Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Εφημερίδα ‘Βέτσερ’ : Τα Ψέματα είναι μέρος των πολιτιστικών αξιών της Ελλάδας»…



«Στην Ελλάδα τα πάντα είναι ψέματα, αλλά είναι ανεκτά από τις Βρυξέλλες, μέχρι ακόμη και η χρηματοπιστωτική σταθερότητα εξαρτάται από την Ελλάδα, ναι, είναι γραμμένο στο κείμενο.

»Η αμερικάνικη «Γουόλ Στριτ Τζούρναλ» επεσήμανε ότι όλοι γνωρίζουν ότι ψεύδεται η Αθήνα για το όνομα, αλλά κανείς στην παγκόσμια κοινότητα δεν επιθυμεί να αποδεχθεί τα επιχειρήματα της ‘Μακεδονίας’», γράφει, σήμερα, σε έντονο ύφος η εφημερίδα των Σκοπίων ‘Βέτσερ’, προφανώς μετά τη δήλωση Δρούτσα, ότι ο Γκρουέφσκι αποφεύγει οποιαδήποτε συνάντηση με την ελληνική πλευρά.

‘Το κτίριο των Ηνωμένων Εθνών, ήταν ο τόπος όπου χθες βράδυ, συναντήθηκε ο πρόεδρος Γκεόργκε Ιβάνοφ με τον Έλληνα πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις 5 το απόγευμα σε ώρα Σκοπίων. Αντίθετα με τις προηγούμενες συναντήσεις με τον κ. Παπανδρέου αντί να γίνει τετ-α-τετ συνομιλία επρόκειτο να παρουσιαστεί διπλωματική αντιπροσωπεία. Αυτό που δεν πέτυχε ο Ιβάνοφ με τον Έλληνα ομόλογό του, Κάρολο Παπούλια, είχε τώρα την ευκαιρία να ακούσει εκ του σύνεγγοις από τον Παπανδρέου τις ελληνικές θέσεις.

Αυτή η συνάντηση δείχνει σαφώς ότι επιζητείται μια εντατική συνέχιση της διαδικασίας, και όχι αναστολή, όπως, εξάλλου, υπογράμμισε και πάλι ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, Δημήτρης Δρούτσας.

Η πρόσκληση του προέδρου ήταν στην πραγματικότητα μια δοκιμασία του κονστρουκτιβισμού της Ελλάδας…
Στην Ελλάδα όλα είναι πάντοτε ψέματα!

Ένα από τα πλέον σημαίνοντα αμερικανικά έντυπα το «American Economic Wall Street Journal» σε πρόσφατη ανάλυσή του για την ελληνική πολιτική κατάσταση, απέρριψε την Ελλάδα, ως μέρος των παγκόσμιων πολιτιστικών αξιών, την αποδέχθηκε όμως, η Ευρωπαϊκή Ένωση, λόγω του φόβου ότι με την χρεωκοπία της, θα συμπαρασύρει όλη την ευρωζώνη.

Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, εκβίασε την Ένωση, ότι αν η Γερμανία σταματούσε την οικονομική βοήθεια, πως η Ελλάδα, τότε, θα υποτιμήσει το ευρώ, γράφει η ‘Γουόλ Στριτ’.

МАРЈАН Николовски - Μαριάν Νικολόσβκι, ειδικός εισηγητής της Νέας Υόρκης.

Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive