Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

ΛΑ.Ο.Σ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:Βελόπουλος, Στεργίου και Παύλος Αλτίνης

Την υποψηφιότητα του βουλευτή Θεσσαλονίκης Κυριάκου Βελόπουλου στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και του πρώην στελέχους της Ν.Δ, Μάκη Στεργίου, στο δήμο Θεσσαλονίκης, ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στη ΔΕΘ, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης. Ειδικότερα για τη μη αναμενόμενη υποψηφιότητα του κ. Στεργίου, ανέφερε ότι είναι ένα πολιτικοποιημένο πρόσωπο που παραιτήθηκε από τα όργανα της Ν.Δ (Σ.Σ: Ήταν πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ανατ. Θεσσαλονίκης) και επιτυχημένος επιχειρηματίας. Επίσης, ανακοίνωσε ότι στη Δυτική Μακεδονία ο ΛΑΟΣ υποστηρίζει την υποψηφιότητα του Παύλου Αλτίνη και αυτός πρώην στέλεχος της ΝΔ.Ο κ. Καρατζαφέρης επιφυλάχθηκε να απαντήσει για τον β΄ γύρο των εκλογών και εάν θα παράσχει χείρα βοηθείας στους υποψηφίους της ΝΔ. Όσο για την υποψηφιότητα του Άδωνη Γεωργιάδη στην περιφέρεια Αττικής, αρνήθηκε να δώσει ποσοστά επιτυχίας, λέγοντας χαρακτηριστικά, ότι «κάθε ποσοστό πάνω από το ποσοστό του κόμματος, είναι νίκη», αλλά και προσθέτοντας ότι στη συγκεκριμένη περιφέρεια, αναμένει υψηλότερα ποσοστά από αυτά των εθνικών εκλογών.
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ αναφέρθηκε εκτενώς και στα 10 χρόνια από την ίδρυση του κόμματός του, επιτιθέμενος στον κ. Σαμαρά για την αντι- Μνημονιακή πολιτική του και στον κ. Παπανδρέου, που δεν υλοποιεί την πρόταση του για οικουμενική κυβέρνηση τονίζοντας ότι ίσως στο μέλλον ακόμη και γι΄ αυτή την πρόταση να είναι αργά.
eklogika.gr
Ο 
Παύλος Αλτίνης, είναι δικηγόρος, απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου ενώ, παράλληλα, διαθέτει πτυχίο στα εφαρμοσμένα οικονομικά και μεταπτυχιακό δίπλωμα στον κλάδο Πολιτικά Θέματα της Δυτικής Ευρώπης. Διετέλεσε Νομάρχης Φλώρινας. Υπήρξε υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. στις Βουλευτικές εκλογές του 1990 και του 1993. Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά.
Στις τελευταίες εκλογές ήταν στην όγδοη θέση του Ευρωψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ (στην πρώτη ήταν η Νίκη Τζαβέλα).

taxalia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive