Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ, ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ , ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ! Η Εταιρεία είναι ΜΙΑ, ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία! Της *ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΝΙΑΡΟΠΕΤΡΟΥ

Όσο πλησιάζουμε στις αυτοδιοικητικές εκλογές, που είναι ίσως λόγω Καλλικράτη, ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΕΣ και απο τις Βουλευτικές, τόσο περισσότερο ανοίγει το αρχείο του ο.. Άντερσεν και οι υποσχέσεις με κρέμα μπόλικου ψέματος μας σερβίρονται καθημερινά απο ΠΑΝΤΟΥ. 
Απ τα ξεπουλημένα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης μέχρι τους ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ πολιτικούς και τους ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ συνεργάτες τους ανα την υφήλιο που σιγά σιγά μας λένε ότι ... προοδεύουμε !! οι .. δείκτες πάνε καλά (ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ) ότι ,να, να, να, ένα  ΦΩΣ στην άκρη του τούνελ, οι θυσίες (ΜΑΣ) δεν πάνε χαμένες (Αλλά ΕΜΕΙΣ χανόμαστε) και άλλα πολλά... προεκλογικά.
Βλέπουμε και κοκορομαχίες , βέέέβαια,  ΑΝΤΩΝΑΚΗ - ΓΙΩΡΓΑΚΗ τα φιλαράκια τα αιώνια τα καλά βγάλαν τις χατζάρες και βαράν αέρα και τα νεύρα μας. Και καλά τώρα γίναν άσπονδοι εχθροί και πασχίζουν για το... καλό μας. Υπόσχονται λαγούς .... σε όλους όσους τρώνε κουτόχορτο. 
Υπόσχονται φάρμακα καταστολής μνήμης για να μην ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ τα σκατά που μας τάϊζαν ΚΑΙ οι ΔΥΟ τους μέχρι σήμερα. 
Δεν φταίω εγω αλλά ο άλλος μας λένε, ενω φταίνε ΚΑΙ οι ΔΥΟ που 35 χρόνια διαχειρίζονται τις τύχες και τις τσέπες, αδειάζοντάς τες ΤΕΛΕΙΩΣ και γεμίζοντας τα ΑΧΟΡΤΑΓΑ ΠΑΜΦΑΓΑ σεντούκια τους. Υπουργοί ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ δεν ήξεραν οι καημένοι για τη ληστεία που γινόνταν 35 χρόνια ΜΠΡΟΣΤΑ στα μάτια τους. 
Έφτασε μάλιστα στο ΕΣΧΑΤΟ σημείο πολιτικού ΞΕΠΕΣΜΟΥ και ΑΝΑΛΓΗΣΙΑΣ, να κατηγορεί ο μοσχαναθρεμμένος Πάγκαλος ως  ΣΥΝΕΝΟΧΟ το λαό και να εκφωνεί το περισπούδαστο... "ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ" . 
Και ΜΕΙΣ... όντως τρώμε ως χάνοι ΟΤΙ παρανοϊκό και παράλογο μας σερβίρουν. 
Αντί να τους πάρει ο διάολος τα ρέστα, αρκούμαστε σε σε γιούχα, φάσκελα , παπουτσάκια άντε και κάνα γιαουρτάκι λάϊτ και άντε πάμε πάλι απ την αρχή. 
ΑΥΤΟΙ μας δουλεύουν ψιλό γαζί και μεις τους χειροκροτούμε . 
Μετά τους ξαναβρίζουμε και τους... ΞΑΝΑψηφίζουμε. 
Δεν είναι ανάγκη να φτάνουμε στα άκρα, δεν χρειάζονται εξεταστικές, δίκες, καταδίκες, φυλακές, κρεμάλες και όλες αυτές οι... πρωτόγονες μέθοδοι. 
Μακρυά απο εμάς αυτά τα... κακά. 
Εμείς, ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ, ο λαός που υφίσταται τα ΠΑΝΔΕΙΝΑ, έχει στα χέρια του το αποτελεσματικότερο όπλο, αρκεί να το χρησιμοποιήσει ΣΩΣΤΑ γινόμενος ο ίδιος ΔΗΜΙΟΣ των ΔΗΜΙΩΝ του. 
ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ !! 
Τους ενόχους φίλε συνέλληνα τους ΞΕΡΕΙΣ ! 
Μην τους ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ, μην τους ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΙΣ.
ΜΑΥΡΙΣΕ ΤΟΥΣ!!
*ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΝΙΑΡΟΠΕΤΡΟΥ


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ 


Η Κα Νιαροπέτρου ήταν υποψήφια Δήμαρχος ΒΑΡΗΣ στις περασμένες Δημοτικές Εκλογές επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού: ¨ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ  ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ"
Εκδότρια της μηνιαίας εφημερίδας "ΠΟΛΙΤΗΣ ΒΑΡΗΣ".
Έχει σπουδάσει οικονομικές επιστήμες , είναι ελεύθερη επαγγελματίας στον κτηματομεσιτικό χώρο, μητέρα 2 παιδιών που σπουδάζουν ανώτατες επιστήμες, πρόεδρος και μέλος περιβαλλοντικών Συλλόγων , συνδιαχειρίστρια του blog: "SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR" και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΛΑΪΚΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ.
Ολοι όσοι διαχειριζόμαστε αυτόν τον ιστότοπο, της ευχόμαστε ...
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !

3 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΟΙ 300 ΔΡΟΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τωρα καταλαβαινω γιατι προχθες σε ενα αρθρο του κ. Παπαγαρυφαλλου(τον οποιο ουδολως γνωριζω απλως το αρθρο ηταν ενυπογραφο)στο ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΦΑΡΙ και το οποιο δεν ελεγε τιποτε παραπανω απο αυτο που λεει ολη η Ελλαδα οτι ο Γ. Καρατζαφερης ξεκινησε σαν ανατροπεας του Πολιτικου καταεστημενου και καταντησε ενας γελοιος κωλοτουμπας, υπηρχε απο κατω ενα σχολιο το οποιο ειρωνευοταν τον αρθρογραφο μην καταλαβαινοντας ταχα την λεξη ΠΡΩΚΤΟΚΥΒΙΣΤΗΣ(κωλοτουμπας) και το οποιο σχολιο ηταν του κ. Σιδερη Εχω αναρωτηθει πολλες φορες διαβαζοντας κειμενα του και σχολια εδω κι εκει τι ακριβως εκπροσωπει ο κ. Σιδερης Σημερα το εμαθα και επιβεβαιωθηκαν οι υποψιες μου Λακες του Καρατζαφερη αναμεσα στους τοσους που εχει μαζεψει γυρω του για να τον λιβανιζουν και να τον χειροκροτουν Οταν μετα απο χρονια ο Γ. Καρατζαφερης θα εχει αποσυρθει απο την Πολιτικη και δει τα πραγματα απο αποσταση θα κλαψει με μαυρο δακρυ Κανεις πολιτικος στην Μεταπολιτευση δεν ειχε τετοια εκαιρια να συγκρουστει με το Πολιτικο κατεστημενο, να γκρεμισει τα παντα, να χτισει μια νεα Ελλαδα και να μεινει στις ψυχες των Ελληνων στην αιωνιοτητα. Αυτος ομως προτιμησε να γινει οδαλισκη, ευνουχος του συστηματος κοπελλα που κανει χατηρια απο δω κι απο κει, και γλυφει οπου μυριζεται εστω και μια ψηφο Κριμα χιλιες φορες κριμα και γι αυτον και για μας που τον πιστεψαμε και για την κακομοιρη την Ελλαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τράβα σε κανα γιατρό Χριστιανέ μου.
    ΤΙ αηδίες είναι αυτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive