Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Κυνηγητό στους διαδρόμους και στα γραφεία της Βουλής «παίζουν» τα τελευταία 24ωρα οι βουλευτές της ΝΔ.

Η ένταση στο εσωτερικό της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, η οποία είχε προκληθεί και από την επικείμενη ίδρυση του κόμματος της Ντ. Μπακογιάννη, έχει οδηγήσει σε νευρική κρίση βουλευτές και στελέχη της Ρηγίλλης. Τα όσα συμβαίνουν είναι εξόχως αποκαλυπτικά του κλίματος που επικρατεί στην Κεντροδεξιά, μετά και το εκλογικό αποτέλεσμα.


Κυνηγητό για την Ντόρα!

Στο... πατρικό γραφείο

Χθες, το παρασκήνιο μέσα στις αίθουσες του Κοινοβουλίου οργίασε... Από τη μία πλευρά ήταν σε εξέλιξη μια μίνι σύσκεψη - συνάντηση της Ντ. Μπακογιάννη με ορισμένους βουλευτές της ΝΔ (Ελσα Παπαδημητρίου, Θ. Γιαννόπουλος) που είναι τακτικοί συνομιλητές της. Η πρώην υπουργός Εξωτερικών, προκειμένου να αποφύγει -αυτές τις πονηρές μέρες- τις κάμερες, χρησιμοποιεί το γραφείο του πατέρα της Κ. Μητσοτάκη στη Βουλή για τα πολιτικά της ραντεβού! Την ίδια ώρα, ο Κ. Τασούλας, προφανώς για λογαριασμό της Ρηγίλλης, καλούσε στο δικό του γραφείο βουλευτές που ανήκουν στην ομάδα των... επίφοβων προς αποχώρηση.

Μπες - βγες

Ετσι, υπήρχε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που οι συναντήσεις γίνονταν ταυτόχρονα, όπως επίσης υπήρξε και ένας βουλευτής που βγήκε από το ένα γραφείο και κλήθηκε αμέσως στο άλλο! Ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, από την πλευρά του, προσπαθούσε να βολιδοσκοπήσει προθέσεις, προκείμενου να ενημερώσει τον πρόεδρο της ΝΔ. Πολλά συμπεράσματα, πάντως, δεν έβγαλε, αφού ακόμη και οι... επίφοβοι δεν άνοιξαν τα χαρτιά τους. Για τους λάτρεις της πολιτικής ιστορίας, αξίζει να σημειωθεί ότι το κλίμα στη Βουλή θυμίζει έντονα το καλοκαίρι του 1993. Οταν και τότε οι βουλευτές έμπαιναν από το ένα γραφείο στο άλλο. Οι πρωταγωνιστές, βέβαια, ήταν άλλοι... Τον ρόλο του διαμεσολαβητή είχε ο Αθ. Τσαλδάρης (πρόεδρος της Βουλής εκείνη την περίοδο), ενώ, όταν η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει, ενεπλάκη και ο τότε πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης, ο οποίος έβλεπε τους τότε... επίφοβους προς «μετακόμιση» στην ΠΟΛΑΝ βουλευτές.

4 σχόλια:

  1. Αγανακτισμένος οπαδός προς Ντόρα
    ( προς αμετανόητη, αρχομανή και αχρεία)

    Ντόρα δεν σε θέλω πια…

    Πάρε την παρέα σου και άντε γεια !!!.
    Ντόρα από τα πολλά που μου 'χεις καμωμένα
    δε σε θέλω πια δε σε θέλω πια
    τα σωθικά μου τα 'χεις φαγωμένα
    δε σε θέλω πια δε σε ξαναψηφίζω πια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΣΑΣ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤ ΕΠΙΦΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤ ΟΥΣΙΑ MIZENS ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ.
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΩΘΕΙΤΕ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ KANETE KOMΜATΑ, ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ KAI FORUM…
    ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΑΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΛΑΦΥΡΟΥ ?

    ΟΙ ΧΘΕΣΙΝΟΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΤΗΣ KYLEΡΝΗΣΗΣ (ΚΩΣΤΑΚΗ , ΝΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΣΟΥΦΛΙΑ),
    Η ΓΝΩΣΤΗ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ ΤΩΝ ΚΟΛΛΗΤΩΝ ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΩΝ, ΝΤΟΡΟΚΟΠΡΟΣΚΥΛΩΝ , ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ , ΧΟΡΗΓΟΙ ΚΑΙ ΚΟΛΑΟΥΖΟΙ ΤΟΥ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΟΣ ( ΤΩΝ ΑΝΑΞΙΩΝ ) ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.......
    << ΝΕΑ ΦΑΜΙΛΙΑ¨>> ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ Η ΑΡΧΟΜΑΝΗΣ ,ΑΠΛΗΣΤΗ ΚΑΙ ΑΧΟΡΤΑΓΗ ΝΤΟΡΑ…

    ΟΙ ΦΑΜΙΛΙΕΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΣΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΗ- ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Κωνσταντίνoς Μητσοτάκης δηλωσε…

    << αν η Ελλάς πτωχεύσει αύριο, αν υπάρχει βαθιά κοινωνική αναταραχή την οποία όλοι πρέπει να βοηθήσουμε να αποφευχθεί, θα θυμάται κανείς τα κόμματα; Θα αποτελούν θλιβερή ανάμνηση". Είμαστε σε παραμονές δικτατορίας!!!

    ΔΡΑΚΟΥΛΑ !!! ΣΙΩΠΑ ΣΤΙΣ 21-10-10- ΘΑ ΣΗΜΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ…
    ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ !!!

    Η Nτορα Μπακογιάννη δηλωσε …

    (Διανύοντας τη μεγάλη κρίση θα δούμε αν η χωρά θα εισέρθει σε φάση αυτογνωσίας και αν ο λαός θα ζητήσει τον λογαριασμό, για τριάντα χρόνια λανθασμένων επίλογων.)

    Απληστη ντορουλα ο λογαριασμός να πάει σε αυτούς που κυβέρνησαν, διόριζαν και εισέπρατταν ανεξέλεγκτα από το δημόσιο κορβανά.

    Πόσες χιλιάδες ντόρο-κοπροσκυλα διόρισες στον δήμο Αθηναίων και στις επιτροπές προμηθειών για τους χρυσούς ολυμπιακούς αγώνες που εσύ με την κουμπάρα σου Γιάννα διοργανώσατε ανεξελεκτα με δανεικά…

    Πόσες εκατοντάδες ντορακια ταΐζει μηνιαίως ο υποτακτικός σου Νικήτας χωρίς να εργάζονται, όπως ακριβώς έπραττε με την ανοχή σου ο κουνιάδος σου Κουβελάς (δήθεν αποσπασμένος στο κόμμα …)

    Ποσά ακίνητα και κινητά απέκτησαν την τελευταία τριακονταετία οι στενοί συγγενείς και συνεργάτες σου ???

    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΥΣΜΟΙΡΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ , ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΙ ΓΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΛΕΗΜΟΝΕΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
    ΠΡΟΣ ΝΤΟΡΑ -ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ -ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ -ΚΟΥΒΕΛΑ . . . ?
    ΑΠΟΒΛΗΤΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ,ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗΣΑ .

    ΝΤΟΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΑΧΟΡΤΑΓΗ, ΑΛΑΖΩΝ ΚΑΙ ΑΜΝΗΜΩΝ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ TO ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΟΥ.

    ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ( ΑΠΟ ΤΟ 1990 ΕΩΣ ΤΟ 1993) ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑ Η ΑΛΛΙΩΣ ΕΦΙΑΛΤΗ ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΥ , ΔΙΕΤΕΛΕΣΕΣ ΒΑΣΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ . ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΑΖΕΣ ΚΑΙ ΑΣΚΟΥΣΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΜΙΑ ΚΛΕΙΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ - ΝΤΟΡΙΚΩΝ
    [ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ, ΠΕΤΡΑΛΙΑ, ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ, ΣΙΟΥΦΑ, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΠΑΥΛΙΔΗ, ΜΑΓΓΙΝΑ, ΚΑΣΙΜΗ, ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟ,ΜΠΕΧΡΑΚΗ, ΣΓΑΡΔΕΛΗ, ΓΡΙΒΕΑ ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΤΛ.)

    Ο ΛΑΟΣ ΤΟ 1993 ΣΑΣ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΩΝ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΜΕΝΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΟΙΗΣΕΩΝ [ ΑΓΕΤ,ΟΤΕ, ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ, ΞΥΣΤΟ ΚΤΛ KTΛ] ΡΙΞΑΤΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ.
    ΑΠΥΘΜΕΝΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΚΕΝΟΛΟΓΙΑ, ΔΙΑΒΟΛΗ.


    ΝΤΟΡΑ ΑΝΑΠΟΛΟΓΗΤΗ ΓΙΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΟΛΙ ΣΤΗΝ Ν.Δ ΚΑΙ ΤΟ 2004 ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΝΤΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΝΟΟ ΚΩΣΤΑΚΗ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΠΕΤΡΕΠΕΣ ΟΥΤΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ) ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΘΕΙΣΑ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΤΟΥ 1993 [ ΤΑ ΚΑΛΟΥΜΕΝΑ ΝΤΟΡΑΚΙΑ] ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΝΕΟΝΤΟΡΙΚΟΥΣ ΚΕΝΟΚΡΑΝΟΥΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΠΧ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ , ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ,ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ, ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ, ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟ, ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ , ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ , ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟ, ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΚΟΝΤΟ, ΝΑΚΟ, ΚΑΛΑΤΖΗ ,ΚΙΛΤΙΔΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΦΑΝΕΙΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΑΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ (ΜΑΝΙΑΤΗΣ) ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ, GOLDEN BOYS ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΥΣ ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ .
    ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΣ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΆΛΟΓΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΣΚΕΛΩΘΗΚΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΑΟΥΖΟΥΣ ΣΟΥ, ΜΕ ΔΕΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.

    ( «ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ ΟΥΚ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΟΦΟΥ» )
    ΝΤΟΡΑ ΑΝΑΠΟΛΟΓΗΤΗ ΠΑΛΙ ΓΙΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ ,
    ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΣΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ
    ( SIEMENS, AEGEAN , ΚΤΗΜΑΤΑ ΒΟΛΟΥ ΚΤΛ) ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ ΝΑ ΥΦΑΡΠΑΞΕΙΣ ΥΠΟΥΛΑ ΜΕ ΣΤHΜΕΝΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ.

    ΝΤΟΡΑ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ Ο ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ ΣΟΥ.
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ (ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ) ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΣΟΥ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ , ΘΑ ΒΑΛΤΩΣΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ.

    ΤΩΡΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ………

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive