Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελά στου Ζωγράφου


Οι εικόνες που βλέπετε τραβήχτηκαν απόψε (27/10/10) στις 21:00 στο Δήμο Ζωγράφου.
Αποθανατίσαμε το "αναπλασθέν" μνημείο των πεσόντων,το καινούργιο Ηρώον,λίγο μετά τη μεγάλη νεροποντή.Οπως βλέπετε το κιόσκι των επισήμων έχει στηθεί για τη σημερινή παρέλαση και τα ρολά με τον πλαστικό χλοοτάπητα περιμένουν τη σειρά τους για να στρωθούν στο χώρο το μνημείου.
Υποθέτουμε πως τα συνεργεία που θα δουλεύουν όλη τη νύχτα θα προλάβουν,όπως επίσης ότι θα απομακρύνουν τα μπάζα,τα τσίγκια και τα πλαστικά πλέγματα.Αλλιώς το πρωί θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι με της νύχτας τα καμώματα!

Σε προηγούμενες αναρτήσεις μας είχαμε αναφερθεί στο μεγαλόπνοο προεκλογικό έργο βιτρίνας του Δημάρχου Ζωγράφου,κυρίου Γιάννη Καζάκου,να γκρεμίσει το υπάρχον αξιοπρεπέστατο Ηρώον με σκοπό να φτιάξει καινούριο μεγαλοπρεπές ώστε να εντυπωσιάσει τα πλήθη των δημοτών του Ζωγράφου εν όψει των εκλογών του Νοεμβρίου.

Του επισημάναμε όμως τον κίνδυνο να μην προλάβει την 28η Οκτωβρίου και να γελάσει κάθε πικραμένος με το θέαμα(η σπατάλη των χρημάτων του Ζωγραφιώτικου λαού για έργα βιτρίνας είναι ένα άλλο μεγάλο θέμα!).
Το ξημέρωμα λοιπόν θα δείξει ...αν θα γελάσει η μέρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive