούμε την ελληνική κυβέρνηση να εφαρμόσει τους νόμους της εναντίοντέτοιων λόγων μίσους και τους ηγέτες της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας,να απομακρύνουν αμέσως αυτό το πρόσωπο από τη θέση του”, κατέληξε.



Ανάρτηση Από
OI ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ