Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ - ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥΣ , ΕΝΤΙΜΟΥΣ, ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ !Στη Νέα Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα

Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στο δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας


Παντελιάς Μιλτιάδης

Είναι οδοντοτεχνίτης και έχει διατελέσει καθηγητής σε Ι.Ε.Κ. και ΤΕ.Λ., ενώ έχει εργασθεί στο δήμο Νέας Φιλαδέλφειας και Νέας Ιωνίας. Τώρα είναι πρόεδρος της δημοτικής οργάνωσης του ΛΑ.Ο.Σ. Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας ενώ έχει διατελέσει πρόεδρος της Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας τόσο στην Φιλαδέλφεια όσο και στην Νομαρχιακή Β5. Υπήρξε πρόεδρος για 4 χρόνια του 2ου κυνηγετικού συλλόγου Αθηνών και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την κα Νίκη Τρυπιά στο δήμο Νέας Φιλαδέλφειας (6ος στην κατάταξη). Θα συμμετάσχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου, μέσα από το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΌΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ» του Χάρη Τομπούλογλου, στον νέο δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας.
_____________________________________

Αρβανίτης Ρένος: 
Είναι απόφοιτος του τμήματος Θεολογίας του πανεπιστημίου Αθηνών, και απόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας. Αρθρογραφεί σε πολιτικές εφημερίδες και διετέλεσε παραγωγός ραδιοφωνικών εκπομπών.
Είναι μέλος του ΛΑ.Ο.Σ. και της ΝΕ.Ο.Σ. από το 2004. Διετέλεσε αντιπρόεδρος της νεολαίας ΛΑ.Ο.Σ. και πρόεδρος της φοιτητικής παράταξης του κόμματος (Φ.Ο.Σ.) από το 2007 έως το 2009, και ήταν εκλεγμένος εκπρόσωπος με το ψηφοδέλτιο της Φ.Ο.Σ. Θεολογικής Αθηνών, στα όργανα συνδιοίκησης της σχολής του. Σήμερα δραστηριοποιείται μέσα από τις τάξεις του ίδιου πολιτικού φορέα, στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας μέσω της δημοτικής επιτροπής. Είναι εκλεγμένο μέλος στην εκτελεστική επιτροπή του εθνικού συμβουλίου νεολαίας (ΕΣΥΝ) από το 2008 έως σήμερα.
Θα συμμετάσχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου, μέσα από το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΌΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ» του Χάρη Τομπούλογλου, στον νέο δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας.

www.arvanitis-renos.blogspot.com

4 σχόλια:

  1. TI ΘΕΛΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑ? ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ 2000 ΠΟΥ ΞΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΝΤΟΛΥ-ΣΑΛΩΜΗ, ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΕΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΗΔΑΕΙ ΕΝΑΣ ΤΑΞΙΤΖΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ? ΜΑΚΤΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΟΥΓΚΡΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TI ΘΕΛΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑ? ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ 2000 ΠΟΥ ΞΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΝΤΟΛΥ-ΣΑΛΩΜΗ, ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΕΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΗΔΑΕΙ ΕΝΑΣ ΤΑΞΙΤΖΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ? ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΟΥΓΚΡΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προσωπικά με ενδιαφέρει τι μπορεί να προσφέρει ο καθένας στον τόπο του, στην γειτονιά του στην πατρίδα του... η κλειδαρότρυπα μακριά από εμένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @renosΔεν έχεις κι άδικο. Όμως το αμαρτωλό παρελθόν δεν ξεχνιέται εύκολα και οι "κακές συνήθειες" δεν κόβονται με τίποτα.
    Η ιστορία σχεδόν πάντα, επαναλαμβάνεται.
    Α..., και κάτι άλλο, πως εσύ "άνθρωπος του θεού" (της Θεολογίας) πας μαζί του; Θά' πρεπε να ήσουν ο πρώτος που θα τον κατέκρινε.
    Όμως δεν το κάνεις... ΓΙΑΤΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive