Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Συνάντηση είχε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Ε. Βενιζέλο.

Μετά τη συνάντηση ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. δήλωσε:

    «Το ενδιαφέρον μας δεν περιορίζεται μόνο στην πλατεία Συντάγματος αλλά και εδώ στην λεωφόρο Μεσογείων. Τα θέματα είναι εξαιρετικά σοβαρά. Ο κ. υπουργός είχε την ευγενή καλοσύνη να με ενημερώσει σε βάθος τόσο για τα γεωστρατηγικά θέματα όσο και για τα θέματα των εξοπλισμών.

    Έχουμε βρει μια κοινή περπατησιά. Πιστεύω αυτή η συνεννόηση όσο γίνεται ευρύτερη τόσο να ωφελεί την πατρίδα σε μια εξαιρετικά κομβική στιγμή»

    Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ε. Βενιζέλος, δήλωσε: .

   «Είχα την ευκαιρία να ενημερώσω τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ , κ. Γ. Καρατζαφέρη για όλα τα μεγάλα θέματα της αμυντικής πολιτικής ενόψει της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ και ενόψει των μεγάλων αλλαγών στο δόγμα και την δομή διοίκησης του ΝΑΤΟ.

    Όλα αυτά συνδέονται με την περιοχή μας, με τις Ελληνοτουρκικές σχέσεις, τις εξελίξεις στο Κυπριακό, με την κατάσταση στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο. Και βεβαίως όλα αυτά συνδέονται κατά βάθος με το φρόνημα της Ελληνικής κοινωνίας και του Ελληνικού λαού γιατί δεν υπάρχει αμυντική πολιτική χωρίς αρραγές εσωτερικό μέτωπο, χωρίς υψηλό εθνικό φρόνημα.

    Η στάση του ΛΑ.Ο.Σ είναι ιδιαίτερα υπεύθυνη στα θέματα της εθνικής άμυνας και των εξοπλιστικών προγραμμάτων με στόχο πάντα την προάσπιση της διαφάνειας και του δημοσίου συμφέροντος. Έχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε στον τομέα αυτό, έχουμε καταβάλει μια τεράστια προσπάθεια με διακομματική συναίνεση τους τελευταίους 12 μήνες και έτσι θα συνεχίσουμε.

    Για τον λόγο αυτό ευχαριστώ πάρα πολύ τον κ. Καρατζαφέρη γιατί βοηθάει με το Κόμμα του στην επίτευξη ενός κοινού εθνικού στόχου».

Αναρτήθηκε απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΝΙΑΡΟΠΕΤΡΟΥ Κλικ ΕΔΩ>>
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2010/10/blog-post_2730.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive