Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Σύλληψη 65χρονου για την παραποίηση ανακοίνωσης ΥΠΕΞ

 ΜΠΡΑΒΟ στην ΤΑΧΥΤΑΤΗ δράση της ΕΛΑΣ και στην σύλληψη του δράστη ο οποίος πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά αφού χρησιμοποίησε το ΕΛΕΥΘΕΡΟ διαδίκτυο για τέλεση εγκληματικής ενέργειας. Θα είμαστε περισσότερο ευχαριστημένοι, αν έκαναν ΑΚΡΙΒΩΣ το ΙΔΙΟ και για τους γνωστούς - γνωστούς αναρχοκουκουλοΦΛΩΡΟΥΣ, που μέσα απο πανεπιστημιακά ιδρύματα, προβαίνουν σε ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ πράξεις ενάντια στην ΠΑΤΡΙΔΑ, στην ΘΡΗΣΚΕΙΑ, στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και προβαίνουν σε πράξεις Διατάραξης της Ειρήνης, προβαίνουν σε πράξεις καταστροφής περιουσιών πολιτικών και δημοσίου, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΙΣ να τους ενοχλεί, αν και ΟΛΟΙ τους γνωρίζουν!
Στη σύλληψη ενός 65χρονου για διασπορά ψευδών ειδήσεων μέσω διαδικτύου προχώρησε η αστυνομία, μετά από καταγγελία της αναπληρωτού υπουργού Εξωτερικών Μ.Ξενογιαννακοπούλου για διακίνηση παραποιημένου δελτίου Τύπου που αφορούσε απάντησή της σε επερώτηση βουλευτών του ΛΑ.Ο.Σ. για την επικείμενη επίσκεψη του Τούρκου Πρωθυπουργού [Βλέπε άρθρο] .
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο συλληφθείς είναι καθηγητής στο πανεπιστήμιο της Ινδιανάπολης των ΗΠΑ.
Το παραποιημένο δελτίο Τύπου πλαστογραφήθηκε στις 15 Οκτωβρίου και όπως κατήγγειλε η κ. Ξενογιαννακοπούλου, οι αποστολείς χρησιμοποίησαν ψευδώς το όνομα της, ως χρήστη ηλεκτρονικού λογαριασμού ο οποίος δεν της ανήκει, και από τον οποίο έγινε η επίμαχη αποστολή. Το παραποιημένο δελτίο Τύπου, με αλλοιωμένες τις δηλώσεις της κ. Ξενογιαννακοπούλου, εστάλη σε πολύ μεγάλο αριθμό χρηστών του ίντερνετ, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ως αποστολέας φαινόταν η ίδια.
Μετά από διαδικτυακή και ψηφιακή έρευνα που διενέργησαν αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στην οποία παρέπεμψε την υπόθεση η αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, ταυτοποιήθηκε ηλεκτρονικά ο δημιουργός – διακινητής του παραποιημένου δελτίου Τύπου.
Μετά από έρευνα στην οικία του 65χρονου, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, βρέθηκε αποθηκευμένο σε φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή του αυτούσιο τμήμα, από το παραποιημένο έγγραφο.
Σύμφωνα με τη ΓΑΔΑ, ο συλληφθείς προσπάθησε να εμποδίσει την έρευνα, απωθώντας βίαια τους αστυνομικούς.
Στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ο φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, ένας σκληρός δίσκος και ένα τεμαχισμένο έγγραφο το οποίο φέρει χειρόγραφες σημειώσεις.
Ο 65χρονος, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγείται στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών. 
Αναρτηθηκε απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΝΙΑΡΟΠΕΤΡΟΥ Κλικ ΕΔΩ>> 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2010/10/blog-post_2730.html

8 σχόλια:

  1. Σιδερη ολοι ξερουμε οτο ησουν εσυ ο 65χρονος.Την ειδηση την εβαλες για ξεκαρφωμα.Τρολαρεις στα κρυφα παραδεξου το ζηλευεις το trompaktiko.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στον πρώτο ΒΛΑΚΑ: ο τύπος συνελήφθη και έγινε γνωστό το όνομά του. Σημ. Και ΔΕΝ είμαι-ακόμα- 65 έτσι πανίβλακα;
    Στον δεύτερο ΚουκολοΦΛΩΡΟ:Ο Πρωκτοράφτης σου, έκανε καλή δουλειά φαίνεται , σ`έραψε τέλεια και βγάζεις γλωσσίτσα; Δε βάζεις καλύτερα.... φερμουάρ; Καλά, όταν καλμάρουν οι πόνοι και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πλυθείς, ξαναέλα με την ... όπισθεν. Ξέρεις εσυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ΣΙΔΕΡΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ
    Μου αρέσει πολύ το επίπεδό σας κύριε Σιδέρη.
    Εκεί που σας είχαμε ψηλά και σας διαβάζαμε κάθε μέρα ως ευαγγέλιο πήγατε και ξεφτιλιστήκατε με αυτούς που σας γράφουν βρισιές και πέσατε στο επιπεδό τους. Δεν πρέπει να το κάνετε αυτό. Αφήστε τους να βλασφημούν. Ούτε από ορδοξοδία ξέρουν ούτε από παρτίδα.
    Με τιμή
    Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @40χρονος καθηγητης ταμπουρλου
    Κύριε καθηγητά είναι πράγματα αυτά ? σπουδαίος καθηγητής είστε. Αλλά ψεύτικος θα είναι ο τίτλος σας όπως είστε και εσείς. Όλα ψέματα. και εσείς ούτε από παρτίδα γνωρίζετε ούτε από θρασκιά ούτε από ορθοξοδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βλακα Σιδερη πηγες για μαλλι και βγηκες κουρεμενος

    Με πρόθεση να προκαλέσει πρόβλημα στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και να αναδείξει ως υπεύθυνη την αναπληρώτρια υπουργό Εξωτερικών Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ένας 65χρονος καθηγητής, πλαστογράφησε δελτίο τύπου με το όνομά της και το έστειλε σε δεκάδες αποδέκτες στο διαδίκτυο, μεταξύ των οποίων και 1.100 διπλωμάτες στην Τουρκία.

    Ο 65χρονος Βασίλης Βενίτης που είναι πολιτευτής του ΛΑ.ΟΣ στη Β΄ Αθήνας, καθηγητής πολιτικών επιστημών στο ελληνικό παράρτημα του Πανεπιστημίου της Indianapolis και διαχειριστής του forum με την επωνυμία Crystal Clear συνελήφθη για την παραποίηση του δελτίου Τύπου που εμφανίζονταν να έχει υπογράψει η αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών.

    Συνελήφθη χθες έπειτα από έρευνα του τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Το ηλεκτρονικό ίχνος του email με το παραποιημένο δελτίου τύπου και υποτιθέμενο αποστολέα την Μ. Ξενογιαννακοπούλου εντοπίστηκε στο σπίτι του 65χρονου στη Γλυφάδα.

    Αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του Βασίλη Βενίτη και εντόπισαν αυτούσιο στον ηλεκτρονικό υπολογιστή το επίμαχο email. Κατασχέθηκαν ο ηλεκτρονικός υπολογιστής, ένας φορητός σκληρός δίσκος και ένα τεμαχισμένο έγγραφο το οποίο φέρει χειρόγραφες σημειώσεις.

    Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, ο 65χρονος φέρεται να αντιστάθηκε κατά τη διάρκεια της έρευνας και να απώθησε βίαια τους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σπίτι του στη Γλυφάδα.

    Όπως έγινε γνωστό, ο συλληφθείς είχε παραποιήσει δελτίο τύπου με το περιεχόμενο απάντησης της αναπληρώτριας υπουργού σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΛΑ.ΟΣ σχετικά με την επικείμενη επίσκεψη του πρωθυπουργού της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογκαν στην Ελλάδα.

    Το παραποιημένο δελτίο εστάλη σε 1.100 διπλωμάτες στην Τουρκία ενώ αναρτήθηκε και σε διαδικτυακό Forum που διαχειρίζεται ο 65χρονος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το "βλάκα" που κολλάει; με κάνετε και μιλάω στη γλώσσα σας και παρεξηγούμε δικαίως. Ο καθηγητής μάλλον βλάξ ήταν. ΗΤΑΝ στο ΛΑ.Ο.Σ πριν χρόνια και οχι μέλος. Καλά του κάναν και τον άρπαξαν και θα πληρώσει. Όλα τα άλλα είναι γνωστά. Παράκληση να μην γράφεται υβριστικά για να μην αναγκαζόμαστε να σβήνουμε. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. και βέβαια ήταν πολιτευτής του λάος
    άκου εκεί μετά απο επερώτηση του λάος....
    αιδώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive