Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Όταν ο Καμίνης...αγαπούσε τους λαθρομετανάστες!

www.ellinikiafipnisis.blogspot.com

Του Νίκου Χιδίρογλου
Ο θεματοφύλακας της πολιτικής ορθότητας στη χώρα μας, έχει όνομα: Γιώργος Καμίνης
Ο Συνήγορος του Πολίτη, έχει αναλάβει διατεταγμένη αποστολή. Και προχωρεί για λογαριασμό της παγκόσμιας διακυβέρνησης, στην υλοποίηση μεθόδων κοινωνικής μηχανικής. Στον Άγιο Παντελεήμονα, στην Πλατεία Αττικής, στην Πλατεία Αμερικής, το καθεστωτικό και εξουσιαστικό σύστημα που στηρίζει το πείραμα της πολυπολιτισμικότητας.
Φυσικά, στηρίζει και τον «πολιτικά ορθό», τον δογματικό Γιώργο Καμίνη, ο οποίος έχει στο ψηφοδέλτιό του τρεις μετανάστες (τη Ζωή Κυπριάνοβα από τη Ρωσία, τη Νεντιάλκα Καραγιόζοβα από τη Βουλγαρία και τον Γιουσέφ Αζέρ από την Αίγυπτο). «Οι τοποθετήσεις του Καμίνη ως Συνηγόρου του Πολίτη πολλές φορές χαρακτηρίζονταν από μία ιδιότυπη αίσθηση νομικού ακτιβισμού, καταδεικνύοντας μία στρατευμένη ιδεολογική τοποθέτηση. Θέσεις αυτού του τύπου, χαρακτηριστικές μίας ακραίας ιδεολογικής προσέγγισης, έρχονταν σε αντίθεση με τα καθήκοντά του.
Read more...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive