Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Εφιαλτικό σενάριο για χιλιάδες νοικοκυριά.Αποφασισμένη η Κυβέρνηση να εκτελέσει την μεσαία & κατώτερη οικονομικές τάξεις.





Μας έκοψαν το ψωμί, μας έκοψαν τις διακοπές, το ρεύμα, τα τηλέφωνα, μειώνουμε τις εξόδους μας και το φαγητό που τρώμε, αγοράζουμε λιγότερο τι μας έμεινε. Η θέρμανση το χειμώνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση μελετά ένα εφιαλτικό σενάριο που θα πλήξει χιλιάδες φτωχά νοικοκυριά αλλά γενικότερα θα έχει επιπτώσεις σε εκατομμύρια Έλληνες.
Το σενάριο που έπεσε στο τραπέζι είναι η κατάργηση του χαμηλού συντελεστή φορολόγησης του πετρελαίου θέρμανσης αλλά και του αγροτικού πετρελαίου. Αυτό σημαίνει μεγαλύτερη φορολογική επιβάρυνση με στόχο την είσπραξη πάνω από 1 δισ. ευρώ. Όμως, σημαίνει και μεγάλη αύξηση στην τιμή του πετρελαίου θέρμανσης που θα αρχίσουμε να βάζουμε από τα μέσα Οκτωβρίου. Επίσης, σημαίνει ότι οι αγρότες θα παίρνουν ακριβότερο το καύσιμο που χρησιμοποιούν κι έτσι, εκτός από τα μπλόκα που είναι σίγουρα, θα έχουμε και αυξήσεις στα αγροτικά προϊόντα.
Φαίνεται ότι η κυβέρνηση στην αγωνία της να βρει χρήματα δε διστάζει να εξετάσει σενάρια – εφιάλτης για τον ελληνικό λαό.
http://www.antinews.gr/?p=60006
http://ktikio.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive