Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Ο αντιπρόεδρος της ΝΕ.Ο.Σ Γρηγόρης Αξιώτης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κηφισιάς, στον συνδυασμό του Δημάρχου Νίκου Χιωτάκη


 Ο αντιπρόεδρος της ΝΕ.Ο.Σ Γρηγόρης Αξιώτης, θα είναι στις εκλογές του Νοεμβρίου, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κηφισιάς, στον συνδυασμό του Δημάρχου Νίκου Χιωτάκη, με την ολόψυχη στήριξη της Νεολαίας, του κόμματος ΛΑ.Ο.Σ. και του προέδρου του Γιώργου Καρατζαφέρη , του οποίου αποτελεί ένα από τα πιο αγωνιστικά στελέχη.

O Γρηγόρης Αξιώτης γεννήθηκε το 1973 στην Αθήνα, μεγάλωσε και ζει στη Κηφισιά. 

Είναι ελεύθερος επαγγελματίας με ειδικότητα στις ηλεκτρολογικές εργασίες και εγκαταστάσεις. Καταξιωμένος στο κλάδο του ένα μέλος του Συλλόγου εργοληπτών Ελλάδος και μέλος του Ελληνικού βιομηχανικού Επιμελητηρίου. Θεωρεί ότι μέσο της ένταξης στους θεσμούς της πολιτείας μας και αρχικά ως δημοτικός σύμβουλος του δήμου Κηφισιάς θα βοηθήσει πολύ περισσότερο τους κατοίκους της πόλης του και τα προβλήματα που έχει η γειτονιά του. Με φρέσκες ιδέες για τα νέα παιδιά της πόλης του και για την πνευματική και σωματική τους εκπαίδευση πιστεύει ότι θα βοηθήσει στο να απολαμβάνουνε καλυτέρα τη ζωή τους. 

Τα τελευταία 4 χρόνια, ασχολήθηκε με τη νεολαία και το φοιτιτηκο κίνημα μέσα από την παράταξη του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, ενώ πλέον είναι αντιπρόεδρος της νεολαίας του ΛΑ.Ο.Σ. (Νεολαία Ορθόδοξου Συναγερμού).. Εδώ και τρία χρόνια, δραστηριοποιείται έντονα στα οικολογικά ζητήματα, μέσα από τον τομέα της «Οικολογικής Δράσης» της Νεολαίας ΛΑ.Ο.Σ., έχοντας λάβει μέρος σε ενέργειες καθαρισμού, πυροπροστασίας και πυρόσβεσης,

Είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στην εκπομπή «Αδελφοί Λούμπεν», στο Ράδιο Άστυ, όπου ασχολείται με ζητήματα νεολαίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive