Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

ΣΕ ΑΛΛΟ (ΣΟΒΑΡΟ) ΚΡΑΤΟΣ ΘΑΧΕ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.Εβαλαν την υπογραφή του Ανδρέα Λοβέρδου χωρίς να το ξέρει! (ΕΤΣΙ λεει ΑΥΤΟΣ)


Ενδεικτικό του … μπάχαλου που επικρατεί στην Κυβέρνηση λόγω… Μνημονίου, είναι η περικοπή κατά 9% των επιπρόσθετων εφημεριών των Ιατρών σε κοινή Υπουργική απόφαση των Φίλιππου Σαχινίδη και Ανδρέα Λοβέρδου.


Η απόφαση, προκάλεσε την οργή της Ομοσπονδίας των Νοσοκομειακών Ιατρών που κατηγόρησαν τον κ. Λοβέρδο σε συνάντηση που είχαν μαζί του για «άθλιο εμπαιγμό».

Ο Υπουργός άρχιζε να «κοκκινίζει» και να «βγαίνει από τα ρούχα του» και δήλωσε ότι δεν ήξερε τίποτα για την απόφαση.

Άρχισε να καλεί τον Υφυπουργό και να διαπιστώνει πως η περικοπή ήταν εμπνεύσεως Σαχινίδη και θεωρώντας ότι ο κ. Λοβέρδος συμφωνεί, το Λογιστήριο του Κράτους «πέρασε» το «ψαλίδι» στις εφημερίες…

«Ζήσαμε εκπληκτικές στιγμές», σχολίαζε ο Τρικαλινός Ιατρός Σάκης Παπαδόπουλος που παρακολουθούσε τα όσα διαδραματιζόταν στο Υπουργικό γραφείο και ο κ. Λοβέρδος έδωσε «λόγο τιμής» πως θα διορθωθεί η απόφαση…

«Μέχρι να γίνει αυτό, δώσαμε νέο ραντεβού για συνάντηση στον κ. Λοβέρδο την ερχόμενη Τετάρτη, για να συζητήσουμε και τα υπόλοιπα ζητήματα που άπτονται της ομαλής λειτουργίας του ΕΣΥ», ανέφερε ο κ. Παπαδόπουλος.

Ο κ. Λοβέρδος έδωσε στους ιατρούς τον «λόγο» του ότι θα καταβληθεί στο ακέραιο το ποσό για τις πρόσθετες εφημερίες Σεπτεμβρίου-Νοεμβρίου.

«Αναμένουμε δείγματα γραφής», σχολίασε ο κ. Παπαδόπουλος…

Πηγή: trikalanews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive