Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Μερικές ώρες μετά το αθωωτικό αποτέλεσμα της Βουλής, ξεσπαθώνει.Ο Βουλγαράκης μιλά για τους "πιπιλομανώληδες" της ΝΔ

Ο πρώην υπουργός έκανε για μία ακόμα φορά την αυτοκριτική του λέγοντας πως η συμπεριφορά του πολλές φορές προκάλεσε αίσθημα αλαζονείας στους πολίτες, έστρεψε όμως τα βέλη του προς το εσωτερικό της ΝΔ:

«Όλη αυτή η υπόθεση για εμένα και ενδεχομένως για τον Ρουσόπουλο είχε εσωκομματική αφετηρία. Υιοθετούσαν κάποιοι στη ΝΔ τα επιχειρήματα του ΠΑΣΟΚ. Οι "πιπιλομανώληδες" όπως τους λέω εγώ» τόνισε χαρακτηριστικά στον realfm 97.8.

«Είναι πολύ δύσκολο να εκφράσω τα συναισθήματά μου. Όταν καταρρέει ο κοινωνικός σου ιστός. Να διασύρεται η οικογένειά σου, να έχεις πρόβλημα με τα 4 παιδιά σου και να χάνεις την μητέρα σου. Να προσπαθείς να μιλήσεις και να μην σε ακούνε» σημείωσε ο κ. Βουλγαράκης και πρόσθεσε πως η χθεσινή διαδικασία απέδειξε ότι «κάποιοι συνάδελφοι μπορούν να βγάζουν τα κομματικά γυαλιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive