Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Πατριωτικό ΠΑΣΟΚ: Διεργασίες για ανατροπή της κυβέρνησης Παπανδρέου! ΑΝΤΕ ΞΥΠΝΑΤΕ! 14 μήνες νάρκη ΔΕΝ αρκεί; (Και.. σχόλιό μας)


Το κλίμα στο πατριωτικό ΠΑΣΟΚ είναι βαρύ και ασήκωτο εδώ και πολύ καιρό. Άρση εθνικής κυριαρχίας (επισήμως υπογεγραμμένη στη Δανειακή Σύμβαση), συμμαχία με Ισραήλ, ξεπούλημα Παλαιστίνης - Κύπρου (και ίσως Θράκης και Μακεδονίας), αμερικανοκρατία, τρόικα, ΔΝΤ, περιορισμός πτήσεων ελληνικών μαχητικών πάνω από το Αιγαίο και τώρα, η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι: συνδιαχείριση του Αιγαίου με τους Τούρκους!...

Όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές, "η κατοχική κυβέρνηση κάνει αγώνα δρόμου για να παραχωρήσει σε αλλότρια συμφέροντα και ξένες δυνάμεις όσα περισσότερα μπορεί" και σε συνεργασία με τους ντόπιους "δωσίλογους συνεργάτες της", δηλαδή Ντόρα, Καρατζαφέρη, Κουβέλη, μεθοδεύει την ολοκληρωτική υποδούλωση της πατρίδας και του λαού. "Πρέπει κάτι να γίνει άμεσα να τους σταματήσουμε" επιμένουν και μιλάνε πλέον ανοιχτά για "δημιουργία νέου πολιτικού φορέα, εκτός ΠΑΣΟΚ, που θα πρωταγωνιστήσει στην ανατροπή και θα διασώσει την τιμή της δημοκρατικής παράταξης".
Οι ίδιοι ξεκαθαρίζουν ότι δεν έχουν καμία διάθεση να (ξανα)συνεργαστούν με δυνάμεις της ριζοσπαστικής Αριστεράς αφού θεωρούν ότι ο χώρος αυτός
α)
δεν έχει πατριωτικές περγαμηνές και
β)
αποτελεί περιθώριο στην ελληνική κοινωνία που δεν έχει καμία σχέση με την ελληνική πραγματικότητα διαχρονικά. Και ακόμα, ότι "έχουν να λύσουν πολλά υπαρξιακά εκεί μέσα, είναι βυθισμένοι σε μίζερη εσωστρέφεια και ακατάσχετη αριστερίστικη μπουρδολογία που δεν αφορά το λαό και την πατρίδα".
Οι ίδιες πηγές μιλάνε ξεκάθαρα για σύσταση πολιτικής οργάνωσης που να προέρχεται από τα σπλάχνα του Αριστερού Σοσιαλιστικού Πατριωτικού ΠΑΣΟΚ, ιδεολογικά αφοσιωμένης στη διακήρυξη - πυξίδα της 3ης Σεπτέμβρη και, δίχως να αποκλείουν τίποτα, δεν συνυπολογίζουν προς το παρόν στις δυνάμεις τους Δημαρά και Β. Οικονόμου, οι οποίοι επίσης κινούνται τις τελευταίες ημέρες -ανεξάρτητα- για δημιουργία νέου κόμματος.
Οι εξελίξεις τις επόμενες εβδομάδες προβλέπονται ραγδαίες ενώ, όπως μαθαίνουμε, έχουν γίνει και επαφές με κύκλους και προσωπικότητες της ομογένειας που επιθυμούν να στηρίξουν πολιτικές δυνάμεις πατριωτικές και δημοκρατικές για να αναχαιτιστεί η εθνική προδοσία και να προχωρήσει η χώρα σε νέα μεταπολίτευση. Σύντομα θα έχουμε να σας πούμε περισσότερα...

ΠΗΓΗ: http://blogpress-gr.blogspot.com/

Σχόλιο: Το άρθρο αυτό της Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ σαφώς και σε ορισμένα σημεία μας βρίσκει σχετικά σύμφωνους.Όμως το κατηγορούν τον Καρατζαφέρη ως "συνεργάτη της κατοχικής Κυβέρησης" του Jeffry, του ΠΡΟΕΔΡΟΥ τους δλδ ε, πάει ΠΟΛΥ λεβέντες. Και φάγατε το "βόδι" ΚΑΙ ζητάτε και τα ρέστα;
ΕΣΕΙΣ είσαστε στενοί συνεργάτες -όσο ΔΕΝ μιλάτε- αυτής της κατοχικής .. κυβέρνησης.
ΕΣΕΙΣ την στηρίζετε,
ΕΣΕΙΣ την ψηφίζετε,
ΕΣΕΙΣ μέσω αυτής , γινόσαστε κρατικοδοδίαιτοι κηφήνες, μέχρι Υπουργοί κ.λ.π.
Δεν σας είδαμε πουθενά σε όσα αναφέρετε να πάρετε θέση, να πάρετε τα ματσούκια και να βάλετε στη θέση τους αυτούς του ΑΤΙΜΑΣΑΝ το ΠΑΣΟΚ, ΒΙΑΣΑΝ τον Λαό, ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ την Ελλάδα και τα οράματα του Ανδρέα.
ΕΣΕΙΣ και ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ σύντροφοι, είσαστε αφανείς στούς αγώνες που δίνει ΜΟΝΟ του το ΛΑ.Ο.Σ και η Νεολαία του, για την Πατρίδα και τους Έλληνες.
Δεν σας είδα ΠΟΥΘΕΝΑ "σύντροφοι" να ... αυθαδιάσετε κατά της ξεπουλημένης ηγεσίας σας.
Δεν σας είδα βγάλετε γλώσσα όταν η Πατρίδα μας έφτασε σε ΕΣΧΑΤΟ σημείο- εξ ΑΙΤΙΑΣ ΣΑΣ- να ζει με δανεικά για τα λεφτά που δεν τα φάγαμε ΟΛΟΙ μαζί , αλλά ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.
Δεν σας είδα να εξεγείρεστε , όταν καταργήσανε οι ΗΓΕΤΕΣ ΣΑΣ τα υπουργεία, Μακεδονίας, Αιγαίου, Ναυτιλίας και όταν αφαιρούσαν κάθε τι "ΕΘΝΙΚΟ" απ τους τίτλους Υπουργείων, Δημόσιων φορέων, Οργανισμών κ.λ.π. μέχρι και τα εθνόσημα απ τις στολές της ΕΛΑΣ.
Δεν σας είδα να μιλάτε για τα εθνοκτόνα σχέδια του υπουργείου ΜΗ ΕΘΝΙΚΗΣ παιδείας, για το βιβλίο της Ρεπούση, για την τοποθέτηση της Δραγώνα κ.λ.π.
ΜΟΝΟ του το ΛΑ.Ο.Σ πάλευε και παλεύει για αυτά τα θέματα και τα βγάζει ΜΙΑ χαρά πέρα.
ΑΧΝΑ δεν βγάλατε για τους Λαθρομετανάστες , την εγκληματικότητα και το παραεμπόριο. ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ.
Τον ΣΚΑΣΜΟ βγάζετε για την ΑΛΩΣΗ των Πανεπιστημίων απο τους ΚουκουλοΦΛΩΡΟΥΣ, για την κατάργηση των παρελάσεων, για το ξεπούλημα του Αιγαίου, για τα ... προσκυνήματα του πολυχρονεμένου Jeffry σας , στα μνημεία του Κεμάλ και του Σιωνισμού.
ΚΙΧ δεν βγάλατε για την έλευση και συνεδρίαση της προδοτικής λέσχης Bilderderg στην Ελλάδα με την παρουσία "επιφανών" στελεχών, υπουργών και του ΠΡΟΕΔΡΟΥ σας.
Οι μόνοι που φωνάζαμε απ έξω ήμασταν ΕΜΕΙΣ του ΛΑ.Ο.Σ και το ΚΚΕ.
ΕΣΕΙΣ είσασταν ΜΕΣΑ και ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!
Τώρα τι να λέμε;
Δεν το βουλώνετε καλύτερα που θάλεγε και ο Βαγγέλης ο Γιαννόπουλος;
Αϊντε τενεκέδες ΞΕΓΑΝΩΤΟΙ.
"ΑΚΑΘΙΣΤΟΣ"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive