Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ πρός ΑΡΓΥΡΗ ΣΙΔΕΡΗ και το σχόλιό μας βεβαίως , βεβαίως με φιλικότατη διάθεση.


Αθήνα 03 Οκτωβρίου 2010

Aγαπητέ φίλε Αργύρη Σιδέρη,
διάβασα τα όσα γράφεις στην σελίδα σου  (http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2010/10/blog-post_7885.html) και οφείλω να σε ενημερώσω για ορισμένα θέματα που αγνοείς με αποτέλεσμα τα όσα γράφεις να μην έχουν εμένα ως αποδέκτη.
  1. Γράφεις ότι η συμμετοχή μου στις κουτσομπολίστικες  εκπομπές είναι σκέτη αηδία. Λυπάμαι πάρα πολύ να κατηγορείς έναν επαγγελματία δημοσιογράφο που εργάζεται για το μεροκάματο. Επομένως είσαι ΛΑΘΟΣ όταν με κατηγορείς γιατί εργάζομαι. Δεν πηγαίνω στις εκπομπές αυτές για πλάκα.
  2. Με κατηγορείς ότι αναφέρομαι στις σχέσεις ανδρογύνων και μπερδεύω την πολιτική με την τηλεόραση, χαρακτηρίζοντας τις εκπομπές τηλεοπτικά σφαγεία. Είσαι ΛΑΘΟΣ γιατί ουδέποτε αναφέρθηκα στις σχέσεις ανδρογύνων και ούτε με ενδιαφέρει. Εγώ έκρινα εντελώς επαγγελματικά την κα Μανωλίδου για την τηλεοπτική της δουλειά. Στα τηλεοπτικά σφαγεία, όπως τα χαρακτηρίζεις βγαίνουν από μόνοι τους χωρίς να πληρώνονται και ο πρόεδρος Γ. Καρατζαφέρης και οι βουλευτές του Γεωργιάδης, Βελόπουλος, Αποστολάτος κ.λ.π.
  3. Αναφέρεις αναληθώς  ότι  αναφέρομαι σε προσωπικά δεδομένα. Είσαι ΛΑΘΟΣ και ψεύδεσαι. Αντιθέτως τα όσα αφορούν την πολιτική και το κόμμα τα ανέφερα θεσμικώς στα όργανα του κόμματος. Σου θυμίζω ότι υπέβαλα ένσταση στην εκλογή γραμματέα διότι δεν έγινε νομότυπα και εξελέγη γραμματέας δια βοής ενώ κανονικά έπρεπε να στηθεί κάλπη γιατί υπήρχε και δεύτερος υποψήφιος . Υπέβαλα ένσταση γιατί δεν συζητήθηκε το θέμα του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ και οι νομαρχιακές εκλογές όπως έπρεπε να γίνει.
  4. Γράφεις, ότι μόνος μου έθεσα τον εαυτό μου εκτός μάχης και έχυσα την καρδάρα. Είσαι ΛΑΘΟΣ. Πρώτα πρώτα δεν μπορώ να είμαι εκτός μάχης διότι εγώ είμαι ο ιδεολογικώς γεννήτωρ του «ΛΑΟΣ» και εσύ ήρθες πολύ αργότερα κοντά μας και συντάχθηκες στον αγώνα μας. Θα πρέπει λοιπόν να στέκεσαι και να μιλάς με μεγαλύτερο σεβασμό και δεύτερον όταν μέσα στα όργανα και έξω από αυτά καταθέτεις τους προβληματισμούς σου αυτό γεμίζει την καρδάρα και δεν τη χύνει. Την καρδάρα τη χύνουν όσοι προσπαθούν από άγνοια  και με κολακείες να υπερασπιστούν αναλήθειες.
  5. Αναρωτιέσαι μήπως θα ήταν όλα μέλι γάλα εάν με είχαν συμπεριλάβει στο συνδυασμό. Αυτό είναι το μεγαλύτερο «ΛΑΘΟΣ» σου. Εφόσον λες ότι είσαι φίλος μου έπρεπε να γνωρίζεις ότι ο αγώνας μου δεν ήταν για αξιώματα και για θέσεις. Δεν διεκδίκησα για τον εαυτό μου τίποτε. Τοποθετήθηκα όπου με έβαλε ο Πρόεδρος. Δεν ζήτησα ποτέ κάτι ξεχωριστό ή κάτι που θα έβλαπτε κάποιον άλλον. Το να διαμαρτύρομαι σήμερα, δεν το κάνω για προσωπικούς λόγους αλλά γιατί το κόμμα πρέπει να μάθει να σέβεται την αξιοπρέπεια των στελεχών του και να τηρεί τους θεσμούς ώστε να διαφέρει από τα υπόλοιπα κόμματα. Τότε τι κόμμα αρίστων είναι;



                                                                                                Φιλικά,


Βαγγέλης Παπαδόπουλος
Ελπίζοντας για την ανάρτηση της επιστολής μου

Το σχόλιο-απάντηση μου.
Κατ`αρχήν φίλε Βαγγέλη "Τέτοιες ώρες, τέτοια λόγια", σε ώρα μάχης ενάντια στην  πράσινη λαίλαπα, μάλλον είναι "πολυτέλεια" η διαμάχη μεταξύ ... φίλιων δυνάμεων και αποτελούν ... "μεζέ" στα σαγόνια των αντιπάλων που ΣΥΝμαχόμεθα, αν ρίξεις μια ματιά στα σχετικά πρασινομπλέ blogg θα αντιληφθείς ΠΟΥ είναι το λάθος και ΑΝ χρειαζόντουσαν  ΟΛΑ αυτά, ΤΩΡΑ !!
Πάμε παρακάτω τώρα να δούμε ενα ενα τα επίμαχα θέματα που θίγεις:
Β.Π.:1) Γράφεις ότι η συμμετοχή μου στις κουτσομπολίστικες  εκπομπές είναι σκέτη αηδία. Λυπάμαι πάρα πολύ να κατηγορείς έναν επαγγελματία δημοσιογράφο που εργάζεται για το μεροκάματο. Επομένως είσαι ΛΑΘΟΣ όταν με κατηγορείς γιατί εργάζομαι. Δεν πηγαίνω στις εκπομπές αυτές για πλάκα.

Α.Σ.: 1) Η άποψη του "κοινού" για τις διάφορες εκπομπές είναι ανάλογη της παιδείας που διέπει τον καθένα. Δεν είναι κατηγορία η συμμετοχή και μάλιστα επ αμοιβή σε αυτές τις εκπομπές , που απευθύνονται σε ενα συγκεκριμένο τηλεοπτικό κοινό που ενδιαφέρεται για τα "μυστήρια" των καλλιτεχνών και την  αποκάλυψή τους. Όντως "πουλάει" η θεματολογία και πολύ καλά κάνεις που τους τα "παίρνεις".

Β.Π.: 2) Με κατηγορείς ότι αναφέρομαι στις σχέσεις ανδρογύνων και μπερδεύω την πολιτική με την τηλεόραση, χαρακτηρίζοντας τις εκπομπές τηλεοπτικά σφαγεία. Είσαι ΛΑΘΟΣ γιατί ουδέποτε αναφέρθηκα στις σχέσεις ανδρογύνων και ούτε με ενδιαφέρει. Εγώ έκρινα εντελώς επαγγελματικά την κα Μανωλίδου για την τηλεοπτική της δουλειά. Στα τηλεοπτικά σφαγεία, όπως τα χαρακτηρίζεις βγαίνουν από μόνοι τους χωρίς να πληρώνονται και ο πρόεδρος Γ. Καρατζαφέρης και οι βουλευτές του Γεωργιάδης, Βελόπουλος, Αποστολάτος κ.λ.π.

Α.Σ.:2) ΕΔΩ ενίσταμαι φίλε και μπερδεύομαι  συγχρόνως. Η Κα Μανωλίδου την οποία, κρίνεις -όπως λές- εντελώς επαγγελματικά , ΤΙΝΟΣ γυναίκα είναι; του άγνωστου Χ; ή του  Άδωνι; Και αν όντως εννοείς ΑΥΤΟ, που κολλάει να λές τον Γραμματέα της Κ.Ε., Βουλευτή και υποψήφιο Περιφερειάρχη ... Καραγκιόζη και τον Πρόεδρο , συρόμενο απο την Κα Μανωλίδου. Σαφώς καλά κάνουν και συμμετέχουν σε όλα τα κανάλια και εκπομπές τα στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ που αναφέρεις , μόνο που αυτοί ενημερώνουν πολιτικά τον λαό , εξυψώνουν το κόμμα τους και ΔΕΝ το θάβουν.

Β.Π.: 3) Αναφέρεις αναληθώς  ότι  αναφέρομαι σε προσωπικά δεδομένα. Είσαι ΛΑΘΟΣ και ψεύδεσαι. Αντιθέτως τα όσα αφορούν την πολιτική και το κόμμα τα ανέφερα θεσμικώς στα όργανα του κόμματος. Σου θυμίζω ότι υπέβαλα ένσταση στην εκλογή γραμματέα διότι δεν έγινε νομότυπα και εξελέγη γραμματέας δια βοής ενώ κανονικά έπρεπε να στηθεί κάλπη γιατί υπήρχε και δεύτερος υποψήφιος . Υπέβαλα ένσταση γιατί δεν συζητήθηκε το θέμα του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ και οι νομαρχιακές εκλογές όπως έπρεπε να γίνει.

Α.Σ.: 3) Το "αναληθώς" φίλε δεν "χωράει" γιατί η ενασχόληση αυτών των εκπομπών με τα "ιδιαίτερα" των καλλιτεχνών σε στυλ παπαράτσι , πως λέγεται κατ εσέ, δημοσιογραφική κάλυψη; Σαφώς και πουλάνε αυτά τα θέματα, δεν είναι όμως ΠΟΛΙΤΙΚΑ. Χαίρομαι για την πολιτική - κομματική σου λειτουργία για το αν  συμφωνώ ή οχι θα τα πούμε "εν οργάνοις" και όχι στην πλατεία του χωριού.



Β.Π.: 4) Γράφεις, ότι μόνος μου έθεσα τον εαυτό μου εκτός μάχης και έχυσα την καρδάρα. Είσαι ΛΑΘΟΣ. Πρώτα πρώτα δεν μπορώ να είμαι εκτός μάχης διότι εγώ είμαι ο ιδεολογικώς γεννήτωρ του «ΛΑΟΣ» και εσύ ήρθες πολύ αργότερα κοντά μας και συντάχθηκες στον αγώνα μας. Θα πρέπει λοιπόν να στέκεσαι και να μιλάς με μεγαλύτερο σεβασμό και δεύτερον όταν μέσα στα όργανα και έξω από αυτά καταθέτεις τους προβληματισμούς σου αυτό γεμίζει την καρδάρα και δεν τη χύνει. Την καρδάρα τη χύνουν όσοι προσπαθούν από άγνοια  και με κολακείες να υπερασπιστούν αναλήθειες.

Α.Σ.: 4) Θεωρώ ότι η  "άρνηση  στράτευσης σε θέσεις μάχης" που σου πρότεινε ο Πρόεδρος του Κόμματος είναι "άκομψη" πολιτική ενέργεια, αφού είναι αδύνατον, όλοι εμείς να γνωρίζουμε όσα ο Πρόεδρος ο οποίος παίζει τον ρόλο του "Στρατηγού" ως επικεφαλής κόμματος που .. διατάσσει τις δυνάμεις του όπου αυτός κρίνει. Την ορθότητα των αποφάσεών του την  κρίνουμε απ την έκβαση της μάχης , κάνοντας και την αυτοκριτική μας, αν ΕΜΕΙΣ συμβάλλαμε θετικά στο αποτέλεσμα. Εχω εκφραστεί ποικιλοτρόπως σε ότι αφορά τον σεβασμό μου στα ιδρυτικά στελέχη, που χωρίς αυτά δεν θα υπήρχε ούτε κόμμα, ούτε πολιτική στέγη για μας τους προδομένους πολιτικά άστεγους. Όπως όλοι , είμαστε πολιτικά όντα προερχόμενα απο διάφορους πολιτικούς χώρους βρίσκοντας θέση και ιδεολογική ταύτιση με τις θέσεις του ΛΑ.Ο.Σ αφού ΚΑΝΕΝΑΣ δεν προέρχεται απο πολιτική παρθενογένεση . Η "καρδάρα" αφορά το γεγονός ότι είμαστε υποχρεωμένοι να εφαρμόζουμε την φράση του Λ.Κύρκου :"Κάθε μέρα θες νέο εισιτήριο.Με το χθεσινό δεν μπαίνεις σήμερα στο Λεωφορείο"

Β.Π.: 5) Αναρωτιέσαι μήπως θα ήταν όλα μέλι γάλα εάν με είχαν συμπεριλάβει στο συνδυασμό. Αυτό είναι το μεγαλύτερο «ΛΑΘΟΣ» σου. Εφόσον λες ότι είσαι φίλος μου έπρεπε να γνωρίζεις ότι ο αγώνας μου δεν ήταν για αξιώματα και για θέσεις. Δεν διεκδίκησα για τον εαυτό μου τίποτε. Τοποθετήθηκα όπου με έβαλε ο Πρόεδρος. Δεν ζήτησα ποτέ κάτι ξεχωριστό ή κάτι που θα έβλαπτε κάποιον άλλον. Το να διαμαρτύρομαι σήμερα, δεν το κάνω για προσωπικούς λόγους αλλά γιατί το κόμμα πρέπει να μάθει να σέβεται την αξιοπρέπεια των στελεχών του και να τηρεί τους θεσμούς ώστε να διαφέρει από τα υπόλοιπα κόμματα. Τότε τι κόμμα αρίστων είναι;

Α.Σ. 5) Ας αρχίσουμε απ το τέλος. Κόμμα αρίστων θάμαστε 100% αν ζούσαμε σε κοινωνία αγγέλων και είχαμε να κάνουμε με.. αγγελάκια. Στην πολιτική ζούγκλα των "αρεστών" είναι θαύμα η επιβίωση των αρίστων όπως συμβαίνει με το ΛΑ.Ο.Σ. Δεν είπε κανείς ότι διεκδίκησες αξιώματα ή θέσεις, επιλογή έκανες και δεν αποδέχθηκες τις προτάσεις του Προέδρου, αν υπήρχε ταυτόσημη αποδοχή θα συζητούσαμε σήμερα; Ασφαλώς ΟΧΙ . 
Και κλείνω με το γνωστό :"Αν σε χειροκροτούν οι εχθροί σου, ψάξε να βρείς το λάθος σου". 
ΤΙ εννοώ; ΔΕΣ :
http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2010/10/blog-post_5728.html
http://ixnos.blogspot.com/2010/10/blog-post.html
Υ.Γ. Για μένα τέλειωσε το θέμα ΕΔΩ. Είπαμε τις απόψεις μας σφαιρικά και αντικειμενικά . Νομίζω ότι η ... διαιώνιση του αντιλόγου είναι ατέρμονη και ωφελεί μόνο αυτούς που μας βλέπουν με... μισό μάτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive