Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. στη Θεσσαλονίκη για την ΔΕΘ. Του απεσταλμένου μας ΖΗΖΗ ΤΖΙΤΖΩΚΟΥ

Απο σήμερα το πρωί  (Τρίτη) ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. βρίσκεται στην πρωτευουσα της Μακεδονίας όπου πραγματοποιεί συναντήσεις με τοπικούς φορείς και συσκέψεις με στελέχη του Λα.Ο.Σ. στη βορεια ελλάδα . Στη φώτο απο την πρωινή σύσκεψη στα γραφεια του ΛΑ.Ο.Σ στην Κομνηνών .
(Φωτο τώρα απο την σύσκεψη Καρατζαφέρη με στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ)
Το πρόγραμμα του προέδρου περιλαμβάνει για το απόγευμα συνάντηση στις 17:30 με τον μητροπολίτη Άνθιμο ,ενώ στη συνέχεια θα επισκεφτεί τους εκθεσιακούς χώρους της δεθ  και στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τυπου όπου και θα παρουσιάσει τους υποψηφίους του ΛΑ.Ο.Σ. για τη βόρειο Ελλάδα . Για ότι συμβαίνει απο την επίσκεψη του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ στην Πρωτεύουσα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ την Θεσσαλονίκη μας, να ενημερώνει άμεσα με βιντεο,  φωτο και σχόλια ο συνεργάτης μας κ. Ζήσης  Τζιτζώκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive