Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Αντιδράσεις για το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Σγουρού. Toυ ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Με την ανακοίνωση των υποψηφίων αντιπεριφερειαρχών  από το ΠΑΣΟΚ για το ψηφοδέλτιο «Αττική, Γιάννης Σγουρός» μπαίνουμε ουσιαστικά στην προεκλογική περίοδο.
Η ανακοίνωση των αντιπεριφερειαρχών από το ΠΑΣΟΚ προκαλεί έντονες αντιδράσεις στους νυν νομαρχιακούς συμβούλους Αθηνών του Γιάννη Σγουρού γιατί ΟΥΔΕΙΣ  από αυτούς συμπεριλαμβάνεται στη λίστα και επομένως οι περισσότεροι που θα συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο θα είναι περιφερειακοί σύμβουλοι που θα εκλεγούν με τη ψήφο.
Υπάρχουν και ορισμένοι οι οποίοι απειλούν να μη συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο και να παραμείνουν εκτός μάχης ή να βάλουν υποψηφιότητα σε δήμους της Αττικής.
Πάντως όλοι αναμένουν σήμερα τις εξηγήσεις του Γιάννη Σγουρού για να καθορίσουν τη θέση τους.
Άγνωστη παραμένει ακόμα και η θέση του Γιάννη Σγουρού αφού το ΠΑΣΟΚ προφανώς δεν συνεργάστηκε μαζί του επαρκώς για τη σύνταξη του ψηφοδελτίου αφού δεν περιλαμβάνονται σε αυτό ως αντιπεριφερειάρχες στενοί συνεργάτες του Γιάννη Σγουρού όπως ο Γρηγόρης Φελώνης, η Λιλίκα Βασιλάκου, Βασίλης Κόκκαλης κ.α.
Ως αυτή τη στιγμή υπάρχουν πληροφορίες που φέρουν το Γιάννη Σγουρό ενδεχομένως να διαφοροποιήσει το ψηφοδέλτιο του και να βάλει και δικά του πρόσωπα ως αντιπεριφερειάρχες αν και φαίνεται πολύ δύσκολο να αντισταθεί στην κομματική γραμμή – υποταγή που θα του στοιχίσει ακριβά ακόμα και αν εκλεγεί, αφού οι αντιπεριφερειάρχες στην πλειοψηφία τους του είναι «άγνωστοι» που σημαίνει αβέβαιη αποτελεσματικότητα στο έργο που θα αναλάβουν. 

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive