Η επελαύνουσα νέα τουρκοκρατία, η κυβερνώσα  σύγχρονη ξενοκρατία και τα βαθιά αίτια μιας καθ’ υπόδειξη εργασιακής εκρίζωσης με κριτήρια ραγιαδισμού συνδέονται μεταξύ τους στους άθλιους σκοπούς ενός κράτους - παρακράτους. Η εργασιακή εκρίζωση αντιστοιχεί στην περίπτωση της ηρωικής δασκάλας Χαράς Νικοπούλου και την προσχεδιασμένη μετακίνηση - αποπομπή της από το δημοτικό σχολείο του γνωστού πομακοχωρίου Μέγα Δέρειο. Το δε ηρωικό στοιχείο που ούτως ή άλλως αντιστοιχεί στον Έλληνα που έχει διδαχθεί να μάχεται για Αρχές, Αξίες και Ιδανικά, για τα Ιερά, την Πατρίδα και τους Οικείους του, τώρα επαυξάνεται για όσους εμμένουν να μην ντρέπονται, να μην σκύβουν το κεφάλι και να φωνάζουν ότι είναι Έλληνες.

Φανταστείτε τώρα την εικόνα τού να εργάζεσαι στην ακριτική Ελεύθερη Θράκη Μας και να αγωνίζεσαι να επιβάλλεις την πληγωμένη ελληνικότητα ανθρώπων που βασανίζονται από ντόπιες και γειτονικές κατοχές, από ελληνόφωνους γραικύλους δήθεν ταγούς και Τούρκους λαθρεπιβάτες της περιοχής μας. Και αυτό να είσαι αναγκασμένος και ταγμένος να το πράττεις μέσα στην ίδια την τάχα ελεύθερη Πατρίδα σου που τηρείται σκλαβωμένη από πουλημένους ηγετίσκους που έχουν πουλήσει κυριολεκτικά, οικονομικά και πολιτικά, την Ελλάδα στον Διεθνιστικό Νεοταξισμό. Προδότες που «αδυνατούν» να προφυλάξουν την ελληνικότητα των Ελλήνων μουσουλμάνων Πομάκων την ώρα που «ελληνοποιούν» τους νέους τους ψηφοφόρους και ισλαμιστές λαθρομετανάστες που έρχονται από χώρες που μισούν την Ελλάδα ή δεν έχουν ηθική αναστολή να την πληγώσουν.

Αυτή η εργάτρια της Ελλάδος είναι η δασκάλα Χαρά Νικοπούλου. Με αντικείμενο της ιερής της εργασίας να μάθει ελληνικά γράμματα και ιστορία στα παιδιά των Πομάκων αδελφών μας ταγμένη να σπείρει Ελλήνων Λόγο και αναγκασμένη να επιβάλλει τα αυτονόητα με ασπίδα τον ίδιο της τον εαυτό. Και ενώ είχε απέναντί της τους πράκτορες τού τουρκικού προξενείου Κομοτηνής να δουλεύουν για τον εκτουρκισμό στην Ελληνική Γη των απογόνων των Αρχαίων Αγριάνων, το υπουργείο αντεθνικής παιδείας και αθεΐας, όπως σωστά το αποκαλεί ο Μητροπολίτης Πωγωνιανής και Κονίτσης Κ.Κ Ανδρέας, συνεπικουρούμενο από ελαστικούς τοπικούς άρχοντες, εξωθεί την Χαρά παρά την θέλησή της σε μια μετάθεση και την έξοδο από την θρακική γη.

Αλλά μια τέτοια ανθελληνική ενέργεια θα πει κάποιος ότι μόνον ένας βάρβαρος ανθέλλην θα μπορούσε να πράξει. Να αλλοιώσει εθνικές συνειδήσεις. Να επιχειρήσει την στοχοποίηση της ελληνικής εκπαιδευτικής διαδικασίας και των εναπομεινάντων Πατριωτών λειτουργών της, ακόμα και την πνευματική γενοκτονία και την σπίλωση της προσωπικότητας και αξιοπρέπειας. Λάθος. Το ίδιο ανθέλληνες είναι οι γενιτσαροποιημένοι ραγιάδες νεοφαναριώτες. Γνήσιοι απόγονοι των διωκτών του Κολοκοτρώνη.

Για να φτάσουμε τώρα στον καιρό του ανοίγματος των Τζαμιών της τουρκικής κατοχής, της βέβηλης συγκυριαρχίας του Αιγαίου, των ενταύθα τουρκικών τραπεζών, της διδαχής της τουρκικής γλώσσας, της ιδρύσεως ΜΚΟ Ελλήνων και Τούρκων δημοσιογράφων για την προστασία της ανίερης ελληνοτουρκικής «αλήθειας», των τουρκικών κομμάτων, παραβάσεων και απειλών. Και να μας φέρουν εδώ μέχρι και τον Αρχηγό των Γκρίζων Λύκων.

Πως ήταν δυνατόν λοιπόν να αφήσουν την Χαρά Νικοπούλου στο Μέγα Δέρειο και την Ελεύθερη Θράκη Μας όταν μαθαίνει στους νεαρούς βλαστούς των Πομάκων τον δρόμο της αντίστασης στον προαιώνιο εχθρό, αρνούμενοι να παραδώσουν την ελληνική γενιά τους. Όμως για εμάς τους Έλληνες Εθνικιστές Τούρκου ποδάρι δεν χωρεί, οι Έλληνες δεν εκχωρούνται και η Ελεύθερη Θράκη θα συναντηθεί με την σκλαβωμένη υπό ελληνική σκέπη. Ευχαριστώντας για μια ακόμη φορά την δασκάλα Χαρά Νικοπούλου που υπάρχει παραθέτουμε το βίντεο αυτό εδώ http://www.youtube.com/watch?v=aeILZ-TywPk&feature=player_embedded

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ