Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ:¨ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΕΔΕΙΡΑΝ ΤΟΝ Κ.ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ" Πως λεει ο Λαός, "ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Ν`ΑΓΑΠΙΩΜΑΣΤΕ"; Κάπως έτσι. ΦΩΤΟ ΝΕΕΣ

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε ανακοίνωση για την επίθεση στον Κ. Χατζηδάκη στην οποία υποστηρίζεται ότι «ο προπηλακισμός κάθε προσώπου, οποτεδήποτε και αν γίνει, είναι απαράδεκτος και καταδικαστέος. Σήμερα όμως, ο προπηλακισμός Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας είναι κάτι παραπάνω. Υπηρετεί ύποπτες και προβοκατόρικες σκοπιμότητες.
Φαίνεται πως το γεγονός ότι... η Νέα Δημοκρατία έχει πρωτοστατήσει στον αγώνα κατά της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης και έχει καταγγείλει ότι το πρόσφατο νομοθέτημά της οδηγεί σε «εργασιακό Μεσαίωνα», έχει ενοχλήσει πολλούς.
Όσοι πιστεύουν ότι η Νέα Δημοκρατία θα κάνει έστω και ένα χιλιοστό πίσω από τη γραμμή αυτή, κάνουν μεγάλο λάθος.
Παραμένουμε αμετακίνητοι κατά του Μνημονίου και επιμένουμε, με συνέπεια και αποφασιστικότητα, στην προώθηση των αναγκαίων διαρθρωτικών αλλαγών».

ΔΕΙΤΕ: Νέες σοκαριστικές φωτογραφίες

Η επίθεση στο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας έχει προκαλέσει σάλο στην ελληνική κοινή γνώμη ενώ το περιστατικό έχει κάνει το γύρο του κόσμου...







2 σχόλια:

  1. Απλές και καθαρές κουβέντες.
    Ο ξυλοδαρμός του Κ.Χατζηδάκη, είναι απολύτως δικαιολογημένη πράξη, από τους δεινοπαθούντες πολίτες…
    Κωστάκη …ο Βασιλάκης ,ο Βγενόπουλος και η μετρέσα σου Ντόρα δεν θα σε γλυτώσουν από το δημόσιο ξεβράκωνα …
    Ξευτέλισες την δημοσιά περιουσία , ξεπούλησες την Ολυμπιακή, ξεπέρασες κάθε όριο ανοχής….

    Ο Χατζηδάκης δεν είναι και η πιο αθώα περιστερά…άεργος, ανεπάγγελτος και από παιδάκι μητσοτακικό ντόρο-κόπρο-σκυλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο κόσμος σας δέρνει γιατί έχετε ευθύνη που μαστε εδώ που μαστε.Και του ΠΑΣΟΚ να ταν ο βουλευτής θα τις έτρωγε.Χώρια που συνεχίζετε το δούλεμα μέσα να ψηφίζετε όχι στο μνημόνιο και στην ευρώπη ναι.αλλά προφάνως το λαό εξακολουθείτε να τον θεωρείτε μαλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive