Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Δώρο κάνει η ΝΔ την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης στο ΠΑΣΟΚ! Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης ο Κώστας Μιχελής


Γιατί το λέμε αυτό; Όταν ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Ροδόπης Κώστας Ναλμπάντης και ο βουλευτής Ευριπίδης Στυλιανίδης αποφάσισαν να είναι Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης ο Κώστας Μιχελής, τι να πούμε; Ρίχνουν στην εκλογική μάχη λευκή πετσέτα! 70% θα πάρει ο Άρης Γιαννακίδης στο Νομό Ροδόπης! Θα ξεπεραστεί κάθε προηγούμενο. Η συμφωνία έκλεισε χθες βράδυ και επικυρώθηκε πριν λίγο από την Ρηγίλλης! Πως έχει όμως το παρασκήνιο αυτής της απόφασης;…
Χθες Πέμπτη και μετά τη νέα άρνηση του Χρήστου Μέτιου να είναι επικεφαλής του συνδυασμού στη Ροδόπη, ο πολιτευτής της ΝΔ Κυριάκος Μπαμπασίδης, σύμφωνα με πληροφορίες μας, ενημέρωσε τηλεφωνικά τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ ΝΔ Ροδόπης Κώστα Ναλμπάντη και το πολιτικό γραφείο του Ευριπίδη Στυλιανίδη ότι ενδιαφέρεται για την θέση του Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης. Η κίνηση αυτή αιφνιδίασε τους «συντρόφους» του μέσα στο κόμμα, με αποτέλεσμα να καλέσουν τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Γιώργο Παυλίδη στην Κομοτηνή!!!
Στις 11 το βράδυ πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανάμεσα στον Γιώργο Παυλίδη, τον Κώστα Ναλμπάντη και τον αντιδήμαρχο Κομοτηνής Κώστα Μιχελή, όπου του έγινε η πρόταση! Ίδιες πηγές αναφέρουν ότι πριν την πρόταση στον Κώστα Μιχελή, βολιδοσκοπήθηκαν οι Μαρία Τριφωνίδου, Βαγγέλης Βαρζόπουλος, Μαίρη Κοσμίδου, οι οποίοι απάντησαν αρνητικά.
Στο άγχος του Ευριπίδη Στυλιανίδη και της τοπικής ΝΔ να μην είναι ο Κυριάκος Μπαμπασίδης, «έκλεισαν» τον Κώστα Μιχελή. Η ήττα του Γιώργου Παυλίδη στο Νομό Ροδόπης θα είναι συντριπτική!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive