31.10.2010: Ο Γιώργος Καρατζαφέρης ανέλυσε την μεγάλη κρίση που βιώνει η Πατρίδα μας.

31.10.2010: Ο Χρήστος Χαρίτος αναφέρθηκε στην πολιτική σημασία των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου.

31.10.2010: Ο Γιώργος Καρατζαφέρης με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Νήσων Χρήστο Χαρίτο, την υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο Ελευθερία Κιμούλη και φίλους του ΛΑ.Ο.Σ. από την Σαλαμίνα.

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης μίλησε στην Σαλαμίνα στις 31 Οκτωβρίου, στα πλαίσια της κεντρικής προεκλογικής συγκεντρώσεως που έκανε ο συνδυασμός «Αττική Οδός» στην περιφέρεια Νήσων. Πριν τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. μίλησε ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Νήσων Χρήστος Χαρίτος, ο οποίος ανέλυσε την σημασία των εκλογών, αλλά και την μεγάλη συνεισφορά της Σαλαμίνος στα ποσοστά του ΛΑ.Ο.Σ. στα νησιά του Σαρωνικού, καθώς η Σαλαμίνα αποτελεί το 60% των ψηφοφόρων του κόμματος στην περιφέρεια Νήσων.

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης παρουσίασε την μεγάλη εθνική και κοινωνική κρίση που βιώνει η πατρίδα μας, ανέλυσε τον πατριωτικό ρόλο που επιτελεί ο ΛΑ.Ο.Σ. προκειμένου να βγούμε σώοι από την κρίση, κατέδειξε την αδυναμία του πολιτικού κατεστημένου να υπερασπισθεί τα εθνικά μας συμφέροντα και κατέληξε ζητώντας από τον κόσμο που κατέκλυσε την αίθουσα«να δυναμώσει ακόμη περισσότερο τον ΛΑ.Ο.Σ. στις 7 Νοεμβρίου».

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πειραιώς Άρης Σπίνος, ο βουλευτής της Β’ Πειραιώς Γιώργος Ανατολάκης και η Σαλαμίνια υποψήφια σύμβουλος Ελευθερία Κιμούλη. Αξίζουν θερμά στον πρόεδρο της Τ.Ο. Σαλαμίνος Χρήστο Πατάπη και σε όλα τα μέλη, που σε ελάχιστο χρόνο πραγματοποίησαν μία μεγάλη σε κόσμο και συμμετοχή συγκέντρωση.


Ελληνικές Γραμμές