Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Ο ΑΔΩΝΙΣ ΣΤΗΝ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ. ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ



SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

2 σχόλια:

  1. τατιαννα εισαι μεγαλη λάμια. ΟΥΣΤ.
    ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υποστηρίζουν τους μουσουλμάνους μετανάστες για να δείξουν πως είναι πολιτισμένοι άνθρωποι, ή γυφτοευρωπαίοι αλλά τους μένει μόνο το όνομα (παίοι ή πέοι). (Αλλά μην πάνε οι μετανάστες κοντά στην γειτονιά τους, να μείνουν στον Άγιο Παντελεήμονα…)
    Πρέπει να μαζέψουν όλους αυτούς που υποστηρίζουν τους μουσλίμ μετανάστες και να τους στείλουν στις μουσλιμ χώρες να κάνουν την προσευχή τους ή να κάνουν τον σταυρό τους δημόσια, είμαι ναυτικός και ξέρω και δεν μπορεί η κάθε που τατιάνα ή ο κάθε δημοσιγραφίσκος καλοπληρωμένος να μου επιβάλει να αγαπήσω ξαδνικά τους μουσουλμάνους, δεν ξέρουν τι θα πει μουσουλμανική κουλτούρα και φανατισμός………….
    Και στο φινάλε δεν έχει πια δουλειές στην Ελλάδα ας ξεκουμπιστούν να πάνε στην μουσουλμανική χώρα τους και να προσεύχονται όπου θέλουν και μέρα νύχτα, στον αλλάχ ή όπου αλλού θέλουν, γιατί ήρθαν σε μια χριστιανική χώρα να ζητήσουν να δουλέψουν και να φάνε και δεν τους έσωσε ο αλλάχχχχχχ;;;;;;;;;;;;;;;;;
    Όξω λοιπόν από την φτωχή χριστιανική μας παράγκα, στα τσακίδια…

    Έλλην
    +++++++

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive