Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

ΚΟΡΙΤΣΙΑ Ο... ΣΤΟΛΟΣ!!“Καλώς ήρθε το Τρούμαν” στο λιμάνι της Σούδας…

Τρούμαν ονομάζεται το τεράστιο αεροπλανοφόρο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής προς τιμήν του 33ου Κυβερνήτη των Η.Π.Α., το οποίο κατέπλευσε πρόσφατα στο λιμάνι της Σούδας. Πριν από αρκετά χρόνια μια τέτοια άφιξη έφερνε δυσαρέσκεια σε πάρα πολλούς ανθρώπους εξαιτίας του υπερβάλλοντα κομματισμού που επικρατούσε… Τα πράγματα, όμως, σήμερα έχουν αλλάξει, είναι πολύ...
διαφορετικά προς όφελος κυρίως της τοπικής κοινωνίας αλλά και των επισκεπτών του αεροπλανοφόρου. Οι Αμερικανοί είναι ευπρόσδεκτοι στα Χανιά παρά τις μεμονωμένες διαμαρτυρίες από τον κομματικό χώρο κυρίως της Αριστεράς αλλά κι εκεί η κατάσταση είναι πολιτισμένη αφού οι αντιδράσεις είναι μόνο σε ανακοινώσεις στον Τύπο. Το πλήρωμα του αεροπλανοφόρου, μερικές χιλιάδες άνθρωποι, περπατούν και γνωρίζουν την πόλη μας ενισχύοντας ταυτόχρονα την τοπική οικονομία. Οι Χανιώτες τους καλωσορίζουν και τους εύχονται να είναι καλοτάξιδοι και ειρηνικοί.
Γιάννης Η. Κάκανος
http://www.yanniskakanos.gr/
taxalia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive