Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

ΝΕ.Ο.Σ.: ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟΥ

Η ΝΕ.Ο.Σ. σε όλη την Ελλάδα, κατά την διάρκεια των εορτών, θα ξεκινήσει δράσεις για την στήριξη του Ελληνικού εμπορίου και την πάταξη του παραεμπορίου.
Με φυλλάδια, event και εξορμήσεις ενημέρωσης, οι ακτιβιστές της ΝΕ.Ο.Σ. θα απευθυνθούν στους Έλληνες καταναλωτές, προτρέποντας του να μην πάει χαμένο σε αυτές τις γιορτές το τελευταίο μας χαρτί, που είναι Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΑ.
Κάθε χρόνο χάνονται από την Ελληνική οικονομία 6 με 10 δίς Ευρώ, λόγω τις μαζικής εξάπλωσης των κυκλωμάτων παραεμπορίου των λαθρομεταναστών. Δηλαδή η Ελλάδα χάνει από το παραεμπόριο υπερδιπλάσια ποσά από αυτά που η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ προσπαθεί να εξοικονομήσει με τις περικοπές μισθών και συντάξεων. Επιπλέον κλείνουν χιλιάδες Ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις, με επιχειρηματίες και εργαζόμενους να περνάνε στην ανεργία.
Ο Έλληνας καταναλωτής πρέπει να καταλάβει πως αγοράζοντας από λαθρεμπόρους, μπορεί να γλιτώνει λίγα ευρώ, αλλά έτσι εξασφαλίζει πως στο μέλλον θα χάσει τα δεκαπλάσια.
ΟΥΤΕ 1 ΕΥΡΩ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. Η ΝΕ.Ο.Σ. κατά την διάρκεια των εορτών θα εντατικοποιήσει την δράση της, για να μεταδώσει το μήνυμα της Εθνικής καταναλωτικής συνείδησης αλληλεγγύης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive