Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ. Διαφωνία με τη γραμμή Σαμαρά: ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΣ ΑΝ ΑΝΑΚΟΠΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ " !! ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ;;


Την αντίθεσή του με την επίσημη γραμμή του κόμματος για το μνημόνιο, όπως διατυπώθηκε από τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά από το βήμα της ΔΕΘ, εξέφρασε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Θοδωρής Σκυλακάκης. Μιλώντας στον BHMA 99,5 την Τρίτη, εξέφρασε την εκτίμηση ότι είναι αδύνατο να μηδενιστεί το έλλειμμα το 2011 και τόνισε πως θα θέσει στα συλλογικά όργανα θέμα αλλαγής στάσης στο ζήτημα του μνημονίου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΝΔ εξετάζει τη διαγραφή του κ. Σκυλακάκη.

Συγκεκριμένα, ο Θ.Σκυλακάκης εξέφρασε την εκτίμηση ότι είναι αδύνατο να μηδενιστεί το έλλειμμα, το 2011, όπως είχε υπογραμμίσει ο Αντώνης Σαμαράς στη Θεσσαλονίκη, και τόνισε πως την άποψή του αυτή θα εξηγήσει στα συλλογικά όργανα του κόμματος -όπως στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ που συνεδριάζει την Πέμπτη- ζητώντας αλλαγή στάσης, καθώς η πρόταση της ΝΔ παραπλανά τον κόσμο.

Ο κ. Σκυλακάκης τόνισε, ακόμη, πως η χώρα είναι στο χείλος του γκρεμού και «κρεμόμαστε από το μνημόνιο». «Θα είναι αυτοπυροβολισμός αν ανακοπεί η προσπάθεια του μνημονίου», υπογράμμισε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ.

«Το κλειδί δεν είναι η αντιπολίτευση. Είναι να πουμε στον κοσμο με ρεαλισμο τι πραγματικά σημαίνει. [...] Και το ερώτημα είναι πως θα πορευτούμε σε αυτόν το δρόμο με δικαιοσύνη. Δεν είναι όλοι οι συνταξιούχοι το ίδιο, ούτε όλοι οι μισθωτοί» επισήμανε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ.

Ο κ. Σκυλακάκης επισήμανε: «Ό,τι κι αν κάνουμε αν η προσπάθεια δεν είναι συλλογική, τότε η αποτυχία είναι πραγματική».

Σχολιάζοντας την τοποθέτηση του κ. Σκυλακάκη, ο βουλευτής της ΝΔ Αργύρης Ντινόπουλος δήλωσε: «Οι άνθρωποι των Βρυξελών είναι λίγο εκτός πραγματικότητας» και χαρακτήρισε το μνημόνιο, «πολιτική επιλογή του κ. Παπανδρέου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive