Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 9μμ Ο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ mr JEFFRY !! ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ! Της ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΝΙΑΡΟΠΕΤΡΟΥ


MONOΣ του και πανικόβλητος ο ξενοκίνητος κατοχικός "Πρωθυπουργός" θα προσπαθήσει να πείσει τους Έλληνες ότι πρέπει να αυξήσουν τη δόση κουτόχορτου που καθημερινά και επι χρόνια λαμβάνουν , προκειμένου να αντιληφθούν το ... Θεάρεστο έργο του.

ΕΝΤΡΟΜΟΣ μπροστά στη θέα της πολιτικής λαιμητόμου απο την οποία θα περάσει σε 14 μέρες , θα προσπαθήσει να πείσει τους κατηγόρους τους Έλληνες πολίτες ότι ήταν επιβεβλημένη η κατάργηση των όρων "ΕΘΝΙΚΟ - ΕΘΝΙΚΗ" απο τα λογότυπα των Υπουργείων και Οργανισμών. Το ίδιο και για την κατάργηση των ΕΘΝΙΚΩΝ Υπουργείων ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣκαι ΑΙΓΑΙΟΥ. Το ίδιο και για την κατάργηση των ΕΘΝΙΚΩΝ παρελάσεων, την αφαίρεση του ΕΘΝΙΚΟΥ Σταυρού απο τα εθνόσημα των σωμάτων ασφαλείας, την αφαίρεση του θρησκεύματος απο τις ταυτότητες, την ανώδυνη διέλευση των πολεμικών πλοίων απο το Σούνιο, την Τζιά, ολόκληρο το Αιγαίο ΜΑΣ, την ΜΟΝΙΜΗ παραβίαση του FIR MAΣ, την έρευνα για πετρέλαιο στην υφαλοκρηπίδα ΜΑΣ απο ΤΟΥΡΚΙΚΑ ερευνητικά πλοία, την ΑΠΟΛΥΤΗ υποταγή στο Εβραϊκό λόμπυ και άααααλλα πολλα΄. Όμως εκτός απο τα
ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ Εθνικά μας θέματα , που έχουν ξεπεράσει προ πολλού την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας, να πρέπει να απολογηθεί και να αιτιολογήσει ΓΙΑΤΙ ενω ΜΠΟΡΟΥΣΕ να αποφύγει το ΔΝΤ μας έστειλε ΔΕΜΕΝΟΥΣ σε αυτό. ΓΙΑΤΙ με την φιλολαθρομεταναστευτική του πολιτική, φόρτωσε με εκατομμύρια ξένους πεινασμένους ταλαιπωρημένους ανθρώπους τη χώρα, ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ στην πείνα και στην εξαθλίωση το σύνολο του Ελληνικού λαού.
Για ΟΛΑ αυτά και ΠΟΛΛΑ άλλα είναι ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ και περιμένουμε να ακούσουμε την απολογία του.
Φυσικά ο λαός εχει έτοιμο το ... ΕΝΟΧΟΣ γιατί ΔΕΝ τρώει πλέον κουτόχορτο, αλλά ας ακούσουμε την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ επιθυμία ενός ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΥ.
Είναι η πολυτέλεια της Δημοκρατίας άλλωστε !!
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΝΙΑΡΟΠΕΤΡΟΥ
Υποψήφια Σύμβουλος Περιφέρειας Ανατολικής Αττικής με υπ. αντι
Περιφερειάρχη καθηγητή κ. ΧΡΗΣΤΟ ΓΟΥΔΗ και υπ.Περιφερειάρχη τον κ. ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive