Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΑΜΑΡΑΣ:"ΟΤΑΝ ΓΙΝΩ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ" ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: "ΟΧΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ. ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΤΩΡΑ"

 ΟΑντώνης Σαμαράς, μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος,επιτέθηκε στο ΠΑΣΟΚ, λέγοντας ότι αν ο ίδιος εκλεγεί στην κυβέρνηση θα κάνει μόνο μία εξεταστική επιτροπή, για τις συνθήκες που οδήγησαν τη χώρα στο μηχανισμό στήριξης και το μνημόνιο με την τρόικα.

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ:
Μιλώντας το βράδυ στο ALTER ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ αντιπρότεινε λέγοντας: "Τι θα πεί ΟΤΑΝ γίνει Κυβέρνηση η ΝΔ και ΑΝ γίνει και ΠΟΤΕ θα γίνει. Εγω σήμερα απο εδώ προτείνω να πάμε όλοι στην κατάθεση πρότασης για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το τι μας οδήγησε στην αναγκαιότητα  προσφυγής στο ΔΝΤ, έπειτα απο την λαθεμένη πολιτική της Κυβέρνησης Παπανδρέου που επι 8 μήνες δυσφημούσε την Ελλάδα στο εξωτερικό αναγκάζοντας την χώρα στον έσχατο δανεισμό με επαχθείς όρους για όλους τους Έλληνες. Συμφωνώ με τον κ. Σαμαρά να βγούμε άμεσα απο ΔΝΤ, να μας πεί πρώτα, πως σε λίγες μέρες θα πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις αφού δεν υπάρχει δραχμή. ΔΕΝ θα πληρώνουμε ή αναγκαστικά θα δανειστούμε; Ξέρει κάποιον άλλο τρόπο; και ΠΟΙΟΝ; να το πεί ΤΩΡΑ για να ξέρουμε και να μην  κοροϊδεύουμε τον λαό ασύστολα."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive