Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

ΣΤΗΝ ΝΑΥΠΑΚΤΟ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΑΥΜΑΧΙΑΣ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ


 Στις  επετειακές εκδηλώσεις της ιστορικής Ναυμαχίας της Ναυπάκτου που πραγματοποιήθηκαν  στις 8- 9-10 Οκτωβρίου 2010 βρέθηκε το Σάββατο 9 Οκτωβρίου  ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας  επικεφαλής του Συνδυασμού «Ελπίδα για την Δυτική Ελλάδα» και Βουλευτής Αχαΐας κ. Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο του Συνδυασμού «Μαζί για την Ναυπακτία», κ. Νίκο Βασιλειάδη.  Ο Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος συναντήθηκε με τοπικούς φορείς και περιόδευσε στην πόλη.
Σε δήλωσή του επεσήμανε την σημασία της επετείου της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου, ενός ιστορικού γεγονότος που έκρινε την τύχη του κόσμου και την εξέλιξη του ευρωπαϊκού πολιτισμού, καθώς δύο διαφορετικοί πολιτισμοί -η Οθωμανική αυτοκρατορία και η Δύση- συγκρούστηκαν σ' έναν τιτάνιο αγώνα, μια διαμάχη που ανέκοψε την  φονταμενταλιστική ορμή του Ισλαμισμού προς την Ευρώπη, προφυλάσσοντας έτσι την συνέχεια του ευρωπαϊκού πολιτισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive