Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Γ. Καρατζαφέρης: Αδιανόητες οι «κοκορομαχίες» ΠΑΣΟΚ-ΝΔ

NAFTEMPORIKI.GR Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2010 12:07

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ χαρακτήρισε «αδιανόητο και ασυγχώρητο οι πολιτικοί αρχηγοί των δύο μεγάλων κομμάτων να επιδίδονται σε "κοκορομαχίες", σε άγονες και γελοίες αντιπαραθέσεις», την ώρα που –όπως είπε- βρισκόμαστε στο «μάτι του κυκλώνα».
Έντονη κριτική στην κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση με αφορμή την αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει ανάμεσά τους για την οικονομική κατάσταση της χώρας άσκησε ο κ. Γ. Καρατζαφέρης, κάνοντας έκκληση στα δύο μεγάλα κόμματα για σοβαρότητα.
*Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού Alter, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ χαρακτήρισε «αδιανόητο και ασυγχώρητο οι πολιτικοί αρχηγοί των δύο μεγάλων κομμάτων να επιδίδονται σε "κοκορομαχίες", σε άγονες και γελοίες αντιπαραθέσεις», την ώρα που –όπως είπε- βρισκόμαστε στο «μάτι του κυκλώνα».
«Πρέπει να σοβαρευτούμε, να σταματήσουμε τους τσακωμούς, τις βρισιές και αυτό το αδιανόητο παραλήρημα των αλληλοκατηγοριών που παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες. Οι δράσεις, τα έργα και οι πράξεις μας πρέπει να συνθέτουν και όχι να αποσυνθέτουν, όπως κάνουν τόσο ο κ. Σαμαράς με την εν γένει στάση του, όσο και ο κ. Παπανδρέου», τόνισε χαρακτηριστικά και επανέλαβε την πρότασή του για οικουμενική κυβέρνηση.
«Χρειαζόμαστε ένα νέο Κοινωνικό Συμβόλαιο. Η χώρα μας βρίσκεται σε μία ιστορική, κομβική στιγμή. Είναι ευθύνη και χρέος όλων μας να καθίσουμε να συνομιλήσουμε, να συνεργαστούμε, να σχεδιάσουμε, αποφασίσουμε και ακολουθήσουμε ένα πρόγραμμα με στόχο την έξοδο της χώρας από το τέλμα και τον βούρκο που έχει περιέλθει. Τώρα, άμεσα, να συσταθεί μία Κυβέρνηση Οικουμενικής Αντίληψης η οποία θα οδηγήσει τη χώρα σε ηθική, κοινωνική και οικονομική ανάταση και αναγέννηση», σημείωσε.
Όπως ανέφερε εξάλλου, μόνο μέσα από τη συναίνεση και τον ειλικρινή διάλογο μπορεί να γίνει κάτι χρήσιμο και εποικοδομητικό. «Ο διάλογος ποτέ δεν έβλαψε κανέναν», συμπλήρωσε, ενώ αναφέρθηκε και στη συνάντηση που είχε την Πέμπτη με την κ. Διαμαντοπούλου.
«Στον διάλογο δεν λέμε ποτέ όχι. Τόνισα όμως στην υπουργό πως δεν πρέπει να πειραχτεί επ΄ ουδενί λόγο το μάθημα της ιστορίας. Κάτι τέτοιο θα αποτελούσε θανάσιμο κίνδυνο για το μέλλον του Ελληνισμού και της χώρας και για αυτό αποτελεί για εμάς casus belli», επισήμανε.
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1878907
ΣXOΛIO  MAΣ:"*Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού Alter," Σε τηλεοπτική; ή σε ραδιοφωνική , τελικά;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive