Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΕΡΝΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΙΝΕΙ... Υποψήφιος της ΝΔ στον Πειραιά ο Μιχαλολιάκος

Υποψήφιος της ΝΔ στον Πειραιά ο Μιχαλολιάκος

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Μιχαλολιάκος προανήγγειλε, μέσω του ΑΝΤ1, την υποψηφιότητά του για το Δήμο του Πειραιά. Επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται την επόμενη Τετάρτη.

Την υποψηφιότητά του για το Δήμο του Πειραιά προανήγγειλε, μέσω του ΑΝΤ1, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Μιχαλολιάκος. Επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται την επόμενη Τετάρτη.(ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΡΔΟΝ ΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ π.χ ΜΕΛΑ γιατί  τα μάζευε ;)
Όσον αφορά στη μανιάτικη βεντέτα, όπως αναφέρεται και σε πολλά δημοσιεύματα, ανάμεσα σε εκείνον και τον υποψήφιο του ΛΑΟΣ Πέτρο Μαντούβαλο, ο κ. Μιχαλολιάκος υπογράμμισε ότι κατεβαίνει στον Πειραιά ως ενοποιητικός παράγων. «Ποτέ δεν ήμουν διχαστικός παράγων» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μιχαλολιάκος.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Καθημερινή η απόφαση για κάθοδο του γραμματέα Αυτοδιοίκησης ελήφθη στη διάρκεια σύσκεψης υπό τον κ. Αντώνη Σαμαρά.

Προβληματισμός επικρατεί, πάντως, για τον πρώην βουλευτή κ. Μελά, ο οποίος φέρεται να είχε αποδεχθεί στις αρχές της εβδομάδας την πρόταση της Ρηγίλλης να δώσει τη μάχη για λογαριασμό της Νέας Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive