Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Κα AL SALEX , ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ, ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ !! ΒΙΑΣΜΟΣ 25ΧΡΟΝΗΣ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ


«ΒΙΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥΣ!»
 Με τον πιο δραματικό τρόπο συνεχίζουν να επιβεβαιώνονται οι εκτιμήσεις του υπ. Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Αλέξανδρου Χρυσανθακόπουλου, περί πλήρους ασυδοσίας των λαθρομεταναστών και την διενέργεια εκ μέρους τους έκνομων πράξεων και παραβατικών συμπεριφορών.
Μια γυναίκα 25 χρονών κατήγγειλε στην Ασφάλεια ότι βιάστηκε κατά τις βραδινές ώρες από δύο αλλοδαπούς στο χώρο του παλιού λούνα παρκ, που βρίσκεται στην περιοχή της Αγίας Σοφίας, στη διασταύρωση με την Αθηνών. Οι αστυνομικοί αναζητούν τους δράστες, οι οποίοι όπως είπε η άτυχη κοπέλα είναι λαθρομετανάστες, ενώ σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η 25χρονη, οι αλλοδαποί αφού την έσυραν με τη βία μέσα στο χώρο του λούνα πάρκ, την βίασαν και οι δύο.
Ο υπ. Περιφερειάρχης Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος, αφού σημείωσε ότι οι θέσεις του για το πρόβλημα των λαθρομεταναστών δυστυχώς πλέον επιβεβαιώνονται καθημερινά και με τον χειρότερο τρόπο, απαίτησε από τους υπευθύνους: 
«Επιτέλους, διώξτε τους λαθρομετανάστες από την χώρα! Βιαστές είναι οι προστάτες τους!»
Για να επαναδιατυπώσει τις πάγιες θέσεις του Συνδυασμού «Ελπίδα για την Δυτική Ελλάδα», για το φλέγον αυτό θέμα:
«Η λελογισμένη ποσόστωση μεταναστών, ο προσδιορισμός  του ποιοί, πόσοι, από πού και πόσο χρόνο θα μείνουν στην χώρα μας, με τον όρο να σεβαστούν την αρχή «όπως τα βρήκατε και όχι όπως τα ξέρατε» είναι η πολιτική μας.
Για αυτό εμείς προτείνουμε: Πρώτα να γίνει η απογραφή. Δεύτερον, όχι ξέφραγο αμπέλι. Τρίτον, ποσόστωση και μέτρο. Δεν είμαστε λοιπόν εμείς οι ρατσιστές. Ρατσιστές είναι εκείνοι που αντιμετωπίζουν τον Ελληνικό λαό ως ανεπιθύμητο στην ίδια του την χώρα!» 
Αναρτήθηκε απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΝΙΑΡΟΠΕΤΡΟΥ Κλικ ΕΔΩ>> 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2010/10/blog-post_1072.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive